Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Otwarcie molo

KupujNaRaty

Rekomendowane odpowiedzi

unknown-11.png?width=881&height=470

Można byłoby zrobić event na otwarcie i proponowałbym aby zaangażować w niego różne projekty. Dodawajcie do tego swoje pomysly i skleimy coś fajnego

Myslalem nad takim rozlozeniem:

- Stoisko z rybką Fishermans Bay

- Jakieś tam miejsca dla gastro

- Licytację jakiś dwóch unikalnych furek, które przygotowaloby projekty zmotoryzowane.

- Demoiltion Derby złomów organizowane przez ten projekt ic od tego.

- Stanowisko z rzutkami (mjd)

5 minut temu, KupujNaRaty napisał:

- Demoiltion Derby złomów organizowane przez ten projekt ic od tego.

To zrobimy jako oddzielny event. + Emperrory na takiej plaży zakopałyby się w 2 sekundy. 

Mogę stworzyć stoisko, gdzie rzuca się piłką do celów i wygrywa się za to nagrody. Działałoby to na zasadzie kostki, gracz, który wyrzuci X oczek wygrywa nagrodę(przedmioty?, gotówka?). 

Możemy też zespawnować skutery wodne i wypożyczać je graczom. 

Banners lubi to

44 minuty temu, mjd napisał:

Mogę stworzyć stoisko, gdzie rzuca się piłką do celów i wygrywa się za to nagrody. Działałoby to na zasadzie kostki, gracz, który wyrzuci X oczek wygrywa nagrodę(przedmioty?, gotówka?). 

Zajebiście, a co do złomów to można byłoby na potrzeby eventu zrespić jakieś terenowe auta.

Nie dokończyłem jeszcze tego modelu wiec nie wygląda on tak jak sobie zaplanowałem ale śmiało mówcie co tam jeszcze można dorzucić. 

• Przystań dla łodzi, skuterów wodnych itp
  • Odnowiona plaża, miejsce do opalania itp
  • Parking
  • Budki z żarciem
  • Budka z sprzętem wodnym i np rybackim
  • Budynek LIFEFUARD
  •  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin