Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

014. Wywiady z gwiazdami festiwalu Sidedreams: Preence & Bemon - młode gwiazdy festiwalu, pierwszy raz na wielkiej scenie?

Djabeu

Rekomendowane odpowiedzi

bannerselfradio.png

BY ETHAN JASON | 17.06.2022

3.png

Ethan Jason: Witam serdecznie! Z tej strony mówi do was Ethan Jason a z nami dwie młode gwiazdy, które będą uczestniczyć w sobotnim festiwalu Sidedreamers, czyli Nick Warren, znany bardziej jako Preence oraz Jamarr Deoon, szerzej znany jako Bemon!

Jamarr Deeon: YES SIR! MŁODE POKOLENIE TEJ SCENY.

EJ: Witajcie i powiedzcie, jak się czujecie w chyba poważniejszym wywiadzie z waszymi osobami? Macie stres?

JD: Stres? Nah, czuje bardziej zadowolenie, że ruszam w przód. Wiesz, o co chodzi? Zawsze marzyłem, żeby robili ze mną wywiady i wszystko, to się spełnia.

Nick Warren: Nah - ani trochę się nie stresuje... bardzo się cieszę, że jestem w stanie tu z tobą porozmawiać.

2.pngEJ: Zacznijmy więc od Ciebie Preence. Nie obraź się, ale jesteś dosyć skromny, co do własnej twórczości, a jednak Dreammakers podpisało z Tobą umowę. Powiedz mi, czy wiesz, dlaczego to zrobili? Bo raczej nie chodziło tutaj o ilość wydanych płyt!

NW: Wydaje mi się, że po prostu zauważyli we mnie potencjał. Mam nadzieje, że dobrze im się wydawało. Otworzyli mi tym na pewno dużą drogę, udostępniają mi studio, dają pracować obok profesjonalistów.

EJ: Myślę, że dla takiego amatora, jakim jesteś, musi robić na Tobie duże wrażenie szybkie przejście do większego studia z domowego zacisza?

NW: Masz rację, to są dwa totalnie inne światy, ale nagrywanie w studio nie jest tak komfortowe, jak nagrywanie we własnym pokoju. Oba miejsca mają swoje wady i zalety.

1.pngEJ: Myślę, że coś na temat też wie trochę Bemon, bo z tego, co udało mi się dowiedzieć, dużo siedzisz na własnym osiedlu. To twój osobisty wybór, czy po prostu nie chce Ci się ruszać z domu?

JD: Phaha, to mój wybór, ludzie stamtąd są dla mnie jak rodzina. Wiesz, o co chodzi? Wiem, że jest tam niebezpiecznie, więc staram się im pomagać jak mogę, ostatnio mojemu ziomkowi, Xavierowi dałem trzy punkty, po tym, jak powiedział, że słabo się trzyma, dla mojego brata Shada kupiłem chain, a innego brata musiałem pochować, zrobiłem o tym track, mam go dziś też na koszulce... all for Josayah, wiesz, o co chodzi, stary.

EJ: Rozumiem, że to był ktoś ważny dla Ciebie, Jamarr? Był dla Ciebie mentorem?

JD: Mentorem? Nie... to był po prostu mój brat, trzymaliśmy się razem od dziecka, wszystko się układało, zacząłem zarabiać, mieliśmy w końcu co jeść w naszym domu, aż nagle to wszystko po prostu zniknęło, w kilka sekund, gadaliśmy na chodniku, podjechał wtedy jakiś motocykl i wystrzelił w Josayaha kilka strzałów, niestety nie przeżył tego gówna.

EJ: No... niestety takie są uroki ulicy, nie wiesz, nawet kiedy ktoś może podjechać i zacząć strzelać - tym bardziej w Los Santos. Trzeba jednak wiedzieć, że nie tylko złe rzeczy dzieją się w mieście, mamy festiwal Sidedreamers!

sngine_a125dc5edd1ad363797fa15c1487292c.pngEJ: To chyba będzie dla was pierwszy taki większy festiwal, prawda? Powiedzcie mi, czy czujecie już ten stres występowania przed większą publiką? Będzie dużo się działo i dużo gwiazd jest już zakontraktowanych, więc jak to jest u was?

NW: Tak, będzie to dla mnie pierwszy większy występ, stresuje się tym nawet bardzo. Wiem, że dużo osób stamtąd na pewno mnie nie kojarzy... Chciałbym zrobić na nich jak najlepsze wrażenie swoją twórczością.

JD: Na razie nie czuje żadnego stresu, ale to może się zmienić, wiesz, osobiście dużo słucham Memphisa, czuje się zajebiście, że wystąpię z nim na jednej imprezie...jest tam też na przykład mój przyjaciel, Ross, czuje szczęście z tego powodu, że razem zdobywamy tę scenę.

EJ: Okej, więc jeśli mielibyście możliwość zaproszenia kogokolwiek na tę scenę oprócz Memphisa i Rossa, o którym wspominał Bemon, to z kim najchętniej byście wystąpili?

JD: Pomijając mojego czarnucha Nicka, myślę, że zaprosiłbym tam S3vena.

NW: Słyszałem piosenki jakiejś kobiety... Dollface? Dyskografii nie ma bogatej, ale spodobały mi się jej numery.

JD: Ay, a uwzględniamy osoby spoza festiwalu? Yoo, w takim razie zaprosiłbym Carmelle B, nie wiem, czy by ze mną zagrała, ale kocham ją i jej muzykę, foreal, jestem fanem.

EJ: Nie wiem, czy ona jest twoim fanem, ale festiwalu bardzo możliwe, że się pojawi.

vine.jpegEJ: A teraz panowie trochę bardziej tak na serio. Jesteście młodymi gwiazdami i dopiero uczycie się tego, jak powinno żyć się w showbiznesie, więc możliwe, że zauważyliście już pierwsze problemy z tym związane. Czy dotykają was już problemy młodych gwiazd z Los Santos?

JD: Ouh, brak siły przebicia... jasne, że zdarzają się takie tracki, które nie wylatują w górę, ale myślę, że na tym etapie to normalna sprawa.

NW: Tak, postać, pod jaką widać mnie teraz, czyli „Preence” nie jest moim pierwszym podejściem do muzyki, jeśli o to chodzi... miałem dłuższą przerwę, po której mnie zauważono? Tak mogę to chyba nazwać.

EJ: I co się wtedy stało, że Cię nie zauważono, Preence?

JD: Nie zadawał się z Bemonem...

NW: Yup, to na pewno... oprócz tego dopiero się uczyłem, nie każdy chciał słuchać jęków jeszcze wtedy dziecka.

bemon.PNGEJ: No, tak czy inaczej teraz i Ciebie Nick i Ciebie Jamarr zauważono, bo gracie na większym festiwalu w Santos! I chyba macie zamiar dalej piąć się do góry, prawda? Bemon zapowiadałeś chyba płytę na swoim profilu Lifeinvadera, pisałeś coś o dacie 28.06?

JD: YES SIR! Album „no more bitches” wychodzi 28.06, niedługo pokaże wam na Lifeinvader okładkę, moim zdaniem jest strasznie zajebista.

EJ: Z Tobą Nick mam problem, bo jestem ciekaw, co ty masz schowane w kieszeni, bo dawno nic nie wydawałeś, blokada twórcza czy jest inny powód?

NW: Mam schowane w kieszeni dosyć dużo... Zapowiedzianą EP-kę, niedługo po niej planuje album, który będzie w totalnie innym stylu.

EJ: A czy wasze nowe kawałki będzie można usłyszeć na festiwalu, czy jeszcze nie jesteście na to gotowi?

JD: Yeah, pokaże trochę materiału z nowego krążka.

NW: Yup... całą EP-kę, postaram się zagrać jeszcze coś, co finalnie powinno trafić na album...

EJ: Dobrze to słyszeć! I powoli kończąc rozmowę z wami, dla was jest aktualnie teraz pięć minut i możecie powiedzieć, co chcecie do waszych fanów! Co byście chcieli im przekazać?

JD: Chciałbym przekazać, że musicie wierzyć w siebie, serio, nieważne skąd jesteście - walczcie o swoje i nawet jak będzie najgorzej - nie macie prawa się poddać, też czułem takie gówno, ale nie pozwólcie sobie przegrać, kocham was wszystkich.

NW: Moim fanom? Moim fanom chciałbym bardzo podziękować za to wszystko, dzięki wszystkim tym ludziom jestem w stanie się pokazać na Sidedreams, byłem w stanie pogadać tutaj z tobą... W skrócie chciałbym podziękować moim fanom za to, że pomogli mi spełnić marzenia.

EJ: A ja wam dziękuje, że chcieliście ze mną porozmawiać! Ze mną w studiu byli Jamarr Deeon oraz Nick Waren! Mówił Ethan Jason, Self Radio. Do usłyszenia!

JD: PRZYSZŁOŚĆ MUZYKI, FOREAL.

buttonselfradio.png

Edytowane przez Djabeu
Suro, grvbas, biggieb i 4 innych lubią to

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin