Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

005. Wywiad z Conanem Finch - Co z #Help_Orphanage? Czy jest ojcem nowego dziecka Carmelli B?

Djabeu

Rekomendowane odpowiedzi

Self_Radio_logo.png

BY ETHAN JASON | 20.05.2022

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.05.20_-_14.43.29.63.pngEthan Jason: Witam serdecznie, jak zwykle Ethan Jason z Self Radio a dziś na naszych kanapach zasiadł gwiazda muzyki wielkiego formatu w Los Santos, Conan Finch! Witam Cię na naszych kanapach i powiedz, jak się czujesz?

Conan Finch: Heeeey wszystkim, Ethan! Słuchacze Self-Radio! - Czuje się świetnie, seeerio! Dzięki za zaproszenie. Macie świetne studio! Jeszcze raz, dzięki.

EJ: Dzięki! Staramy się utrzymać domowy klimat dla naszych gości! Jednak nie rozmawiajmy o studiu, rozmawiajmy o Tobie! Ostatnio na mieście dosyć szerokim echem roznosi się akcja #Help_Orphanage, zapoczątkowana przez twojego kolegę z ekipy Generation A. Powiedz mi, co sądzisz o tej akcji i kiedy doczekamy się odpowiedzi z twojej strony, bo z tego, co wiem, Carmella postanowiła dać Ci wyzwanie.

CF: Szczerze, nie wiedziałam nic o takiej inicjatywie, póki faktycznie nie zostałem zaspamiony oznaczeniami pod nominacją od Carmelli i jestem cholernie pozytywnie zaskoczony, że Memphis postanowił wykonać taki ruch. Popieram go całym sercem! Co do mojej odpowiedzi... Nagrałem ją dziś, na dniach powinna pojawić się na platformie V-Tube. Wpłaty również już dokonałem, nie martwcie się! - Nigdy nie będę obojętny na takie działania.

EJ: I my również nawet bez zaproszenia, ze strony Self Radio dołożymy skromną cegiełkę, bo takie akcje trzeba wspierać. Wracając jeszcze do całego Generation A - jak się czujesz, będąc w takiej ekipie?

CF: No cóż... Myślę, że to łatwo wyłapać. Ja i Carmella - spędziliśmy razem dziesiątki godzin, jak nie SETKI, tworząc Carmella Finch - coś musi być na rzeczy, prawda? - Chase, talent, który sam poniekąd odnalazłem. Uwielbiam go, jesteśmy świetnymi przyjaciółmi. Memphis i ja, miesiące temu wspólnie odwiedzaliśmy pobliskie schronisko dla zwierząt; jest cholernie wrażliwym gościem, zawsze się wzajemnie wspieramy i grzechem byłoby mówić, że to jest „chwyt marketingowy". Relacje między nami, członkami Generation A, były i są jak najbardziej prawdziwe.

EJi: Jeśli dobrze znasz Carmellę, to co powiesz o tym, że ostatnią jej okładkę administracja Lifeinvadera usunęła z jej profilu, a wciąż na tej samej stronie można zauważyć profile OnlyFans, promujące się w postach? Czyżby cenzura na Lifeinvaderze?

CF: Nie jestem za blokowaniem takich przejawów artyzmu; okładka Carmelli była jak najbardziej OK. - Nie mam również nic, a nic do osób pracujących na OnlyFans, to ich sprawa, natomiast... Jeżeli usunęli tę okładkę Kulture, to powinni zrobić to samo z twórczością osób mających konto na OF. Nie rozumiem takiego posunięcia administracji LifeInvadera.

sngine_71686acf77943b831ba95e403aaef550.png

EJ: Cieszmy się, że ta cenzura nie była tak mocno aktywna, jak przy reklamie produktów Betta! Tak z ciekawości, czy wiesz, jak bardzo podskoczyła im sprzedaż po twojej reklamie?

CF: Haha, myślę, że tu nie było co cenzurować Ethan. - Yeah! Skoczyła o sporawy procent; powiem szczerze, że producenci marki BETTA byli ze mnie ZADOWOLENI! a poza tym, opłacili zgodnie z umową mały SexED tour - na wykład mogli nawet przyjść studenci ULSA!

EJ: Wiem, byłem na jednym wykładzie i mam nadzieje, że dalej to będzie kontynuowane, bo z ciekawostek dla państwa ULSA ponownie otwiera swoje drzwi dla studentów i liczymy na to, że będą tam kolejni studenci ciekawi świata i nie tylko!

EJ: Wróćmy jeszcze do Lifeinvadera - może chciałbyś opowiedzieć, co się stało z twoim profilem, na którego podobno się włamano? Liczę na to, że nie miałeś hasła typu „hasło” lub 1234. No i co poczułeś w tamtym momencie?

CF: Jasne, miałem hasło typu 1234!  Sprawą zajęło się FiB - zakończyło się na tym, że moje konto zostało zwyczajnie zhackowane! - Nie wiem jak, nie jestem GEEKiem. Nie znam się na... Tym wszystkim tak bardzo. Podobno wykradli mi hasło, czy coś... Na bogów, Ethan! -Serio, nie wiem jak, oni to zrobili. Byłem w szoku przez dobry tydzień. Natomiast użyto mojego konta do obrzydliwych czynów, potem mój team zajął się zabezpieczaniem każdego, możliwego konta, jakie miałem, mam czy będę mieć - to była poważna nauczka, by dbać o swoje bezpieczeństwo w sieci. Pamiętajcie o tym słuchacze Self Radio, OKAY?! TO WAŻNE! BEZ-PIE-CZEŃ-STWO!

EJ: Do bezpieczeństwa polecam zainwestować w dodatkową weryfikację. Lepiej trochę się pomęczyć z ustawianiem niż potem narzekać, że ktoś się włamał.

EJ: Conan, ale chyba ty nie narzekasz, jak jesteś w związku, co? Bo chyba masz kogoś, prawda?sngine_eb17f9661594e98be4d3220bf1099f3b.pngunknown_2.png

CF: Phahaha... Niezbędne pytanie, huh?! Yeah! - Jakiś czas temu byłem na tyle szczęśliwy, by poznać moją obecną partnerkę. Nasza geneza spotkania była w sumie... Dość zabawna! - Przeszedłem się do jednego z barów na plaży tuż przy Del Perro Pier. Było cholernie ciemno, sam ubrałem się tak, by uniknąć papparazzi - wiemy dobrze, jakim są bólem u tyłka! Rozmawialiśmy tam chwilę, dopóki nie rozpoznał mnie jeden z fanów i nie poprosił o autograf - Taina w końcu skojarzyła mnie z „tym gościem z telewizji, co reklamuje prezerwatywy". Spłoszyła się, ale nasze drogi zeszły się ponownie - parę miesięcy później. Wierzysz w przeznaczenie, Ethan? Ja do tej pory miałem wątpliwości, ale odkąd ją spotkałem... Wydaje mi się, że coś takiego jednak MA prawo istnieć, huh?

EJ: U mnie z wiarą jest dosyć ciężko, tym bardziej w przeznaczenie - tyle razy dużo myślałem na ten temat, ale była to pomyłka.

EJ: Jednocześnie zastanawiam się, czy ciąża, którą ostatnio jest widoczna u Carmelle, to twoją robotą i czy produkty Betta nie wytrzymały próby Conana Fincha?

CF: HAHAHAHA. NIE! Nie... NIE! Oficjalnie... POTWIERDZAM, iż ciąża CARMELLI B nie jest spowodowana przez próby Conana Fincha! - Na bogów... Nie, nie i jeszcze raz... Nie! Może to sprawka Memphis6 albo Chase? Naah... Żartuję! - Mimo wszystko, to nie ja.

EJ: Czyli nie wiesz, kto jest ojcem? Powiedzmy, że zaufam Ci w tej kwestii.

sngine_2c98c2dc5c6ca8a9eaf5700b9350a7a4.jpg

EJ: Powoli kończąc już tę rozmowę, niedawno pokazała się okładka twojej nowej płyty na twoim profilu Lifeinvadera. Bije z niej mocno klimat Vice City - chcesz o tym coś powiedzieć?

CF: NOTION... Chcę powiedzieć, że to będzie album w takim stylu, w jakim nikt sobie mnie nawet nie wyobrażał. - Kiedyś w wywiadzie mówiłem, że kocham eksperymentować z muzyką; to prawda. To ten czas, gdy sięgam po nowe i ciekawe brzmienia. Klimat Vice City? Możliwe, że jest w tym okruszek prawdy - chciałem uzyskać coś w takim stylu. Vice City to kopalnia inspiracji dla artystów, uwierz mi. Miałem okazję być tam na krótkich wakacjach, tam mnie tchnęła idea omawianym przez nas projekcie, stąd ten... „klimat”, czy coś! Serio, nie zapomnijcie Pre-Save'ować NOTION na Spotify, iTunes i WSZĘDZIE-GDZIE-SIĘ-DA, BO JEST WARTO!

EJ: Jedynie, co chciałbym zobaczyć przy promocji krążka to jeden klip z Vice, to wciąż malownicze miasto i można wykonać tam bardzo ładne ujęcia.

CF: Nie mogę wyjawiać zbyt dużo, tak samo, jak nie mogę nic obiecywać!

EJ: No dobrze, także czekamy na twoją płytę Conan, jak i również dla Ciebie mam trochę czasu, więc daje Ci pięć minut na powiedzenie tego, co chciałbyś przekazać twoim fanom! Proszę bardzo.

CF: Co mógłbym przekazać? KOCHANI, KOCHAM WAS! Dzięki za nieustanne wsparcie mnie i mojej twórczości - udowadniacie to za każdym razem, że jesteście... Niesamowici, serio. - Rozpoczynając swoją karierę muzyczną, nigdy nie myślałem, że będę w stanie odnosić takie sukcesy, a co najważniejsze, że będę w stanie mieć tylu słuchaczy i wiernych fanów. Znaczy to dla mnie wiele, uwierzcie.

EJ: Chyba każdy z twoich fanów wierzy w to, że będziesz im dostarczał coraz to nowe piosenki spod twojego pióra. Nie pozostało mi nic innego, jak podziękować Conanowi za przybycie do studia - jeszcze raz dzięki Conan, że chciałeś ze mną porozmawiać.

CF: Hey, dzięki za zaproszenie i wysłuchiwanie mnie. Yoo!

EJ: Trzymajcie się, Ethan Jason - Self Radio. Do usłyszenia lub zobaczenia!

Chcesz o czymś porozmawiać? Chcesz dołączyć do nas? Masz ciekawą informacje, którą chciałbyś się podzielić z nami? Kliknij!

Edytowane przez Djabeu
daw, Patryk47, MarceI i 7 innych lubią to

** Carmella B uśmiechnęła się w stylu: 😏😬. DODATKOWO wysłała puste wiadomości (zawierające TYLKO i wyłącznie emotki → 🍆🍑🤭 ) do konkretnych osób: MEMPHIS6, CHA$E, CONAN FINCH, JESTER GEORGE. Finalnie po kilku minutach nadesłała im kolejny DM z linkiem do wywiadu - do C. Finch pogratulowała udanego wywiadu, a reszcie zostawiła informację o potencjalnym ojcostwie. **

@nstkkkk @houstonfornication @ElderGoose @merwas

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin