Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Cesar & Jesus Carillo - Skin Bandits - tattoo artists

Th3Pitterr

Rekomendowane odpowiedzi

skin_bandits.png

SKIN BANDITS
SKINBANDITS_LOK.pngNiewielka pracownia braci Carillo. Spełnienie ich marzeń i owoc kilku lat przygotowań. Duet artystów z Los Santos reprezentuje klasyczny styl zachodniego wybrzeża, czerpiący z kultury latynoskiej i tematyki ulicznej - gangsterskiej. Jesus i Cesar od najwcześniejszych lat dawali upust swym artystycznym zamiłowaniom. Ich płótnem była ulica. Przez wiele lat zdobili każdy wolny cal betonowej dżungli, w której się wychowywali. Następnie ich dzieła zaczęły pojawiać się na ciałach rówieśników z sąsiedztwa.
Drogi braci rozeszły się diametralnie wraz z wkroczeniem w wiek dorosłości. Cesar odnalazł powołanie w pracy z lokalną młodzieżą, zostając wychowawcą w Davis Community Centre. Przelewał swą pasję w serca trudnych dzieciaków z marginesu społecznego. Na kilka lat wyemigrował z Santos. Ostatecznie wrócił w rodzinne strony.
Jesus nie odnalazł swojej ścieżki kariery. Wpadł w szpony niebezpieczeństwa ulicy, która skierowała go za więzienne mury. Pobyt w placówce miał wpływ na stylistykę, którą operuje w swych tatuażach. Powrót na wolność stał się dla niego drugą szansą, a pasja dzielona z bratem zaowocowała profesjonalnym studio tatuażu - Skin Bandits.

Pierwotnie, Skin Bandits tworzy duet Carillo, jednak drzwi ich pracowni otwierają się dla młodych i ambitnych artystów z miasta Davis. Studio to nie tylko kuźnia dzieł zdobiących ciała ale inicjatywa wspierająca społeczność getto.

OOC:
Grając we wschodniej części miasta, postanowiłem stworzyć background mojej potaci i wzbogacić Davis o klimatyczny spot niewielkiego studio zaaranżowanego w jednym z mieszkań w ubogich projektach. Chociaż moja postać jest czynnym członkiem Redriders MC, to otwieram się na grę z lokalną społecznością, którą w głównej mierze stanowią członkowie gangowych setów rozrzuconych po okolicy. Klimat i imersja ma dla nas największe znaczenie, dlatego odstępuję od schematu badziewnych biznesów-skarbonek. Zapraszam do interakcji, nie tylko w roli klienta ale i artysty. Grono graczy poznało zarówno klimat panujący w studio, jak i poziom mojej gry. Odbiór gry, którą oferuję zawsze był bardzo pozytywny.  Projekt otrzymał status biznesu ale nie jest on typowym biznesem, którego jednym z wymogów "przetrwania" jest aktywność. Ciężko o aktywność prowadząc projekt w pojedynkę. Odpowiadają mi warunki postawione przez @malibudreams i polecenie przeniesienia się do działu Projektów IC.

Hajsu i Olav lubią to

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...