Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

BROSSES

biggieb

Rekomendowane odpowiedzi

N0Cl5dE.png

Brosses - duo stworzone z dwójki raperów affilujących się z E/S GHOST TOWN BLOODS, Bemona i Rossa. Duo raperów zaczeło działać w 2022 roku. Dwójka nastolatków jest mocno zżyta ze sobą, dlatego postawili na projekt pod tytułem "Brosses". Słuchacze dwóch raperów wiedzą, że są dla siebie jak bracia, nie ze względu na bangowanie tego samego setu bloods ale i wspólne wychowanie się ze sobą, Landon "painross" zaczął robić muzyke dzięki Jamarrowi "Bemonowi", niewinne tracki wrzucane na soundcloud przerodziły się w prawdziwy plan na życie. W maju 2022 roku z świata odszedł ich wspólny przyjaciel Josayah. Jego śmierć zbliżyła jeszcze bardziej Rossa oraz Bemona, można często usłyszeć o tym w ich kawałkach, sama dwójka stworzyła piosenko zadedykowane Josayahowi pod tytułem "For Josayah".

Twórczość:

-Escape

Powiązania:

Pain gang

Lifeinvader:

Bemon

Painross

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Jamarr Deeon, Landon Ross

Numer konta postaci: 1486093609, 7003540702

Przynależność: ...

Imię i nazwisko menadżera: Dace Reeves

Numer konta menadżera: 7232732817 (manager bemona)

Kontrakt zawarty z menadżerem Bemon: 65% artysta/35% manager. Ross: ...

Spoiler

Cześć, ja i mój przyjaciel jako, że gramy dużo ze sobą wpadliśmy na pomysł zagrania duo "Brosses", mamy swoje oddzielne tematy lecz gdy będziemy robić coś stricte dotyczące naszej dwójki będziemy wrzucać to tutaj, będziemy również tworzyć muzyke jako Brosses, pozdro

Edytowane przez biggieb
dior, I3uLwers, Jordan i 2 innych lubią to

• 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin