Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Aria "Ahri" Lapointe

le dechet

Rekomendowane odpowiedzi

unknown.png

Aria "Ahri" Lapointe osiemnastoletnia Kanadyjka obecnie studentka ULSA - wyemigrowała z rodzinnego państwa do Stanów, szukając szczęścia w progach swojego brata, obecnie popularnego rapera, Tyler "S3VEN" Lapointe. Rodzeństwo wychowywało się w dość standardowych warunkach, jednak po sukcesie Tylera w US i przeprowadzki Arii do Santos, odkryła inny wymiar życia, otaczając się pieniędzmi brata i widząc w tym możliwość pojawienia i swojej osoby w życiu blasku Vinewood. Dziewczyna od młodzieńczych lat, skora do używek i sprawiająca problemy rodzinie. Czarny kruk Lapointe. Po problemach w znalezieniu dalszej drogi edukacji na Ahri, Tyler postanawia ją przygarnąć i jako wzorowy brat opłacić studia dziewczynie. Music performance, kierunek najmłodszej krwi Lapointe ma być tym co nastawi dziewczynę na dobry kierunek. Aria, chce kierować się w stronę twórczości brata, która mu zaimponowała po jego sukcesie, sama tworząc od dłuższego czasu muzykę na boku, głównie tekstów - niektóre z nich to po prostu przeróbki dzieł S3VEN'a jako jej wizerunek twórczości i najbliższa sukcesywna jej strona. Co Ahri wprowadzi w świat śpiącej obecnie branży muzycznej Santos? Czy majątek Tylera zaprowadzi nową artystkę w dobrą stronę?

Nuty:

N/A

Sociale:

https://li.v-rp.pl/ahri

Spoiler

elo, wracam do branży z nową postką, dla mnie totalnie nowe doświadczenie (rap) ale zobaczymy. Będę giercował sobie na początku bardzo powoli, pogram w ULSA skupiając się na relacjach z innymi no i z perwixem jako brat IC. Co z tego będzie nie wiem, mimo wszystko nie mam zamiaru pocić się tak jak przy pierwszej postaci (Ava Velerez) bo po takim potraktowaniu jakim zostałem obdarzony, średnio widzę w tym sens. Gram dla siebie, będę prowadził to forum bo jest takie wymaganie. Pozdrowerka

image0.jpg

Nie. Za całokształt twojego zachowania, najazdów na mnie i innych osób po dostaniu kary nie jesteś mile widziany w sektorze branży rozrywkowej.

Cytat

po takim potraktowaniu jakim zostałem obdarzony, średnio widzę w tym sens.

Ty chyba serio nie widzisz swojej winy, bo przez twoje odwalanie i wrzucanie tych screenów na serwery discord związane bezpośrednio z projektem Vibe Role Play zamknąłeś rozgrywkę kilku osobom które również poniosły karę.

I3uLwers i Chytrus lubią to

cash-dani-leigh.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin