Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Spółka] Heat

KubixX

Rekomendowane odpowiedzi

Heat_29.png.d8801911a9ce22089568141c9a119de7.png

Heat-Jedna z topowych marek ubrań sportowych w całej Ameryce, duma miasta Los Santos, bo właśnie tutaj spółka produkująca odzież ma swoją siedzibę, gdzie wszystkie najważniejsze decyzje są podejmowane. Produkcja wysokiej jakości: bluzek, spodni, butów, czapek i innych akcesorii symbolizuje właśnie HEAT. Produkty są wytwarzane z wysokiej jakości materiałów sprowadzanych z Azji tj. bawełna, jedwab, len itp. Spółkę sygnalizuje jedno motto "Sport to heat, a heat to sport". 

Historia powstawania biznesu, a później spółki zaczęła się w latach 60 ubiegłego wieku, dokładnie 1962 rok. Niejaki Cody Russel zapoczątkował pomysł z nadrukowywaniem napisów na ubrania. Początkowo były to niewielkie zamówienia dla osób prywatnych, czy niewielkich lokalnych firm, dlatego też dochody nie były porażające. Zamówienia wytwarzał on ze swoją rodziną, więc zarobek dzielił na kilka osób. Cody po 3 latach nakładania nadruków na ubrania zdecydował się na otworzenie biznesu, zebrał odpowiednią ilość kontaktów, pieniędzy oraz umiejętności. Podążał dalej za ciosem tworząc małą markę ubrań którą znały tylko niewielkie kluby sportowe dla dzieci i młodzieży. Russel był zawziętym człowiekiem, chciał osiągać coraz więcej i więcej, więc postawił on na bardzo ryzykowny krok. Z lokalnym klubem sportowym podpisał umowę na dostarczanie ubrań dla sportowców ćwiczących w klubie. Owen Brylant, bokser należący do klubu po raz pierwszy wyszedł w ubraniach heat na mistrzostwa stanu San Andreas. Mężczyzna po ciężkiej walce wygrał, co pozwoliło marce zdobyć rozgłos. Cody zaczął inwestować w coraz więcej wschodzących gwiazd, ale nie wszystkie inwestycje były udane. W roku 1973, po ponad 10 latach od założenia działalności firma heat przerodziła się w spółkę. Od tamtego czasu nazwę HEAT można było ujrzeć na giełdzie. Przez kolejne kilkanaście lat spółka cały czas rosła, kapitał był zwiększany a akcje rosły. W roku 1998 Cody musiał zakończyć prace i przekazał wszystko swojej córce Emily. Jako młoda osoba miała wiele planów i wizji, od tamtej pory mówi się o gwałtownym wzroście popularności marki heat.

Heat Clothing - Grand Theft Auto - Long Sleeve T-Shirt | TeePublic          image.png.706db76f1d789b52075f1fbb77ca8d2a.png          image.png.1bdbf9c309c80aa4b38a8ee6fe729375.png           image.png.40de193847467515600db11f4a95bd24.png             image.png.e991a2eca14b2cc4bc3337cc66a9ab8d.png

Sposobu kreowania rozgrywki dla siebie, swoich pracowników oraz innych graczyNaszym głównym celem będzie sprzedaż ubrań i akcesorii na rynku z ubraniami sportowymi . Będziemy nawiązywać współprace z wieloma sklepami sprzedającymi odzież, klubami sportowymi i wydarzeniami sportowymi by promować markę heat. Chcemy aby gra była przyjemna, więc będziemy wiązać dużo z innymi biznesami. Pracownicy będą mogli się wcielić w przedstawicieli handlowych. Ich zadaniem będą spotkania z innymi firmami i nawiązywanie współpracy lub po prostu sprzedaż naszych produktów. Jeżeli w Los Santos odbędzie się jakieś wydarzenie sportowe, udamy się tam ze stoiskiem by prezentować nasze ubrania, a nawet będziemy mogli sponsorować takie wydarzenie. Marka heat będzie również tworzyć kolaboracje z gwiazdami. Sprzedaż takich ubrań będzie ograniczona, lub cena będzie większa niż zwykłych ubrań. Takie wydarzenia mogą mieć też dobry wpływ na grę z graczami. 

Informacje na temat pomysłów związanych z rozgrywką dla całego budowanego przez siebie otoczenia, które projekt ma zbudować.  Wychodzimy z założenia że powinniśmy umocnić sektor sportu, dlatego taki pomysł ze spółką związaną z produkcją ubrań. Chcemy rozbudowywać każdy sektor produkcji i dystrybucji naszych przedmiotów, dlatego będziemy ogłaszać przetargi na potrzebne nam akcje np. dostarczenie przedmiotów z doków do magazynu (w tą akcje będzie musiała się zaangażować firma spedycyjna), utworzenie dobrego marketingu (firmy marketingowe przygotują dla nas kampanię reklamową), budowanie siedziby lub remonty (będziemy potrzebować do tego firmy budowlanej i architektonicznej). Chcemy zaangażować do tego każdy sektor, by każdej osobie fajnie się grało przy naszej spółce.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dane rejestracyjne spółki:

• Nazwa: heat
  • Adres: Calais Ave 56, Little Seul

Członkowie zarządu:

• CEO: Emily Russel

Udziałowcy:

•  1000 Udziałów (100%)- Emily Russel

Kapitał:

• Kwota: 200,000 USD

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

image.png.35bdef248a1c1f617aacf20e626e2f39.png

Spoiler

Cześć, w związku że moja postać jest czynnie związana ze sportem, uznałem że dobrym pomysłem będzie stworzenie spółki heat powiązanej ze sportem. Coś czym zajmuje się na co dzień mogę połączyć z zarobkiem. Będę prowadził aktywną rozgrywkę, angażował w grę nie tylko siebie, ale też innych graczy i biznesy potrzebne do przeprowadzenia różnych wydarzeń. Mam spore doświadczenie w prowadzeniu biznesów, dlatego też chciałbym spróbować ze spółką, ponieważ jest to zupełnie inaczej i ta gra jest bardzo ciekawa jeśli umie się otworzyć fajne wątki. Wyszedłem z takim pomysłem-wydaje mi się że jeszcze czegoś takiego nie było. 🙂

Edytowane przez KubixX

• 4 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin