Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Tattoo Salon] Gutter&Blood Tattoo's

vveushi

Rekomendowane odpowiedzi

Logo Biznesu

Gutter&Blood to nowopowstały salon tatuażu założony przez Glenn'a Walter'a oraz jego przyjaciela Leo Grande.

1343734791_Beztytuu.png.3021a3f16dbab2db31b31e47de0f7c0b.png

Młodzi chłopacy otworzyli biznes z nadzieją poznania nowych ludzi oraz zarobku, który przyda im się w następnych małych projektach. Mężczyźni są młodzi, mają po 23 oraz 25 lat, pracują w firmie ochroniarskiej w której dobrze im idzie, planowali od dłuższego czasu rozpocząć coś nowego, coś co lubią a dokładniej salon tatuażu, mają wiele planów jednak salon to ich marzenie które chcą spełnić ponieważ mają na to fundusze. Jeżeli salon będzie dobrze prosperował będą otwierać nowe miejsca ze studiami, na przykład na davis, mirror parku i innych różnych lokacjach.

Jego prawą ręką jest Leo Grande, a pomocniczką jego kobieta Lily Lorens

Salon jak można się domyślić nie ma większej historii, dopiero powstaje, dlatego nasi bohaterowie chcą się do tego przyłożyć, by było co opowiadać wnukom.

Gutter&Blood będzie działać w dzień i w noc, zależy czy ktoś z pracowników zgłosi się na "nocną służbę", kierownictwo chce by ten salon był najaktywniejszym salonem tatuażu na mieście.

Tabela

Spoiler

OOC

Hey! Chciałem wraz z przyjacielem i znajomym zrobić salon tatuażu, jako iż jest zapotrzebowanie oraz jest mało aktywnych salonów tatuażu.

Chcemy poodgrywać spoko RP, wprowadzić miłą atmosferę w pracy gdzie nikt sie nie musi stresować, tylko na spokojnie odgrywać 😛

Jeżeli przyjmiecie te podanie to będzie to mój pierwszy biznes na serwerze, oraz mojego przyjaciela

Linki:

Mój Profil na Vibe
Profil Leo

Edytowane przez Yung Rajan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin