Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes] Kim's Ink

Nathalyne

Rekomendowane odpowiedzi

PbZnjUJ.png

Kim’s Ink, to nowe przedsiębiorstwo na rynku salonu tatuaży, który przeprowadza profesjonalne zabiegi, całkowicie bezpieczne dla zdrowia klientów. Każdy tutaj znajdzie coś dla siebie, od tradycyjnych czarnych wzorów, do wielokolorowych koncepcji. Salon posiada autorskie projekty oraz wykonuje również projekty klientów. W tym salonie można również wykonać piercing każdej części ciała. Wszyscy pracownicy posiadają odpowiednie kwalifikacje oraz szkolenia. Przedsiębiorstwo zostało założone przez Kim Washington w 2022 roku, która długo szukała czym chciałaby się zajmować w życiu. Jej zamiłowanie do tatuaży narodziło się kilka lat temu, wtedy też zrobiła sobie pierwszy tatuaż w Londynie. Studio mieści się na Mirror Park, gdzie Kim mieszka od pewnego czasu. Salon ma zamiar stworzyć swoją oficjalną stronę na popularnym portalu społecznościowym, gdzie będzie ogłaszać różne konkursy i wstawiać zdjęcia swoich projektów. Biznes w przyszłości będzie udzielał się charytatywnie.

lok.png.78d7d109d315d9ecc884b645153d1b62.png

1677944556_unknown(1).png.401d4d82fbddba7ce6a6113afca51477.png

Park Mirror (ang. Mirror Park) – dzielnica w Los Santos, w stanie San Andreas. Znajduje się w północno-wschodniej części miasta. Sąsiaduje z La Mesą od południa, Górami Tataviam od wschodu oraz Wschodnim Vinewood od zachodu. Jest to dzielnica zamieszkiwana przez zamożne osoby. Większość budynków w niej stanowią parterowe i jednopiętrowe domki jednorodzinne.

kon.png.35c7c9207e5e315f67e43e3ef4794665.png

Właściciel: Kim Washington

Numer telefonu: 831- 398

Adres e-mail: [email protected] (PW)

ooc.png.e970949d66a04e0c46b5b9c9678ba70b.png

Hej! z tej strony Nathalie, długo myślałam nad wystawieniem tej aplikacji i stwierdziłam, że fajnie będzie zrobić salon na Mirror Park, gdzie mieszka bardzo dużo graczy. Będzie to taki lokalny biznes. Mam zamiar organizować konkursy, w których będzie można wygrać darmowy tatuaż lub wykonanie kolczyków.  Chciałabym nawiązać fajny kontakt z klientami, robić jakieś zdjęcia i wrzucać do sieci. Pomysł na ten biznes urodził się praktycznie czysto przez grę IC, temat ten od dawna przewijał się w mojej rozgrywce i zdecydowanie pasuje do mojej postaci, która sama ma sporo tatuaży. Moja osobista wiedza na ten temat jest wystarczająca, aby odgrywać fajne akcje RP. Już kiedyś miałam okazję pracować w takim salonie i nie sprawiało mi to żadnych problemów.  Mam zamiar wykonywać spontanicznie tatuaże, ale też umawiać się na dany dzień i godzinę, aby to wszystko zachować w takiej realnej otoczce. Z biegiem czasu planuje też zatrudnić sobie kogoś do pomocy.  Mam nadzieję, że administracji spodoba się moja aplikacja i spojrzą na nią przychylnym okiem. Do zobaczenia!

credits;

tekst, zamysł, grafika budynku: ja

logo, napisy; ooc, kontakt, lokalizacja: lorenc

Karach, riri, lueIIe i 10 innych lubią to

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin