Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Hannah Wright

mafineeek

Rekomendowane odpowiedzi

mafinekpizda.pngHannah Wright to urodzona w Liberty City 23 latka. Ukończyła studia managerskie na Uniwersytecie Liberty City. Wykorzystując możliwości majątkowe swoich zamożnych rodziców, którzy od urodzenia inwestowali w jej rozwój, po ukończeniu 20 lat przeprowadziła się do Los Santos, gdzie ma zamiar wykorzystać zdobytą na studiach wiedzę i znaleźć pracę w zawodzie. Po przyjeździe do Los Santos, przychodziła na większość imprez publicznych gdzie przebywały znane osoby, żeby mogła zdobyć kontakty i pierwszego podopiecznego. Hannah w swojej przyszłej karierze ma zamiar zacząć współpracować ze wschodzącymi gwiazdami a w przyszłości z topowymi celebrytami. Hannah jest bardzo ambitna i zmotywowana żeby zostać jedną z najbardziej rozpoznawalnych managerek. Swoją przygodę rozpoczęła od niewinnego DM'a do wschodzącej gwiazdy czyli mont2k. Ku jej zdziwieniu, artysta odpisał jej i tego samego dnia uzgodnili warunki współpracy

PODOPIECZNI:

[26.12.2022 - -----] Montez "mont2k" Flynn

[22.01.2023 - -----] Birger "Viking" Baardson

WSPÓŁPRACE:

-----------------

KONTAKT:

Nr. tel.: 479716

LifeInvader: https://li.v-rp.pl/hwright

• 4 tygodnie później...

**Hannah przeglądając ostatnio internet, zauważyła informacje o poszukiwaniu managera. Niezwłocznie odpisała na ogłoszenie i umówiła się na spotkanie.**

Birger Baardson (( @Repcak )), tak właśnie nazywa się wschodząca gwiazda sztuk walki, która już niedługo zaprezentuje się na WorldWide Federation w swoim debiucie.

Jego "peek" kariery zmusił go do posiadania osoby odpowiedzialnej za jego wizerunek, współprace i sponsoring. Dlatego właśnie umówił się i podpisał umowę z Hannah Wright.

id964hgj.jpg

rqrze4pw.jpg

qdc9el36.jpg

Spoiler

Hannah Wright mówi: Hey.

Birger Baardson mówi: Cześć, to ty jesteś Hannah Wright - menadżerka?

Hannah Wright mówi: Tak, zgadza sie.

Birger Baardson mówi: Trzecie piętro *klika przycisk*.

Birger Baardson mówi: Można usiąść, chcesz kawe, herbate, wode?

Hannah Wright mówi: Nie, wielkie dzięki.

** Birger Baardson podchodzi do szafki po czym chwyta za dwie wysokie szklanki następnie do lodówki po czym wyjmuje z niej lemoniade w dzbanku - następnie podchodzi do stolika i kładzie wszystko na stół.**

**Hannah Wright usmiechnela sie w strone B. Baardson.**

Birger Baardson mówi: To tak, masz jakiś podopiecznych, zaczniemy sobie na sam początek.

Hannah Wright mówi: Yeah, na razie opiekuję się tylko mont2k ze Stronzo Records.

Hannah Wright mówi: I tak dosyć znana osoba jak na pierwszego podopiecznego...

Birger Baardson mówi: Hmm, ciekawie - jak podchodzisz do swoich obowiązków, pytam bo wcześniej miałem menadżera który olewał współprace, obowiązki - bardziej imprezował i spotykał sie ze znajomymi?

Hannah Wright mówi: Prace traktuje bardzo poważnie, zwlaszcza ze jestem nowa w zawodzie i nie jestem jeszcze bardzo rozchwytywana...

Hannah Wright mówi: Zazwyczaj to do mnie pisza o współprace.

**Birger Baardson podszedł do barku w kuchni następnie chwycił za laptopa po czym usiadł przed kobiętą - a laptopa położył przd sobą następnie go odpaolił, po czym uruchomił program dokumentowy.**

Hannah Wright mówi: Mam w planach tez dolaczenie do jakiejs agencji managerskiej...

Birger Baardson mówi: Racja, ale chodzi mi tutaj - o to iż mój poprzedni menadżer pochodził tak iż mieliśmy podpisywać umowę sponsorską mojej osoby do najbliższej walki na WMF 1, a kiedy spotykam się z osobą z RM wtedy dowiaduje się że tak była ustalona rozmowa [...].

Birger Baardson mówi: [...] A ja nic o tym nie wiedziałem, dlatego wazne jest żeby była to kompetentna osoba *uśmiechnął się* a nie osoba która idzie, myśli że zgarnie pieniądze, mało robi - nie nie, ja może i daje od siebie procent z walk lecz musi to być zasłużona praca.

Hannah Wright mówi: To chyba trafiłeś idealnie... Z obowiązków się wywiązuje. Mam już ustalone terminy spotkań z topowymi spółkami, terminu dotrzymuje, więc profesjonalizm jest zachowany.

Birger Baardson mówi: Hmm, napewno mogę ci powiedzieć iż współpraca z powstającymi gwiazdami czy to z branży muzycznej, sportowej da ci niesamowicie pod względem PR'owym. Wiadomo ludzie z różnych sfer cie poznają, a nie powiem iż dla mnie menadżer jest mega potrzebny bo.

Birger Baardson mówi: [...] ja mam ledwo psa być w domu, ostatnio tyle treningów przed galą, dodatkowo jestem trenerem w Bulls Gym i dodatkowo jestem trenerem jednego z zawodników ligi amatorskiej w WMF.

Hannah Wright mówi: Cool, rozumiem. Napewno jakoś cię odciążę, jeżeli zdecydujesz się na współprace.

Birger Baardson mówi: Pewnie, na ten moment jestem zainteresowany oraz zadowolony twoją osobą, mam nadzieję że nie jesteś kolejną osobą która dużo mówi jaka ona nie jest świetna, a finalnie za przeproszeniem gówno robi, możemy podjąć w takim razie kontrakt menadżerski.

Hannah Wright mówi: Bardzo się cieszę. Jestem zawsze dostępna na LifeInvaderze i poprzez SMS, więc się nie zawiedziesz.

Hannah Wright mówi: Masz jakąś umowe przygotowaną?

Hannah Wright mówi: Szczerze to ty tutaj stawiasz warunki współpracy więc..

**Birger Baardson Birger wypisal umowę następnie dokładnie opisał punkty współpracy, po czym podłączył kabel z drukarką następnie wydrukował ją - chwycił za długopis podpisał w odpowiednih miejscach po czym skierował w stronę Hannah.**

**Na umowie widnieją warunki: 5% za walkę, % może wzrosnąć za dobrą pracę - Czas trwania: Nieokreślony - Menadżerka ma obowiązek informować swojego podopiecznego o sponsorstwach, współpracach iż dane zorganizowała.**

**Hannah Wright uważnie przeczytała umowe zaproponowaną przez B. Baardson.**

**Hannah Wright podpisałaumowę w odpowiednim miejscu i przesunęła ją w strone Birgera.**

**Birger Baardson następnie w drukarce ją skopiował po czym podał kopie dla Hannah następnie oryginał schował do segregatora i szuflady.**

Birger Baardson mówi: No dobrze.

Hannah Wright mówi: Mam nadzieję, że będzie się nam dobrze współpracować.

sentinobln, Mafiq i Azzi_24 lubią to

• 1 miesiąc temu...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin