Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

004. Wywiad z Felipe Sanchez - "emerytowany" wojownik VFF. Czy w Los Santos jest jeszcze miejsce dla fighterów?

Djabeu

Rekomendowane odpowiedzi

Self_Radio_logo.png

BY ETHAN JASON | 12.05.2022

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.05.12_-_15.27.29.93.png

Ethan Jason: Witam wszystkich bardzo serdecznie, z tej strony Ethan Jason a na naszych kanapach znalazła się gwiazda zawieszonej federacji VFF, Felipe Sanchez! Witamy cię w studiu!

Felipe Sanchez: Cześć wszystkim, cześć Ethan. Nie jestem żadną gwiazdą, po prostu bije się po pysku z innymi.

EJ: Jesteś, jesteś. Najważniejsze, że robisz to dobrze, chociaż patrząc na ostatnie miesiące, to masz je dosyć wolne, jak już wcześniej wspominałem po zawieszeniu federacji VFF, czym aktualnie zajmuje się Bonecrusher na „emeryturze"?.

FS: Na emeryturze zajmuje się wspieraniem mojej kobiety, Kelly Velez. Być może za jakiś czas ruszę z nowym projektem tak jak opisałem to pod zdjęciem na Lifeinvaderze, całą infrastrukturę mam pod to gotową, teraz zostało tylko działać.

downtown_gym_plakat1.pngEJ: Okej, przejdziemy do tego potem, Felipe. Jednak to wiesz, nie jest to tak, że cały czas siedziałeś, bo miałeś pod koniec kwietnia walkę w Downtown Gym i pytanie, czy cały czas czujesz potrzebę, żeby się bić, czy to było typowe zlecenie do zarobienia?

FS: Za walkę w Downtown Gym nie wziąłem ani złamanego centa. To była promocja siłowni, jak i fundacji Conana Fincha. Nie chce zarabiać na takim czymś... A czy czuje głód walki? Zawsze, jestem tak stworzony. Cały czas czekam na jakąś ofertę z jakiejkolwiek federacji, na kasie mi już nie zależy, bo zarobiłem na tyle, że do końca życia mógłbym siedzieć i pierdzieć w fotel.

EJ: Aha! Czyli jednak jesteś gotowy do walki! To dobrze, bo ostatnio dosyć z tym jest biednie... Może udało Ci się usłyszeć na temat jakiejś nowej federacji, która teoretycznie mogłaby Cię przyciągnąć, lub co chciałbyś dostać, abyś mógł tam walczyć?

FS: Słyszałem o jednej federacji, która ma powstać, walki na gołe pięści. Jestem otwarty na propozycje, więc czekam na ich odzew. Jestem też już w niezłym wieku, może to odstrasza potencjalnych pracodawców.

EJ: Gdyby wiek miałby być problemem, to nie miałbym takiej pięknej narzeczonej, także Felipe, nie masz co się załamywać.

EJ: Jednak wiem jedno, że nie siedzisz cicho, tym bardziej na Lifeinvaderze. Dosyć mocno wypowiadałeś się przy poście Carmelli B. o śmierci Kate Rose oraz Avy Velerez. Chcesz coś o tym opowiedzieć?

Wycinek_1.PNG 

odp.PNG

FS: Swoje dodałem pod tamtym postem, mam wylane na tę gówno wartą gwiazdeczkę i całe jej kółeczko wzajemnej adoracji.

EJ: Wzajemnej adoracji? O czym dokładnie mówisz, możesz to rozwinąć?

FS: Dobrze wiesz, o czym i o kim mówię, nie traćmy czasu na ich temat, Ethan.

EJ: Ciekawi mnie jak odniesiesz się od tego, bo dosyć głośno jest na temat tego i słychać dużo krytyki dotyczącego profili Only Fans promowanych na Lifeinvaderze, a tymczasem okładka Carmelle została usunięta. Uważasz, że to weszła cenzura Lifeinvadera, czy ktoś związanego z Only Fans postanowił się zemścić?

FS: Jeśli mam być szczery, to nie widziałem ani Only Fansa, ani okładki. Może ktoś się uwziął i chce komuś zrobić pod górkę albo tak jak mówisz... Na Lifeinvaderze zaczyna się cenzurowanie treści co jeśli jest prawdą, to strasznie ch***y pomysł.

sngine_f91d21bb5b25e4568fd70cd7198fd031.pngEJ: No, jeśli tak dalej będzie, trzeba rzeczywiście uważać, co się wrzuca na profil. Nie wiem, czy chcesz, ale chciałbym porozmawiać o tym, jak się czujesz w związku z Kelly Love? Jak ty się czujesz, jak ona się czuje - ogólnie co tam u was?

FS: Po ostatnim incydencie było ciężko, ale się nie złamaliśmy. Wspieram Kelly, Kelly wspiera mnie. Mogę powiedzieć, że jestem najszczęśliwszym facetem na ziemi, yeah.

EJ: Właśnie... co do tego incydentu. Jak się poczułeś, jak się dowiedziałeś, co się z nią stało? Jakie twoje były pierwsze uczucia i co zrobiłeś, gdy udało się ją odzyskać?

FS: Nie będę mówił, co chciałem zrobić, bo pewnie dobrze zdajesz sobie sprawę, co mogło się dziać w mojej głowie, natomiast gdy dostałem telefon ze szpitala, to od razu pojechałem do Kelly. Poczułem sporą ulgę, gdy ją zobaczyłem, że jest cała. W końcu większość porwań kończy się śmiercią, całe szczęście, że tu było inaczej. Natomiast świetnie dajemy sobie radę, przyjaciele też oferowali pomoc, jeśli taka byłaby potrzebna, ale we dwójkę razem się wspieramy w tej sytuacji i wychodzimy na prostą.

EJ: To kiedy zobaczymy cię na ślubnym kobiercu, Felipe? I zobaczymy Cię na tym ringu życia, a nie tylko oktagonie?

FS: Spokojnie, na to wszystko jeszcze przyjdzie czas.

EJ: Okej, powoli kończąc tę rozmowę, wspominałeś wcześniej coś o jakiś nowych projektach - też mówisz o nich na Lifeinvaderze, chcesz coś o tym więcej opowiedzieć?

FS: Zdradzę to tak, studio, dwa mikrofony i ciekawe osoby.

EJ: Mam nadzieje, że nie zrobisz mi za dużej konkurencji! Tak czy inaczej, masz teraz dla siebie pięć minut i powiedz, co chciałbyś przekazać reszcie ludzi w LS.

FS: To będzie inna tematyka Ethan, możesz spać spokojnie. Natomiast do ludzi, dbajcie o siebie, wspierajcie i kochajcie. To tyle, dzięki wielkie za zaproszenie do studia.

EJ: Ja również dziękuję za rozmowę z Tobą, Felipe i mam nadzieje, że uda nam się spotkać jeszcze w przyszłości o porozmawiać o twoich sportowych wyczynach. Mówił dla was Ethan JasonSelf Radio. Do zobaczenia lub usłyszenia!

sngine_598089db2731ae89da9a7b4f6bdc4216.png

(zdjęcie zapożyczone z profilu Felipe na Lifeinvaderze)

Chcesz o czymś porozmawiać? Chcesz dołączyć do nas? Masz ciekawą informacje, którą chciałbyś się podzielić z nami? Kliknij!

Edytowane przez Djabeu

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin