Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

025. ,,Jestem właścicielką tego powstającego arcydzieła, bo takim zamierzam stworzyć to miejsce" - Wywiad z głową Radge Agency - Pearl Leclair

Qssixnine

Rekomendowane odpowiedzi

bannerselfradio.png

BY CHLOE LACROIX | 29.06.2022

Chloe Lacroix: Dobry wieczór, Los Santos. Z tej strony Chloe Lacroix z self radio, a dzisiaj w naszym studiu gościmy przedstawicielkę powstającej Grand_Theft_Auto_V_Screenshot_2022.06.28_-_22.00.53.95.png
Radge Agency czyli Pearl Leclair, witamy cię, jak się czujesz?

Pearl Leclair: Oh witaj Chloe, witam również wszystkich słuchaczy i gorąco ściskam! Czuję się REWELACYJNIE moja droga. Świetnie tutaj być.

CL: Tak jak wspomniałam, jesteś przedstawicielką Radge Agency, jak nie jej właścicielką! Zgadza się? Opowiedz nam o tym.

PL: Taak, jestem właścicielką tego powstającego arcydzieła - bo takim zamierzam stworzyć to miejsce w swoim czasie. Wiesz, by zdobyć szczyt trzeba się do tego solidnie przyłożyć.

CL: Racja. Pearl, możesz nam przedstawić co będzie oferować twoja nowo powstająca agencja Radge Agency? Dużo osób to interesuje, nie każdy słyszał o twojej agencji i jest ciekawy co będziecie reprezentowali.

PL: Radge to tak naprawdę wszystko. Oczywiście nie zamierzamy przekroczyć tak zwanej granicy dobrego smaku... Począwszy od fotomodelingu, idąc przez modeling zamierzamy też stworzyć miejsce rozwoju artystom muzycznym i każdemu innemu rodzajowi szeroko pojętego ARTYZMU. Aczkolwiek sprostuję od razu, by nie było niedomówień: radge nie jest i nie będzie zlepkiem wszystkiego co popadnie. Dbamy o to, by dobierać do zespołu osoby, które do radge pasują i które to zwyczajnie czują. radge nigdy nie ma prawa stać się masówką dostępną dla każdego, to wykluczone.

CL: Na oficialnym profilu Radge Agency, na lifeinvaderze wspominałaś że niebawem poznamy pierwsze twarze, które podpisały kontrakt z twoją agencją. Myślisz że radge może zrobić furorę na rynku modelingowym?

PL: Droga Chloe, ja nie myślę, ja to po prostu wiem. Odkąd ogłosiłam nabór do agencji nieustannie otrzymuję zgłoszenia, które selektywnie sprawdzam. Osób zakontraktowanych z radge na tę chwilę nie ma dużo, ale na sam początek ilość jest wystarczająca.

sngine_0558719b9dd5223d00a573480e0b5618.png

sngine_617f35a0ae813fa97b58129c52ec1983.pngCL: Przejdźmy może do gorętszych spraw. Ostatnio po sieci krąży informacja bądź plotka którą opublikowała jedna z redakcji naszego miasta, chodzi o tytuł - uwaga! cytuję "Czy Pearl Leclair ukradnie wszystkie modelki z Timeless Model Agency, w tym Tzile Grossi?" Jak odniesiesz się odnośnie tej wiadomości?

PLPowiem szczerze, że nie byłam tym ani trochę zaskoczona.
Gdy powstaje coś nowego, to zawsze konkurencja ma obawy o to, czy ktoś nie zrobi w ich kierunku nieciekawego ruchu. Ja w tym przypadku mam czyste sumienie i 
z wielką chęcią i szczerością powtórzę, że Maya Roy, którą serdecznie pozdrawiam, nie została przeze mnie podstępnie zwabiona do radge, a sama zdecydowała się o zmianie agencji, na co Timeless bez problemu wyraziło zgodę.

Natomiast  jeśli chodzi o Tzilę Grossi, cóż mogę powiedzieć.
Planując założenie agencji zrobiłam research twarzy lokalnego showbizu i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że ta osoba ani trochę nie wzbudziła mojego zainteresowania. Od dawna jest 
nieaktywna chociażby w social media, no chyba, że z przypadku jak teraz przy tej głupiej plotce.
Miała dwa, może trzy warte uwagi ruchy w karierze. Nie, nie, nie chciałabym jej mieć w swoim zespole.
Przykro mi 
to stwierdzić, bo personalnie nic do niej nie mam, ale wydaje się być taka... Chwilowa i mogłabym ją porównać do deszczu, który trwa chwilę i szybko znika na dłuższy czas.

CL: Mocne słowa wobec włoskiej modelki, nie boisz się mocnej krytyki ze strony mediów?

PL: Krytyka, o ile konstruktywna, jest dobra i potrzebna. Jeśli mylę się w tych słowach to zapewne dostanę słuszny kubeł zimnej wody, ale najpierw niech tak się wydarzy. Nie sądzę, bym mówiła teraz cokolwiek co nie ma pokrycia w rzeczywistości a pamiętajmy, że znajomości to tylko znajomości i nie na tym buduje się nazwisko.

CL: To się ceni!

image.thumb.png.7c2aa95400647d10a6336a92d059d095.png

CL: Wspominałaś również o Mayi Roy, z twoich słów wynika że zobaczymy modelkę w Radge Agency?

PL: Cholera, że też nie umiem się ugryźć w język. Taak, oficjalnie mogę potwierdzić, że Maya Roy zdecydowała się na podpisanie kontraktu z radge. Ale już więcej ani słowa!

CL: moi drodzy, możemy już oficialnie to potwierdzić, Maya Roy zdecydowała się na podpisanie kontraktu z Radge Agency! Powiesz nam kiedy poznamy kolejne nazwisko?

PL: Odpowiedź na te pytanie pojawi się już niedługo, bo już za kilka dni i mogę powiedzieć jedno: miejcie oczy szeroko otwarte, bo będziemy wszędzie.

CL: Więcej informacji będziecie mogli znaleźć na social mediach Pearl oraz Radge Agency, ode mnie to tyle, chciałabyś coś jeszcze przekazać naszym słuchaczom?

PL: A tak, jest coś. Moi drodzy, przede wszystkim zachęcam, tak jak Chloe powiedziała, do obserwacji, ale również chciałabym byście pamiętali, że nie wszystko to co widzicie i to co słyszycie jest prawdą. Weryfikujcie wszystko. Dzięki, że jesteście i że mogłam spędzić tę godzinę w waszym towarzystwie. Pozdrawiam was wszystkich!

CL: Dziękuję ci, że zgodziłaś się przyjąć zaproszenie i życzę ci wszystkiego dobrego. Mówiła Chloe Lacroix, a moim gościem była, właścicielka Radge Agency - Pearl Leclair. Dobrego wieczoru kochani!

buttonselfradio.png

Edytowane przez Qss0110
Tyson01, Jordan, Krejzi i 5 innych lubią to

**Pearl martwi się tym, jak grubo wyszła na pozowanym w Self Radio zdjęciu. Czym prędzej pobiegła się zważyć i spakować rzeczy na siłownię. W drodze na trening rozesłała link do wywiadu swoim znajomym, oraz rodzinie w Liberty City**

Edytowane przez amneezja

**Tzila Grossi wysłuchała audycji do momentu o sobie, przy tym głośno się śmiejąc i myśląc nad tym, czemu Pearl udaje gwiazdę, którą nie jest i zyskała chwilowy rozgłos przez śmieszne ruchy. Po wysłuchaniu wyłączyła audycję i zajęła się pracą na laptopie. **

Djabeu, Ksunix, Menelica i 3 innych lubią to

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin