Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Projekt IC] San Andreas Motorcycle Spot

FlyON

Rekomendowane odpowiedzi

1736100230_logosams.jpg.96df9d3a142b5a58d47228f31c146d38.jpg

San Andreas Motorcycle Spot - fanklub jednoczący wszystkich fanów motocykli. Zajmuje się organizacją zlotów motocyklowych w całym stanie San Andreas. Fanklub istnieje od 2022 roku i jest nowością w świecie motocyklowym stanu.

spacer.png

Ogólnie projekt jest bardzo ciekawy, do tej pory zostały zorganizowanie 2 złoty, które bardzo się udały, już mogę powiedzieć że projekt się przyjął. Chcę by projekt jednoczył a nie dzielił oraz by nie było na serwerze takiego czegoś jak nuda. Zloty są organizowane co tydzień, staram się by za każdym razem działo się coś innego, mam wiele planów, przede wszystkim wyścigi, ale też akcje charetatywnego, licytacje podczas zlotów, i wiele naprawdę wiele. Bardzo mi zależy na rozwoju projektu i wierzę, że nie upadnie a będzie rósł tylko w siłę. Projekt w sam sobie by organizował zloty, ale też by robił tzw giełdy motocyklowe, gdzie San Andreas Motorcycle Spot byłby pośrednikiem, dc jest cały czas rozbudowywany.

Link do dc projektu

https://discord.gg/kp5mERxT7s

46444871_image(1).png.ca26d533daa4ddbbbf3a148a93d84fe3.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin