Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Kadaris Austin (@BEEKAYTHEMAN)

novacaine

Rekomendowane odpowiedzi

siemanko.thumb.png.160e770c904c2cd97b3a25feab264338.png

Kadaris Austin działający w internecie pod pseudonimem BEEKAYTHEMAN to dwudziestojednoletni (urodzony 24.06.2001) mało znany raper z South Los Santos, San Andreas. Urodzony oraz wychowany w okolicy West Adams, jednej z gorzej ocenianej dzielnic, wskaźnik przestępstw jest tam dosyć wysoki, a sama okolica jest w znacznym stopniu pochłonięta przez okoliczne gangi uliczne. Jednym z takich gangów jest West Boulevard Crips (Bullies, Bully Gang) dla którego Kadaris banguje od dosyć dawna. 

Za jego dołączenie do gangu odpowiedzialni są głównie starsi koledzy z ulicy na której mieszkał oraz młodsza generacja ze szkoły do której uczęszczał (Dorsey High School). Szkoła w jego życiu nie miała większego znaczenia, więc po drugim oblaniu jedenastej klasy po prostu ją rzucił. Od małego mieszkał z matką (Jametta Austin, która urodziła Kadarisa w wieku siedemnastu lat) oraz z babcią. Jego matka niedługo po jego czwartych urodzinach została zamknięta w ośrodku dla osób uzależnionych od narkotyków oraz alkoholu. Ze względu na mieszkanie razem ze starszą babcia zmuszony był do zarabiania samotnie na siebie. Jego przygoda w narkobiznesie zaczęła się w wieku trzynastu lat, gdy zaczął sprzedawać narkotyki dla jednego HOODSTAR z WBCs. Po niedługim czasie zaczął zyskiwać w oczach starszych kolegów, ostatecznie skończył na pozycji na której obecnie się znajduje.

Jego muzyczna przygoda zaczyna się w wieku dojrzewania, kiedy chciał uciec od swoich problemów związanych ze szkołą oraz ciężkim dzieciństwem. W wieku czternastu lat założył swój profil na Soundcloudzie, gdzie publikował prostą muzykę tworzoną z równie małymi twórcami jak on sam, w taki sposób poznał @r0th czyli osobę odpowiedzialną za produkcję muzyki, z nim jako jedynym dalej utrzymuje kontakt.  Krótki po ukończeniu piętnastego roku życia zmuszony został do usunięcia swojej twórczości oraz usunięcia wszystkich profili. Spowodowane to było ciężką sytuacją prawną Kadarisa.   to be continued..

Moja gra skupia się na odpowiednim odgrywaniu, odwzorowywaniu postaci rapera z gangu ulicznego w LA. Nie mam za dużego doświadczenia w grze celebryty, jednak myślę, że nie jest to problem. Mam parę pomysłów na projekty, które branża rozrywkowa pozwoli mi dopiąć i poprawnie rozegrać. Chce jak najbardziej ograniczyć stereotypowe granie czarnego rapera, otworzyć się na interakcje z innymi celebrytami, cywilami, etc. Temat będzie aktualizowany co jakiś czas.

Powiązania: WEST BOULEVARD CRIPS

TWÓRCZOŚĆ:

SOCIALMEDIA: Lifeinvader (@BEEKAYTHEMAN)

Imię i nazwisko postaci: Kadaris Austin
Numer konta postaci:
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):

Edytowane przez OUTTA PLACE

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin