Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

028. Fatalna jakość restauracji American Burger & Grill zakończy się rebrandingiem?

Mafiq

Rekomendowane odpowiedzi

whatinbusiness.png.2f97506de0e71275f007e8bd26eea989.png

Written by Alice Moner - DAILY GLOBE 10/04/2022

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022_04.20_-_21_00_43_46.thumb.png.f63365d5aedcb8a4ca14a66c7833454b.pngWiem, że Los Santos ma wiele do zaoferowania pod względem jedzenia, więc wyruszyliśmy we własną drogę w poszukiwaniu restauracji godnych polecenia. Szukasz może miejsca w mieście godnego polecenia? Niestety nie tym razem. Dzisiaj trochę o knajpie American Burger & Grill, która zlokalizowana jest na Vespucci. Restauracja oferuje proste dania, średniej jakości, po wysokich cenach. Osobiście do restauracji trafiłam dzięki pozytywnym opiniom w internecie. Niestety na mnie nie zrobiła ona pozytywnego wrażenia.

Co zatem wpływa na to, że opinie w sieci mijają się z rzeczywistością? Postaram się w niniejszym tekście przybliżyć kulisy działania tejże restauracji. Nie przeciągając, miłej lektury!

Wystrój restauracji jest ładny, choć momentami wydaje się niezbyt przemyślany. Wnętrze jest zwariowane - wchodząc do restauracji odczuwałam, że są tam umieszczone losowe rzeczy ze sklepu z dekoracjami. Panuje tu szarość przełamana bielą i elementami drewnianymi. Najbardziej rzuciły mi się w oczy obrazy, położone obok lady barowej. Nie pasują one do wystroju tej restauracji. Prywatnie dodałabym tam nieco zieleni i kwiatów, które nadałyby temu miejscu więcej życia. Wnętrze oceniam na minus. Jest dużo do poprawienia, aby pasowało do klimatu restauracji.

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022_04_20_-_21_03_33_20.thumb.png.e083f09939c384c042a6a92982de93f2.pngJedzenie można określić na bardzo średnią półkę, choć nie wiem czy poleciłabym moim znajomym to miejsce! Zauważyłam, że dostępne produkty nie są najlepszej jakości, a szczególnie zamówione przeze mnie mięso. Byliśmy w restauracji we dwójkę i wypróbowaliśmy kilka dań. Ja postawiłam na burgera, dokładniej Burger Max Cheese. Burger był zjadliwy lecz ser pozostawiał niezbyt przyjemny posmak. Same mięso było średniej jakości, co poznałam od ręki. Mój partner zdecydował się na Żeberka BBQ, jako ich wybitny znawca - podzielił moje zdanie w związku z fatalną jakością przygotowanego mięsa. Z całego zamówienia obroniły się wyłącznie frytki, które były dobrze wysmażone i smaczne, więc zostawiliśmy je bez zarzutu. Nie uświadczyliśmy w menu opcji deserowych, a ich brak potwierdziła obsługa. Skoro frytki są tak świetne, to może czas na rebranding?

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022_04.20_-_20_53_07_25.thumb.png.31104403215b254f49d5669543fc02c5.png

Niniejsza knajpka nie należy do tych wyrafinowanych, oferując dość klasyczne menu z wygórowanymi cenami, co zdecydowanie nie zachęca do jej odwiedzenia. Nieprzemyślany wystrój restauracji prowadzi do tego, że część klientów preferuje zamówić na wynos. Finalnie bardzo dużym minusem jest brak oferty deserowej, której - wg. badań - oczekuje większość opinii społecznej w średniej jakości restauracji. Pozostawiamy sporo do poprawy i wrócimy za kilka tygodni, żeby ocenić ewentualne zmiany.

0dpX39vh.jpg.abb0cc4a754208fcdf007a07f8788c20.jpg

Edytowane przez KUBV
Nut lubi to