Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[GASTRONOMIA] Mora Burger's

Creapier

Rekomendowane odpowiedzi

Mora Burger's to biznes założony w centrum Davis pod nazwą "Bishop's Chicken" jednakże budynek został wystawiony na sprzedaż w 2017 roku z powodu problemów finansowych uprzedniego właściciela i odkupiony przez Kit'a Morę. Ogłoszenie o sprzedaży budynku znalazł kolega Kit'a i przekazał mu informacje ponieważ wiedział że Kit myślał o założeniu biznesu gastronomicznego.

Budynek stylizowany na lata 90 20 wieku przyciąga sporo uwagi od osób z tamtych rejonów.

.165673564_VibeRoleplayScreenshot(1).thumb.png.2dacb8ad01fe5726f9fc2da0b6683352.png

Lokal serwuje różne odmiany burgerów, tzw.: Minipizze, napoje oraz alkohol i drinki. Nie jest to restauracja z krwi i kości, bardziej coś na kształt baru.

Cennik

CennikBiznes.png.beefccb3480774f637431ca4f41b96d3.png

Lokacja

LokacjaBiznes.thumb.png.a2a55baa73d300c30b104c9030ee8649.png

OOC:

To pierwszy raz kiedy robie biznes na serwerze rp ale mam nadzieję że się uda

Wiem że jest mało napisane ale po prostu nie wiedziałem co jeszcze napisać, bar jak bar.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin