Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

011. Wywiady z gwiazdami festiwalu Sidedreams: Tyler "S3VEN" Lapointe! - ,,Ja jestem prostym chłopakiem, nie potrzebuję rozgłosu"

Djabeu

Rekomendowane odpowiedzi

bannerselfradio.png

BY ETHAN JASON | 13.06.2022

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.06.13_-_07.33.12.85.png

Ethan Jason: Witam was wszystkich serdecznie, z tej strony Ethan Jason a ze mną w studiu znajduje się jedna z gwiazd, która będzie brała udział w festiwalu Sidedreams, czyli Tyler Lapointe, znany bardziej jako S3ven! Witaj w studiu!

Tyler Lapointe: Siema Ethan, siema Santos - mów co to za pytania dzisiaj na mnie przygotowałeś.

EJ: A powiem Ci, mam ich trochę! Miejmy nadzieje, że jesteś w stanie na nie odpowiedzieć. Zacznijmy może trochę od Ciebie. Twoja płyta „Angels and Demons” - jej premiera była miesiąc temu. Powiedz mi, czy masz już statystyki, jak ona się przyjęła?

TL: Wiesz co? Nie zaglądałem w statystyki - wiesz jak jest... Jak kasa się zgadza na koncie, to jest okej, lecz nie zdziwię się, jak zrobi chore liczby, bo to dosyć długo wyczekiwany album.

EJ: Czyli raczej robisz to tylko głównie, że musisz zarobić? Nie powiem, że się jakoś specjalnie dziwię, ale większość artystów, z którymi rozmawiam, mówi o tym, że robią to z wyższych celów.

TL: Stary, ja jestem prostym chłopakiem, nie potrzebuję rozgłosu - większość kasy staram się przekazywać tym bardziej potrzebującym, ja już swoje cele osiągnąłem w życiu... Wywodzę się z ulic Santos, na których nigdy się dobrze nie przelewało i chce tym ludziom pomóc. Wiesz, jakie to jest chore jak młody chłopak, czternaście lat - musi kraść, by przeżyć... To po*****e.

EJ: Wiem, samemu też się wychowywałem w podobnych warunkach - nie zawsze bywało lekko, tym bardziej jak bieda piszczała w portfelu... Jednak wróćmy do czegoś bardziej pozytywnego!

sngine_d474a82dd0cf7d2e5a9d37fcbb47f852.pngEJ: Tak jak wcześniej wspominałem - festiwal Sidedreams, który odbędzie się osiemnastego czerwca - powiedz mi, jak oceniasz taki festiwal? Czujesz się gotowy na taki duży festiwal, przed tłumami ludźmi - jak sam to powiedziałeś „jako prosty chłopak"?

TL: Powiem ci tak, grałem na festiwalach - prosty przykład, pamiętasz bądź kojarzysz projekt pod nazwą Flair Force? Jego finałem był właśnie festiwal - nawet sobie nie wyobrażasz, ile było tam osób. Pół Santos zleciało się, by nas posłuchać, choć nie dziwie się, bo to była czołówka artystów w tamtym czasie... Nie sądzę, że ten festiwal przebije tę liczbę osób, choć ja jestem gotów na wszystko.

EJ: Czyli jak chciałbym się Ciebie zapytać, jak Ci się podobają inne gwiazdy, które zostały zaproszone na festiwal i kogo ewentualnie byś jeszcze zaprosił, to powiedziałbyś, że resztę Flair Force?

TL: Nawet jakbym chciał, to nie ma takiej możliwości - z Niksy nie ma kontaktu, a Valerez to wiadomo... No, a reszta jak Memphis, Little czy Kulture rozeszli się w swoje strony - więc sam widzisz, że to niemożliwe.

EJ: Liczymy, chociaż na to, że uda im się wpaść na festiwal Sidedreams, która będzie już w tę sobotę - osiemnastego czerwca, a start będzie już o godzinie ósmej wieczorem!

Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.06.13_-_07.32.10.58.pngEJ: Tak już dopowiadając, profile Lifeinvadera mocno zaczęły promować ten festiwal, jednak zostając wciąż temacie profilu. S3ven - nie jesteś typem człowieka, który dużo informuje o swoim życiu prywatnym. Wolisz to trzymać dla siebie?

TL: Jak już ci mówiłem, jestem prostym chłopakiem, nie potrzebuję rozgłosu. To, że mi się udało wydostać z ulicy na szczyt, nie uważam za jakieś szczególne osiągnięcie. Osiągnięciem będzie, to jak wyciągnę resztę z tego syfu, jaki tam panuje.

EJ: Czy ja wiem? Ciężko jest się wybić, bo dużo jest osób, które próbują coś z tym zrobić, ale wielu się nie udaje. Problem w tym, że pewnie twoi fani chcieliby wiedzieć więcej coś na temat swojego ulubionego artysty - nawet nie wiedzą, czy jesteś z kimś.

TL: Zawsze mogą mi zadać pytanie w prywatnej wiadomości, gwarantuje ci, że odpowiadam na wszystkie - nawet jeśli odpisuje po kilku dniach, bo wiadomo, że mam trochę spamu, to odpisuje.

EJ: Jednak wciąż nie odpowiedziałeś mi na najważniejsze... bo fani mi nie dadzą spokoju, jak bym się nie dowiedział - czy jesteś z kimś w związku?

TL: Nie... Niestety muszę ich zmartwić - nie przepadam za związkami.

EJ: Więc przykro mi fanki lub też fani S3vena - może wam się nie udać go złapać w wasze sidła! A może wolisz sidła pracy? Pracujesz już nad czymś nowym, może zaprezentujesz coś nowego na festiwalu?

TL: Pracuję, może uda mi się wyrobić na festiwal to puszczę parę nutek przedpremierowo.

EJ: Czyli na nową płytę od Ciebie będziemy musieli trochę poczekać?

TL: Czy ja wiem, czy długo... Myślę, że na początku lipca wszyscy już będą z nową płytką osłuchani, haha.

EJ: Okej, więc będziemy niecierpliwie czekać. Kończąc powoli już rozmowę z Tobą, masz teraz dla siebie swoje pięć minut i możesz powiedzieć, cokolwiek chcesz na antenie!

TL: Szczerze... Chcę tylko powiedzieć, żebyście się nigdy nie poddawali i dążyli do wyznaczonego celu, mówił dla was młody 2pac.

EJ: I tymi słowami Tylera Lapointe, znanego bardziej jako S3ven będziemy kończyć tę rozmowę! Dziękujemy, że chciałeś do nas wpaść, a ja dziękuje wszystkim słuchaczom. Do zobaczenia lub usłyszenia!

buttonselfradio.png

Edytowane przez Djabeu
grvbas, Noiles, Mafiq i 8 innych lubią to

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin