Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[12.05] #001 PulseCast - DEBIUT SZESNASTOLETNIEGO BABY Y

mafineeek

Rekomendowane odpowiedzi

**Na oficjalnym kanale vTube PulsePlay pojawił się pierwszy odcinek PulseCast**

1.png

**Odcinek ma pełnić role krótkich filmików i trwa około siedmiu minut.**

Travis Torres mówi: Hey wszystkim, witam w formacie krótkich wywiadów z artystami PulsePlay. Pierwszym gościem jest... Baby Y - Yorell Young czyli... No właśnie Baby, jak bys się nazwał? Masz za sobą debiutancki utwór, więc: producent czy już powoli raper?image.png

Yorell Young mówi: Hmm... nie wiem czy jest cos takiego, ale... producento-raperem? Nie zajmuje sie dlugo nawijaniem, ale mam w planie robic obydwa, to i to sprawia mi przyjemnosc.

Travis Torres mówi: Mhm... Do tego jeszcze wrócimy, ale powiedz mi - masz szesnaście lat i... jakby nie patrzeć zaczynasz już podbijać scenę. Jest, um... deficyt? producentów, więc twoje beaty mają szanse naprawde robić furore... Jak się z tym czujesz?

**Travis Torres przeklikał coś na komputerze.**

Yorell Young mówi: Naah, jeszcze chyba nie podbijam sceny, tak mi sie wydaje.. w sprawie producentow, mysle ze to o czym mowisz nie jest glupie.. Dizzy mi powiedzial cytat.. /Musisz sie cenic, durniu/.

Travis Torres mówi: Może /podbijanie sceny/ to faktycznie dużo powiedziane. Ale z tego co widze, na PulsePlay twój track przyniósł ci ponad pięćset procent przyrostu obserwujących, oraz ma JUŻ około tysiąca odsłuchań.

**Travis Torres potwierdzil, dodal.**image.png

Travis Torres mówi: Przejdźmy do następnego pytania...: "Wyruchałem tą sukę i wysłałem spowrotem do domu z mokrą dupą", jak byś skomentował ten tekst?

Yorell Young mówi: Yoo, nie ma o czym tutaj duzo mowic.. jesli chodzi ci o "mokra dupe" to jest to tekst gdzie owa "suka" ma mokra, obklejona dupe od spermy, chyba nikt nie chce miec dzieciaka.

**Yorell Young wzruszyl ramionami.**

**Travis Torres zasmial sie ze slow malolata.**

Travis Torres mówi: Z jakim artystą z PulsePlay, widziałbyś swój drugi kawałek?

Yorell Young mówi: Nie wiem tego... jeszcze tego nie wiem, nie spodziewalbym sie za to ze byl by ktos popularniejszy serio.. z kims z undergroundu.

Yorell Young mówi: Teraz z kims robie za to kawalek, z PulsePlayu.

Travis Torres mówi: Możesz zdradzić z kim?

Yorell Young mówi: Tak mysle, raczej mnie nie zabija za to... Maxine Koci. I kimś jeszcze.

**Yorell Young usmiechnal sie lekko do kamery przez dwie sekundy.**

Travis Torres mówi: Maxine Koci? No, no... Dobry wybór Y'. Ta dziewczyna jest nieziemska w tym co robi, słucham jej czasami na loopie. A jaki artysta jest może jakąś umm... inspiracją dla ciebie?

Yorell Young mówi: Lubie posluchac Mob Princa, moze on troche.

Travis Torres mówi: Cool... Pozdrawiamy Maxine i Princeton!image.png

Travis Torres mówi: Okey, wracając: kiedy planujesz premiere tracku z Maxine?

Yorell Young mówi: Nie dlugo.. czekam az beda nagrywki tego and yeah.. wiem tylko ze nie dlugo.

Travis Torres mówi: A beat? Będzie twój?

Yorell Young mówi: Nah... ogarneli innych ludzi - ja bede tylko rapowal, yeah.

Travis Torres mówi: A w jakim klimacie to będzie? Bo... nie wydaje mi się że Ty i Yorell pasujecie klimatycznie, ona chyba woli spokojniejsze tracki.

Yorell Young mówi: Yeah, woli spokojniejsze, wiec bedzie to chillowy utwor.

Travis Torres mówi: Myślisz, że w przyszłym tygodniu masz szanse na top debiut tygodnia?

Yorell Young mówi: Damn, nie jestem w stanie tego powiedziec.. nie mam pojecia, Travis.

**Yorell Young wzruszyl ramionami spogladajac na Travisa podczas wywiadu.**

Travis Torres mówi: Może być ciężka rywalizacja, bo wychodzi track Sugar Spice, ale kibicuje ci - słuchacze zadecydują.

Yorell Young mówi: Yeah, moze byc ciezko, ale to co wydamy.. bedzie naprawde spoko gwarantuje ci to.image.png

Travis Torres mówi: Okey, a kiedy możemy spodziewać się jakichś nowych beatów z twojej strony?

Yorell Young mówi: Ciagle ciezko nad nimi pracuje, ale mam w zamiarach wrzucic je na dniach.. bylem zajety czyms innym yeah.

Travis Torres mówi: Okey, bo wydaje mi się że beaty to najłatwiejsza droga do poznania nowych ludzi w branży, nie uważasz?

Yorell Young mówi: Yeah, tez tak mysle.. paru ludzi jak widac juz poznalem.

**Yorell Young krotko sie zasmial spogladajac Na T.Torres, poprawil sie na siedzeniu.**

Travis Torres mówi: To z kim z branży masz już kontakt, poza Max'?

Yorell Young mówi: Mam jakis kontakt z.. Dash777, Dizzym.. nagralem piosenke z soul keeperem yeah, znam paru ludzi lecz nie za duzo, mam nadzieje ze jak narazie.

Travis Torres mówi: Okey... A jak zaczynales z beatami to juz planowales jakoś to, że niedługo zaczniesz rapować - czy bardziej spontanicznie?

Yorell Young mówi: Naah, bardziej spontanicznie.. nie myslalem o robieniu wlasnych piosenek, ale jakos tak wyszlo, i zajmuje sie rowniez rapowaniem.

Travis Torres mówi: Okey, czy chcesz coś przekazać osobom które to oglądają?image.png

Yorell Young mówi: I dunno... jesli chcecie robic beaty to sie nie poddawajcie... czy cos tam, nie znam sie na takich gadkach.

**Yorell Young wzruszyl ramionami, oparl sie o siedzenie.**

Travis Torres mówi: Okey, dzięki Yorell! *zwrócił wzrok na kamere* A wam - oglądającym dziękujemy za oglądanie i za to, że przekroczyliśmy kolejny kamień milowy - milion odsłuchań na PulsePlay! Do zobaczenia.

**Yorell Young spojrzal na kamere, wrzucil gangsign hoover criminal, zbil grabe z T.Torres.**

**KONIEC**

Spoiler

Nazwa: PulseCast by PulsePlay

Nr. konta grupy: 0242440568