Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

67. Rubert Terrain Perfomance | Rzetelność kluczem do sukcesu? Cena < Jakość

Hansikoslav

Rekomendowane odpowiedzi

whatinbusiness.png

WRITTEN by Fulvio Vinciguerra - DAILY GLOBE, 10/02/2023

Rubert Terrain Perfomance - rzetelność kluczem do sukcesu?

unknown.pngRubert to pierwsze co ujrzymy szperając w sieci poszukując odpowiedniego miejsca które sumiennie zajmie się naszymi potrzebami związanymi z obsługa czterech kółek. Warsztat powstały stosunkowo niedawno, bo już w listopadzie 2020 roku za sprawą Williama Price - obierając za cel jedną z bardziej ruchliwych dzielnic Los Santos a mowa tu o Vespucci Canals, dokładniej skromny zaułek zaraz przy plaży na Aguja Street. Obecnie warsztat przeszedł szereg zmian, które wyraźnie odbiły się na jakości oraz odczuciach panujących zaglądając po raz pierwszy za kolorowe bramy skryte w ciemnym zaułku Vespucci.
Więc jak prezentuje się Rubert od środka? Mimo pierwszego wrażenia które oferuje pierwszy zjazd nasze nastawienie zmienia się w pare sekund zbliżając się do bramy która uderza w nas salwą kolorów sprawiając wrażenie przejścia w zupełnie inny świat. Wąski przejazd otwierający przed nami pokaźnych rozmiarów hale gdzie wszystko zdaje się dopięte na ostatni guzik, sprawdziłem to na własnej skórze odwiedzając te miejsce kilku krotnie - korzystając również z usług i wiecie co? Ani trochę się nie zawiodłem. Potraktowano mnie z szacunkiem wyjaśniając wszelkie aspekty każdej z usług zgodnie z rzeczywistym faktem.

Tuning11.pngFirma specjalizuje się w naprawach mechanicznych, blacharsko-lakierniczych, a także modernizacji pojazdów pod względem wyposażenia dla samochodów klasy średniej w kategorii SUV/Off-Road. Ciężko było znaleźć punkty których można by było się przyczepić, obsługa niezwykle miła i profesjonalna zarówno czystość, jak i sama jakość usług wszystko na wysokim poziomie pozostając przyjaznym dla początkujących w tym temacie - personel przed wykonaniem zlecenia dokładnie wyjaśni jak całość ma przebiegać w jaki sposób zadbać o nowo wprowadzone zmiany by uniknąć większych problemów .Fakt na który warto zwrócić uwagę to zdecydowanie renoma! Mimo słabego marketingu jak i negatywnych komentarzy pojawiających się w sieci warsztat utrzymuje się w zdecydowanej czołówce dając odczuć potencjalnemu klientowi ruch jaki widzimy w godzinach otwarcia. Samo wnętrze mimo stosunkowo niewielkiej powierzchni jest doskonale zagospodarowany umilając przy tym oko oryginalnym wystrojem.

Słowem końca chciałbym poprosić was abyście nie dali niczego sobie wmówić zarówno czytając pozytywne jak i te negatywne opinie a sprawdzić to wszystko na własną rękę, ze swojej strony mogę z czystym sercem zagwarantować że się nie zawiedziecie.

cExZQ28.pngrubertterrtransparent.png

**Martin Faye będąc stałym klientem Rubert Terraine Performance, zapoznał się z artykułem podczas przerwy na kawę. Jest zadowolony z perfekcjonizmu panującego w warsztacie. Ma zamiar zlecić jeszcze kilka projektów dotyczących jego ukochanych samochodów offroadowych.**