Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Postrzelenie pod Clouds Night Club.

bartlomiej

Rekomendowane odpowiedzi

**W okolicach godziny 3:00, 24.04, pod Clouds Night Club, doszło do postrzelenia mężczyzny ((Grayson Roxford)). Dwójka na oko młodych, czarnoskórych chłopaków  ((Demario Potts, Hunter Vaughn)) awanturowała się pod samą placówką z pracownikami. Ofiarą padł mężczyzna, który pod budynkiem, na kamerach był widziany w jupie klubu motocyklowego The Lost Mc - wtedy jednak nie wtrącał się do rozmowy. Chwilowo zniknął, wrócił bez kamizelki i dołączył się do przepychanki słownej, między dzieciakami a personelem klubu. Motocyklista po rozmowie z czarnoskórymi kolesiami, która trwała ok. 10 min. Został przez nich kilkukrotnie postrzelony, pod samym wejściem do biznesu. Nastolatkowie ruszyli w stronę parkingu, gdzie odjechali na czarnym quad Dinka Verus o indeksie stanowym 2DRELS. Widziały ich kamery CCTV, dokładniej była to 6, 5 i 35, podczas ucieczki mieli na sobie kominiarki. **

**Mapa z ucieczki.**
O9gJgGy.jpg

((@MI0CH))

Edytowane przez bartlomiej

52 minuty temu, MI0CH napisał:

JA34lla.png

**Na miejsce popełnionego przestępstwa została wezwana detektyw Scott z wydziału RHD; zabezpieczona została scena rabunku, po czym z udziałem techników zabrano się za badanie jej w poszukiwaniu możliwych dowodów pozostawionych przez sprawców, oraz przesłuchaniem ewentualnych świadków.**

1. Czy na zabezpieczonych łuskach można było znaleźć odciski palców mężczyzn?

2. Mężczyźni mieli tatuaże sugerujące przynależność do jakiegoś gangu?

**1. Tak

2. Demario Potts tak, Hunter Vaughn nie**

(( @MI0CH ))

Edytowane przez bartlomiej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin