Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[03.07.23][vTube][LIVE] Aisha Huxley

wink

Rekomendowane odpowiedzi

iVZxVzN.png**7 marca w okolicach godziny szesnastej Aisha na swoim kanale vTube odpaliła niezapowiedzianego streama na którym dziewczyna kontynuuje swoje przygody ze światem muzyki. Podczas live odpowiedziała na kilka pytań, też tych nawiązujących do niedawno zapowiedzianego przez nią albumu podczas wywiadu w Self Radio. Oczywiście na live nie zabrakło również prezentacji kilku piosenek dziewczyny nad którymi pracuje od kilku dobrych miesięcy wraz z MOXXXY. Jedna z nich była już zaprezentowana jako snippet na profilu Lifeinvader Aishy. Nie wiadomo czy kawałki te trafią ostatecznie na album influencerki, ale ilość materiału jaki zaprezentowała Aisha może zaskakiwać.**

**Dziewczyna rozsiadła się na podłodze w pokoju, ustawiając obok siebie gitarę, czeka aż zbierze się więcej ludzi na live**

Hej wszystkim, długo ale to długo nie prowadziłam żadnego live, a takie wszystkie sekcje QnA przenosiłam bardziej do vlogów, bo w sumie tak było mi po prostu wygodniej. No ale wiecie, czasem trzeba się zebrać i zrobić coś innego, bo ostatni live jaki przeprowadziłam to był chyba w listopadzie i to jeszcze z Chase, kiedy przy okazji połączyliśmy to z wywiadem, a dzisiaj chcę z wami pogadać na totalnie inny temat.

**Przesunęła gitarę bliżej siebie, wzięła telefon w dłoń.**

Wiem, że macie do mnie masę pytań, bo jednak wiadomo - sporo u mnie się dzieje, trochę odpowiedzi na pewno uzyskaliście w ostatnim wywiadzie, co też dla mnie było czymś nowym i ciekawym i w sumie nie wiem czy tak z biegiem czasu nie wolałabym być na miejscu gościa, bo serio fajnie odpowiadało mi się na sensowne pytania.

**Przeczytała kilka pytań na telefonie.**

Jak czułaś się po wygraniu statuetki influencera roku? Wiem, że to pytanie się powtarza, ale po prostu mnie to nadal ciekawi.

Wiesz, tak jak powiedziałam w wywiadzie - nie jestem w stanie tego opisać, ale po prostu jestem wam wdzięczna. Mówiłam to wcześniej, ale skoro temat się powtarza no to wiadomo, że ja też muszę się powtórzyć. Jest to spory kamień milowy w mojej karierze i chcę z tego skorzystać w dwustu procentach. Chcę rozwinąć swoją karierę i dać wam kawałek siebie w tym wszystkim, bo na to zasługujecie.

Będziesz jeszcze prowadzić podcast? Bo od dłuższego czasu nic o nim nie mówiłaś i w sumie brakuje mi Twoich wywiadów.

Podcast wróci, a w sumie już wraca. Nadal szukam takiego złotego środka między wywiadem i contentem, jaki chcę wam dostarczyć. Pracuję nad nowym odcinkiem, a ostatnio sprawiłam sobie nowe studio, które pomoże mi zrealizować moje plany co do podcastu, czy nowych projektów.

**Podniosła telefon, przeszla po swoim apartamencie i zaprezentowała nowe studio do podcastu, oraz do muzyki.**

Możecie sobie odpowiedzieć jakie programy będę tworzyć, bo ja na chwilę obecną nic nie zdradzam. Teraz pora na inne sprawy, bo robię tego live też po to, aby zaprezentować co tam robiłam w studio razem z MOXXXY. 

**Chwyciła za gitarę, zaczęła na niej grać, do tego śpiewając jedną z nowych piosenek.**

Spoiler

Tekst:
Walczę, by dosięgnąć gwiazd
By widzieć cały świat
Rozświetlam swoją drogę
Patrzę na kolejny znak
By zmienić cały świat
Lecz ktoś go ciągle niszczy

Ooh
Chcę naprawić go
Być waszym światłem wciąż
Waszym śwaitłem być wciąż
Ooh
Czy niebo to mój nowy dom?
Czy to jest mój dom?
Anioły bronią mnie wciąż

To jedna z piosenek, jakie ostatnio zrobiłam i w sumie ta chyba jest najnowsza z tych wszystkich. Dużo rzeczy czeka od grudnia chyba na, a ja nie mogę się doczekać by wam je pokazać. Ale dzisiaj też pokażę wam coś więcej, bo zasługujecie na to. Długo nie wrzucałam żadnych materiałów, więc myślę, że chętnie wysłuchacie fragmenty kilku kawałków jakie zrobiłam.

**Złapała ponownie za telefon, zaczęła sobie czytać wiadomości od fanów.**

Jeśli już wspominasz o albumie to o czym on będzie? I czy jakieś kawałki jakie dzisiaj pokażesz to się na nim znajdą?

Nie mogę powiedzieć czy się znajdą, czy nie, nie chcę wam psuć niespodzianki i zabawy, bo naprawdę mam sporo materiału i nie wykluczam, że sporo z tego to nigdy nie ujrzy światła dziennego. A o czym będzie album? Na pewno tematyką będzie przypominał chociażby seeking my happiness. To jest ciężki album, i dla mnie forma takiego pamiętnika, oraz wyrzucenia natłoku emocji z mojej głowy. Mam nadzieję, że to rozumiecie.

Tak swoją drogą, o co chodziło z tym postem Healife o Twojej diecie, to jest jakaś współpraca, bo nigdzie o tym nie mówiłaś.

No tak właściwie to tak.. ja nie jestem osobą, która wszystko hucznie ogłasza, bo czasem nie widzę sensu. Mam podpisany kontrakt ambasadorski z Healife, oraz Fuzzy, które przy okazji zajmie się produkcją czegoś specjalnie dla was jeśli chodzi o preorder albumu.

A Fruit, bo też wspiera twoje materiały i w sumie nie wiem jak to odbierać.

Fruit to trochę inna sprawa, ale szykujemy coś specjalnego dla was, również w klimatach muzycznych. Za jakiś czas mam sesję nagraniową w studio, gdzie ogarniemy ostatnie rzeczy do tego i ujrzy to światło dzienne jakoś do połowy tego miesiąca.

Nie myślisz, że zaczynasz promować za dużo rzeczy? Zaczyna to wyglądać dziwnie, bo wcześniej mówiłaś o braku współprac.

Mówiłam tam bardziej o tym, że nie dostałam wtedy jeszcze żadnej oferty. Teraz się takie pojawiły i wybrałam najbardziej sprawdzone marki z którymi pewnie zostanę na dłuższy okres. Odrzuciłam już kilka ofert, więc nie musicie się martwić - nie stanę się banerem reklamowym.

**Wzięła telefon, puściła kolejny snippet, który jest dość krótki**

Spoiler

Tekst:
Mm-mm-mm
Teraz jesteś sam
Nazywałeś mnie swoim aniołem
A ja jestem tylko przekleństwem

Tego nie pokażę wam więcej, bo w sumie więcej nie ma, ale pewnie to też kiedyś dokończę, ta piosenka w sumie na pewno nie pokaże się na albumie, bo totalnie do niego nie pasuje, ale strasznie mi się podoba jej koncept.

Aisha, a pokażesz coś więcej tej piosenki, która była w teaserze twojego albumu na Lifeinvaderze?

W sumie.. mogę wam pokazać refren.

**Puściła fragment piosenki, wykonując do tego lipsync tekstu**

Spoiler

Tekst:
Nie chcę zyć już w San Andreas, chcę wyjechać znów z LS
Wszystko dobre wciąż się topi jak wiosną topnieje śnieg
Przesiąknęłam już tym syfem, cały czas już myślę źle
Wmawiam sobie, że wyjadę jednak to nie uda się

Więcej wam nie pokażę, bo nie chcę spoilerować, ale wrzucę ten fragment na tiktoka, żebyście mogli do niego tworzyć jakieś filmy, więc raczej po live już będzie dostępny.

**Wyciągnęła telefon, napisała DM do swojej manager**

Raczej powinno być ogarnięte, teraz pokażę wam piosenkę o mojej mamie, to pewnie trafi na album.

Spoiler

Tekst:
Choć czasem widzę cię, to myślę że
Mogłaś zniknąć mając lat 27
(To wtedy mnie zostawiła, mnie i mojego ojca)
Gdybys nie zostawiła go i mnie
To nie byłabyś problemem

Chcę dosięgnąć gwiazd
I wybaczyć twoje grzechy
Wszystkie moje łzy i cierpienie przez ciebie
I choć wolę Ciebie nie znać
To chcę Ci wybaczyć już

Wspominam dobrze wszystkie chwile z tobą
Ale wszystko legło kiedy porzuciłaś nas, bo nie byłaś sobą
Przy tobie ciągle czuję chlód
Chociaż myślę wciąż że jest git
To kiedy potrzebowałam Cię
To rzuciłaś mnie w depresji wir

Ten kawałek będzie nazywać się “Left When I Needed You”. Ale nie jestem jeszcze pewna w jakiej formie i kiedy go zobaczycie.

**Zaczęła czytać kolejne pytanie.**

Dobra, to będą ostatnie pytanie, bo widzę że spędziliśmy już razem sporo czasu.

Czy przekazałaś kasę z tego odcinka z Chenile Carter? Masz jakiś dowód na przekazanie tej forsy?

Będę w najbliższym czasie robić odcinek i tam wam wszystko pokażę, spokojnie - nie zamierzam tej kasy zabierać, bo bardziej potrzebują ich osoby, które korzystają z usług fundacji.

Będziesz robić więcej rapowych kawałków? Fajnie się słuchało Ciebie w duecie z Prince.

Nie wiem, nie planuję, ale może kiedyś zrobię jakiś projekt z Prince, albo udziele się jako featuring w kawałku jakiegoś rapera. Nie wiem jak to będzie wyglądać, bo po wydaniu albumu chcę zrobić sobie przerwę od wszystkiego, wyjechać na wakacje i oczyścić głowę.

**Popatrzyła w telefon, następnie rozejrzała się po wnętrzu apartamentu.**

Dobra będę kończyć, dzięki wielkie za przybycie i oglądanie, mam nadzieję, że uslyszymy się niebawem.

**Transmisja live zakończyła się chwilę po wyjściu Aishy z kadru.**

Spoiler

materiał promocyjny, nie podlega wycenie