Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[19.06] baby tweedy - believe ft. purplebaby

bigduck1455

Rekomendowane odpowiedzi

Spoiler

Imię i nazwisko postaci: Nipsey Prevost

Numer konta postaci: 3668342880

Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz): -

numer konta menadżera: -

Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): -

Profil postaci:  

Spoiler

Nie mogłem w to uwierzyć

[chorus]

Jak tylko kupiłem cuban chain, oddzwoniła do mnie Gdy tylko wylądował lód na nadgarstku, przywiązała się A teraz jest na moim fiucie, widzi że za paskiem jest Glizzy Za te wszystkie b-a-n-y, które teraz wycofują dupek Jamal został uderzony na imprezie, to był ostatni taniec Nie wiem po co robić memorial jakiejś marnej dziwce. Jak się wkurwie będę machał do niego nożem wykluczyłem chease toast z gry, uważaj na swoje dupsko, czarnuchu

[verse 1]

Dzieciaku nie baw się ze mna, mamy glocks i choppas I jest różnica między bandytą a złodzieją Booty Hoes siedzą mi na dupie, zlewam te dziwki, bo nie jestem lackin' Ten czarnuch nie żyje, bo chciał zająć moje miejsce. Moi przeciwnicy mówią Crippin', ale ostatnio nieźle krwawili. Zobacz, w górę, Glock na moich kolanach, nie pod siedzeniem Uwolnij mojego czarnucha, bo zrobię Ci z życia koszmar, nie sen

[verse 2]

Załatwili mojego czarnucha, dziwko to jest get back Mój ziomal ma tyle głów, że zrobił z nim sobie łóżko Znowu Pow, Pow, Pow, Pow, suka gryzie glebe. Baby Tweedy, uderzam w beat, uderzam do Twojej shawty Wsadź tego czarnucha w wóz, przecież chce być między nami Dobra robota dzieciaku, teraz musimy Cię skopać To jest Gutta Flow, durniu zrozum to, że nie chce na feacie wrankstera z centrum. Powinienem być Tripple OG, ale nie mam czasu użerać się z durniami.

[chours]

Nie mogłem w to uwierzyć Jak tylko kupiłem cuban chain, oddzwoniła do mnie Gdy tylko wylądował lód na nadgarstku, przywiązała się A teraz jest na moim fiucie, widzi że za paskiem jest Glizzy Za te wszystkie b-a-n-y, które teraz wycofują dupek Jamal został uderzony na imprezie, to był ostatni taniec Nie wiem po co robić memorial jakiejś marnej dziwce. Jak się wkurwie będę machał do niego nożem wykluczyłem chease toast z gry, uważaj na swoje dupsko, czarnuchu

[purplebaby]

Let's go Pieprzyć te głupie podróbki Ja i moje czarnuchy jesteśmy świetni Nie obchodzi mnie co mówią Ci durnie Zrobiłam to samemu, jestem selfmade Wystarczyło trochę cierpliwości Jestem inna, twoja suka jest taka typowa Tak, nadal nie mogę uwierzyć, że to zrobiłam Muszę patrzeć, kto jest wokół mnie, pewnie chcą mnie spalić I pieprzyć każdego, kto we mnie wątpił (look at me) Moja babcia odeszła, ale wiem, że jest ze mnie dumna, yeah I obiecuję, że mnie nie zatrzymasz, yeah-yeah (c'mon) Tak, spłukane suki sprawiają, że mam większe ego Gucci dopasuje się do tego, yeah Suko, spalam codziennie tyle, że to szalone Zrozumiesz to, jak przeżyjesz jeden dzień jak ja Zobacz, jak wszyscy się bogacimy Spraw, by ci hejterzy byli zazdrośni Nie wierzą w to.

[chours]

Nie mogłem w to uwierzyć Jak tylko kupiłem cuban chain, oddzwoniła do mnie Gdy tylko wylądował lód na nadgarstku, przywiązała się A teraz jest na moim fiucie, widzi że za paskiem jest Glizzy Za te wszystkie b-a-n-y, które teraz wycofują dupek Jamal został uderzony na imprezie, to był ostatni taniec Nie wiem po co robić memorial jakiejś marnej dziwce. Jak się wkurwie będę machał do niego nożem wykluczyłem chease toast z gry, uważaj na swoje dupsko, czarnuchu

• 3 tygodnie później...