Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[03.09.23][vTube] Quick Questions! #3 /w Lexie Tavares

wink

Rekomendowane odpowiedzi

JbMfBgD.png**9 marca na kanale Aishy po dłuższej przerwie pojawił się kolejny odcinek Quick Questions, którego gościem została Lexie Tavares - pierwsza osoba z popularnością sięgającą tak dużej skali w programie Aishy. Dodatkowo fani od razu mogli zauważyć zmianę sceneri, oraz zmianę studia, czy chociażby sprzętu co jest nie tylko spowodowane opuszczeniu Stronzo Media przez influencerkę, ale trwającą współpracą na linii Aisha - Fruit Computers, które zasila sprzętowo ostatnie odcinki dziewczyny.**

**Kadr ukazuje Lexie Tavares siedzącą na kanapie, Aisha siedzi za kamerą skąd zadaje pytania**

AH: Hej wszystkim, to kolejny odcinek Quick Questions! Po dłuższej przerwie wracamy z waszymi ulubionymi formatami, dzisiaj moim gościem jest Lexie Taraves, hejka.

**Lexie uśmiechnęła się delikatnie w stronę kamery i pomachała nonszalancko w stronę obiektywu.**

LT: Cześć wszystkim. Miło mi tutaj gościć.

AH: Co jest najbardziej przełomowym momentem w Twojej karierze?

LT: Chyba Sprunk Shower, to od tego momentu to miasto o mnie bardziej usłyszało, to pomogło mi dobrze wystartować.

AH: To są już w sumie dość odległe czasy, ale na pewno jeśli wspominasz to aż tak dobrze to było dla Ciebie ważne. 

AH: Czujesz presję na swoich barkach? Jeśli tak to jak dużą. 

LT:  Czuję ją non stop, może tego nie widać, ale zawsze wymagałam od siebie dużo, lubię mieć wszystko dopięte na ostatni guzik. Odkąd wróciło GEN A czuję to jeszcze bardziej. Nigdy nie chcę kogoś zawieść. Fanów, podopiecznych, ludzi z którymi współpracuję. Więc tak, to dla mnie czasem spore obciążenie. Zwłaszcza kiedy powinie się noga.

AH: Na pewno życie na świeczniku nie jest proste, tym bardziej jak Twoi podopieczni też mają spore zaplecze fanów, nie jest Ci z tym wszystkim ciężko, wiesz nie jesteś tym zmęczona?

LT: Czasami? Tak, oczywiście. Jak wszyscy jestem człowiekiem, też mam chwile załamania, chwile kiedy nie wierzę we własne siły i mam ochotę rzucić to wszystko w cholerę. Ostatnio takich chwil jest więcej niestety, ale jeszcze się nie poddałam.

AH: Jak myślisz, jak powinna być budowana kariera podopiecznego, wiesz - masz wschodzącą gwiazdę, którą ma podbić rynek.

LT: Przede wszystkim znaleźć w tej młodej gwieździe to co sprawia, że jest wyjątkowa i prawdziwa w tym co robi. A potem pokazać ten atut światu. Niestety showbiznez jest też showbiznesem, więc bez wiercenia dziury w brzuchu i dobrych wejść bywa ciężko. No i wiara, wiara i dużo wsparcia, bo taki młody artysta często boi się sięgnąć po możliwości. Pamiętam, kiedy Ronnie i Asami dostali kontrakty na występ na Heritage, to są właśnie takie momenty gdzie wsparcie to klucz do sukcesu.

AH: Co jest dla ciebie na tą chwilę najważniejszą rzeczą, takim najwyższym priorytetem?

LT: Moim priorytetem zawsze była i będzie rodzina, przedkładam ją nad wszystko inne. Zawodowo - jestem zadowolona z miejsca w którym jestem, nie chcę niczego zmieniać. Staram się wykorzystywać to co osiągnęłam by pomagać innym.

AH: Traktujesz swoich podopiecznych i współpracowników jako rodzinę, czy bardziej oddzielasz relacje biznesowe od wszystkiego.

LT: Nie umiem stawiać takich granic. GEN A jest dla mnie jak rodzina, staram się by każdy czuł się w niej dobrze, co czasami bywa problematyczne, bo ciężko być surowym i biznesowym wobec kogoś kogo masz za przyjaciela. Ale mimo to cieszę się, że tak jest.

AH: Masz jakieś największe nemesis, coś z czym nie potrafisz sobie poradzić i po prostu ciężko Ci z tym walczyć.

LT: Chyba zachowanie dystansu... nigdy nie potrafię zwyczajnie przestać się przejmować. Każdą sytuację przeżywam i biorę do siebie. Czasami niepotrzebnie analizuję.

AH: Jak bardzo zmieniło się Twoje życie od kiedy zostałaś matką?

LT: Stanęło na głowie, dosłownie. Macierzyństwo jest dla mnie bardzo ważne, staram się być w nie zaangażowana w stu procentach. Życie jakie prowadzę tego nie ułatwia, ale poświęcam temu każdą wolną chwilę i póki co nie umknęły mi pierwsze kroki czy słowa. Oczywiście mam dużą pomoc w Memphisie i jego mamie. I chociaż na początku byłam całkowicie przerażona perspektywą bycia matką teraz nie wyobrażam sobie, że mogłoby być inaczej.

AH: Stale działasz wśród muzyków i tego przemysłu, więc jak duży wpływ ma muzyka na Twoje życie.

LT: Zadowowo ogromny, jak widać, ale i na codzień 90% swojego czasu spędzam ze słuchawkami w uszach. Muzyka pomaga mi się wyciszyć i skupić. Mam nawet playlisty podzielone na nastroje czy czynności, które wykonuję. Takie małe dziwactwo.

AH: Jaki kawałek słuchałaś ostatnio? Albo jaki siedzi Ci najbardziej w głowie.

LT: Sporo tego, moja praca w sumie wymusza na mnie wyszukiwanie nowinek, talentów, ciekawych głosów. Ale mam kilka ulubionych do których często wracam…

**Lexie wyciągnęła telefon, włączyła aplikację DIXISIX i odpaliła na krótko kilka ostatnio słuchanych utworów. - Wśród krótkich fragmentów piosenek można rozpoznać m.in. FFL duetu Carmella B i memphis6, Deadly Storm Mikaili i Atropy, Tori Ramirez z kawałkiem You czy Drowned w wykonaniu CHA$E. Są też mniej znane utwory jak Traitor od fakeemotions czy Vice City Milesa Muir.**

AH: Jak już mówimy o twoich gustach to - Jesteś fanką marki Grotti tak samo jak Memphis? Czy coś innego jest Twoim faworytem?

**Lexie zaśmiała się pod nosem i pokręciła głową.**

LT: Odpowiem Ci jak typowa kobieta, jeżdzę tym co jest w mojej opinii ładne. Nie zwracam uwagi na markę, ale ostatnio w duchu solidarności z mężem jeżdzę tylko Grotti.

AH: Ulubione miejsce do spędzania czasu.

LT: Domek przy latarni obok góry Gordo. Cisza, szum oceanu i nikogo wokół. Lubię tam uciekać.

AH: Home office czy duży biurowiec?

LT: Home office, bardzo lubię leżeć z laptopem w łóżku. Mało zdrowe, wiem, ale mam dni, kiedy ciężko wyciągnąć mnie spod kołdry.

AH: Twój comfort food?

LT: Lody miętowe z czekoladą.

AH: Ulubiona książka, oraz film?

LT: Hm... z książek lubię fantastykę. Uwielbiam Harry'ego Pottera albo Władcę Pierścieni. Filmy z tych serii też uwielbiam, ale ogólnie raczej rzadko oglądam filmy.

AH: Kontrolowany chaos, czy wolisz mieć wszystko poukładane idealnie i zgodnie z planem?

LT: Jestem perfekcjonistką lubię zaplanować nawet najmniejszą pierdołę, ale życie niestety nie lubi być zaplanowane, więc nauczyłam się kontrolować chaos.

AH: Wynalazek, który obecnie rozwala ci głowę?

LT: O cholera, nie wiem... lubię nowinki technologiczne, więc raczej nic nie rozwala mi głowy, a pozytywnie zaskakuje. Szczególne wrażenie robią na mnie rzeczy, które mają ratować środowisko, naturę.

AH: Najważniejsza data w twoim życiu?

LT: Mam ich kilka, nie potrafię wybrać... Napewno ślub, narodziny dziecka, takie dość prozaiczne rzeczy, które są ważne dla większości ludzi.

AH: Jaką radę dałabyś młodszej sobie?

LT: Nie wahaj się i działaj.

AH: Konstruktywna krytyka, albo po prostu rada jaką dałabyś swoim fanom, lub oglądającym ten program.

LT: Badźcie czujni, bo nie wszystko jest takie jakie wygląda na pierwszy rzut oka.

AH: Pytanie którego nienawidzisz dostawać.

LT: Wszystkie naruszające zbyt mocno moją prywatność. Są aspekty mojego życia, które chciałabym aby pozostały tylko moje.

AH: Pięć rzeczy bez których nie ruszasz się z domu.

LT: Telefon, kalendarz z teminarzem spotkań, słuchawki, perfumy i woda.

AH: Okej, to będzie wszystko - chcesz przekazać coś jeszcze swoim fanom?

LT: Bądźcie bezpieczni, walczcie o swoje marzenia i ufajcie we własne siły.

**Tym akcentem odcinek się zakończył, pod koniec było można zauważyć napis /POWERED BY FRUIT COMPUTERS/.**

Spoiler

Imie i nazwisko postaci: Aisha Huxley
Numer konta postaci: 5924677773

**Tori obejrzała sobie odcinek po tym jak wróciła z kampusu. Pisknęła z podekscytowania po tym jak dowiedziała się że Lexie przypadła piosenka do gustu, zaraz po tym rozpłakała się i położyła do łóżka z bananem na twarzy.**

Edytowane przez Krejzi
wink i riri lubią to

Dua Lipa Break My Heart GIF - Dua Lipa Break My Heart Future Nostalgia -  Discover & Share GIFs