Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Biznes] Cobra Trucking

dudek2

Rekomendowane odpowiedzi

AXyobrV.png

"Being a Trucker is more than just driving a truck"

Cobra Trucking to nowo powstała firma przez Jorge Kaufmann'a, byłego prezesa małej firmy która prowadziła swoje usługi na terenie San Fierro. W skrócie Cobra Trucking prowadzi na terenie Los Santos i obrzeżasz usługi transportowe i usługi kurierskie drogą lądową lokalne i dalekobieżne, priorytetem firmy jest jak najszybsze i punktualne dostarczenie załadowanego towaru do różnych klientów czy magazynów przeładunkowych. Profesjonalne podejście do klienta buduje duże zaufanie oraz dobrą renomę pośród aktualnych oraz wielu przyszłych kontrahentów. Firma posiada w swojej flocie nowoczesne i nie zawodne pojazdy do wykonywania usług transportowych. Motto firmy "Being a Trucker is more than just driving a truck" ("Bycie truckerem to coś więcej niż tylko prowadzenie ciężarówki") to nic więcej jak potwierdzenie tego że pracownicy biorą sobie tą pracę do serca i podchodzą do niej jak najbardziej profesjonalnie z pasją oraz co najważniejsze to całym sercem. 

Jeżeli potrzebujesz przetransportować jakiś ładunek, skrzynkę, plecak czy ołówek, to dobrze trafiłeś. Przetransportujemy Ci wszystko czego potrzebujesz szybko i tanio!

Prezes Firmy
Jorge Kaufmann

Znajdujemy się przy ulicy Popular St, we wschodniej części Los Santos.

Popular St. Los Santos

C8NsAhM.png

OOC

Spoiler

Witam, wyszedłem tu do was z aplikacją na firmę transportową, głównie liczę na grę IC a przy okazji coś zarobić. Doświadczenie w świecie RP mam już od ponad 10 lat z małymi przerwami, tutaj jestem nowy i chciałbym spróbować czegoś swojego w czym mam doświadczenie zarówno w RP jak i styczność w życiu realnym więc reasumując znam się na tym fachu. Jak wspomniałem duży nacisk mam na grę IC, to znaczy przeróżne akcję po klientach typu dostarcz to pojedź tam itd.. Aplikacja jest skromna, ponieważ nie ma tu jak dodać cennik bo ceny są różne, historia biznesu? Kurczę, nigdy jej nie pisałem do biznesów, może w przyszłości biznes będzie wykorzystywany jako kryjówka, czas pokaże. Na początek wystartowałbym najchętniej z moim ulubionym typem ciężarówki solówki pojazdami marki MTL Pounder. No nic, mam nadzieje że się spotkamy po drodze, szerokości i miłego!

Credits:

Graphics:dudek2

Text:dudek2

Edytowane przez dudek2
Lekka modernizacja i poprawy.
puvtxr i miksun lubią to

*** Szybka przeprowadzka? Czemu nie! Jak widać, nawet w nocy pracujemy by zarobić na kawałek chleba! Jeden, dwa telefony i już działamy!

Przeprowadzka dla Caramba Bar ***

* * *

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

* * *

_______

A po pracy, zmęczony chcąc nie chcąc zatrzymują służby porządkowe.

spacer.png

Burza, niedostepny., Azzu i 1 inny lubią to

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin