Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[29.03.2023] Z` Talk&Ride #2 - Zoe Andersson aka TopZ` | Martin Faye o Asami Kiyoko: "Chociaż nie ukrywam, że może kiedyś rozpali we mnie ogień. To się okażę w przyszłości."

Rollo

Rekomendowane odpowiedzi

Vtube.png

**Dnia 14 maja na kanale Zoe pojawiła się premiera. Całość w formie odliczania wskazuje iż właściwy odcinek zostanie udostępniony do wglądu tego samego dnia o 20:00. Początkowo na ekranie przedstawieni zostali sponsorzy całego zamieszania a są w nich takie biznesy jak S2 Parts, Used Classic Car Dealer oraz Wenger. W partnerach wymienieni są Animal Care Foundation i Muscle and Classic WorkShop.**

**Zaraz po prezentacji sponsorów serii ukazało się logo kanału, chwilę po nim pierwsza scena z studio. Kamera wpłynęła zza pleców Zoe a ta automatycznie zaczęła mówić.**

logo.png

Zrzut_ekranu_1311.pngZrzut_ekranu_1312.pngZrzut_ekranu_1313.pngZrzut_ekranu_1314.pngZrzut_ekranu_1310.png

Zoe Andersson mówi: Cześć, hej Wam! Ja jestem Zoe Andersson a to jest Z` Talk&Ride. Dzisiaj ze mną jest Martin Faye! **ruszyła powoli na swoją kanapę jednocześnie odsłaniając kadr na gościa**.
Martin Faye mówi: Witajcie w Talk&Ride, tak jak chcieliście, tak się stało! To dzięki wam mogę siedzieć na tej kanapie i być gościem Zoe Andersson. Przed wami ekscytujący odcinek, w którym... Wy i ja przekonacie się co nas razem spotka.
Zoe Andersson mówi: No właśnie... co Cię dzisiaj spotka do końca nie wiesz. Ale może zaczniemy od tego kim w ogóle jest Martin Faye?
Martin Faye mówi: Martin Faye jest marketingowcem oraz publicystą. Zajmuje się strategiami marketingowymi firm oraz osób prywatnych, dzięki czemu mogą piąć się po szczeblach swoich karier do samego szczytu! Publikuję przeróżne treści, które są po to, by dzielić się swoimi spostrzeżeniami w różnych tematach zapewniając przy tym rozrywkę sobie i moim słuchaczom! No i oczywiście Martin Faye jest założycielem Worldwide Federation, w której pełnię rolę prezesa zajmującego się właśnie częścią marketingową federacji.
Zoe Andersson mówi: No i sam sobie nasunąłeś pytanie mój drogi. Słuchaj Martin... booo z mojego wywiadu wynika, że... w sumie zapowiedziałeś ostatnią galę. Ale może też od początku. Czym zajmuje się te Worldwide Federation? **Zoe Andersson stara się bardzo szybko wprowadzić swojego gościa - Martina w słowotok. Jednocześnie zadaje pytania, na które początkowo nie każdy jest w stanie odpowiedzieć nie znając jego osoby.**
Martin Faye mówi: Worldwide Federation jest federacją mieszanych sztuk walki, w których organizowane są gale sportowe. Zazwyczaj występują w nich zawodnicy trenujący MMA oraz BJJ. Ponadto zajmujemy się promowaniem sportu w naszym mieście Los Santos, by zachęcić... Jak największą ilość osób, do aktywnego trybu życia. Federacja ma pod sobą wiele podmiotów, takich jak Worldwide Media, jak również dwie ligi, zawodową oraz amatorską. **Martin Faye uśmiechnął się do kamery podczas swoich wypowiedzi gestykulując przy tym dłońmi.**
Zoe Andersson mówi: No dobra, wrócimy do tego za chwilę. Jest dwudziesty drugi dzień kwietnia tego roku, wchodzisz na Invadera i widzisz mój post. Przewagą trzydziestu punktów procentowych wygrywasz ponad innymi - co wtedy sobie pomyślałeś?
Martin Faye mówi: Na pewno poczułem dumę z moich wspaniałych fanów, że właśnie dzięki ich zaangażowaniu mogłem się tutaj znaleźć. Nie byłem do końca zaskoczony, ponieważ wierzę w moje możliwości i w to co robię podstawiając często różne tezy będące zagadką dla innych. Być może Twoi obserwatorzy chcieli się więcej dowiedzieć o Martinie Faye? 
Zoe Andersson mówi: Hmmm no słuchaj... na pewno jesteś barwną postacią w sieci. Sama chętnie dowiem się dzisiaj paru spraw!**Zoe Andersson zebrała się z miejsca, obróciła szklanki denkiem do dołu i polała wody pierw Martinowi a potem sobie. Wróciła na swoje miejsce mając chwilę na przemyślenie odpowiedzi.**
Martin Faye mówi: Proszę bardzo, w takim razie czekam na pytania! **Martin Faye uśmiechnął się i sięgnął po szklankę, z której się napił. Po chwili ją odłożył i spojrzał na Zoe.**
Zoe Andersson mówi: Siedzieliśmy razem nad projektem Phoenix. W naszej ekipie była też Asami. Od kilku osób wiem, że projekt poza samym wozem wykonywanym pod moim skromnym okiem był... czymś serio dużym! Jak Twoje emocje po domknięciu tego wszystkie?

**Na ekran wskoczyło kilka przebitek projektu Phoenix.**

Zrzut_ekranu_615.pngZrzut_ekranu_619.pngZrzut_ekranu_620.pngZrzut_ekranu_638.pngZrzut_ekranu_639.png

Martin Faye mówi: Ouh, towarzyszyły mi przy tym ogromne emocje, ponieważ byłem przy tym samochodzie od samego początku. Pierwotnie zakupiłem go w komisie samochodowym na Pillbox Hill, następnie dostałaś od nas propozycję zmodyfikowania tego samochodu. Potem samochód przeszedł gruntowną przemianę, gdzie podczas odcinka z odbiorem towarzyszyły mi ogromne emocje, co z resztą mogliście zauważyć podczas odcinka. **zaśmiał się i pokręcił głową** Ucierpiała w tym odcinku moja koszula. Samochód finalnie trafił do zwycięzcy konkursu z billboardami, na których był właśnie Phoenix. Osobiście przekazałem mu kluczyki i był bardzo szczęśliwy z tego wspaniałego projektu. Z tego miejsca go pozdrawiam! Mam nadzieję, że będzie służyć.
Zoe Andersson mówi: Nawet nie wiesz jak mi się zrobiło ciepło na serduszku jak zobaczyłam go... w czwartek chyba na drodze.... świetne uczucie. Jak już mowa o Asami... jesteś jej menagerem, tak? **podeśmiała się wspominając jego koszulę.**
Martin Faye mówi: To prawda, w tym samochodzie został zamieszczony duch Phoenixa, który na pewno utknie w naszej pamięci. Jeśli chodzi o Asami, to aktualnie jestem jej doradcą i przedstawicielem. Pomagam jej w różnych aspektach, w których tylko mogę, jednak aktualnie. Nie jestem pełnoprawnym menadżerem, ponieważ nie wiąże nas żadna umowa. Nie mówię, że to się nie zmieni, jednak taki jest stan na dzień dzisiejszy. Myślimy o umowie, jednak to jest zależne od kilku czynników, które niestety nie mogę zdradzić.
Zoe Andersson mówi: Kolejny raz uprzedzasz mnie w pytaniach! Chciałam zapytać czy czerpiesz jakieś korzyści z pomocy Asami? A może wiąże Was jakaś relacja?
Martin Faye mówi: Nie jestem materialistą, więc od razu odpowiem, że cała praca z Asami nie jest oparta na pieniądzach tylko na przyjacielskiej sympatii. Jesteśmy przyjaciółmi, jednak nie łączy nas nic więcej. Pewnie jesteście ciekawi czy chciałbym, żeby tak było? Wydaje mi się, że aktualnie nie byłbym nawet na to gotowy, ponieważ nie należę do osób buzujących uczuciami. Raczej jestem zimnym typem, który robi po prostu to co chce. Chociaż nie ukrywam, że może kiedyś rozpali we mnie ogień. To się okażę w przyszłości. **Martin Faye zaśmiał się i sięgnął po szklankę z której napił się wody, a następnie odstawił ją na stolik spoglądając na Zoe.**

**Ekran powoli się zaciemnił a akcja przeniosła się na tor S2 Truck.**

Zrzut_ekranu_1300.pngZrzut_ekranu_1303.pngZrzut_ekranu_1301.pngZrzut_ekranu_1302.pngZrzut_ekranu_1308.png
**Martin ma na głowie kask.** serio miał tylko coś się... no

Zoe Andersson mówi: Cześć! Błyskawicznie przenosimy się już na tor! Martin już usiadł w naszym bolidzie i ma swojej łysej głowie kask. Powiedz mi, siedziałeś kiedyś w takim wytworze techniki?
Martin Faye mówi: Oczywiście, że nie! Rzadko kiedy mam okazję siedzieć w cudach techniki, jednak nie zaprzeczę, że nigdy w nich nie siedziałem, ponieważ mam parę już dwa projekty, które wyszły dokładnie od Ciebie Zoe!
Zoe Andersson mówi: To całkiem co innego typu technika mój drogi **podeśmiała się ciszej** słuchaj... zdanie masz proste. Przejechać jak najszybciej trasę i pobić rekord Rawlingsa, jesteś gotowy?
Martin Faye mówi: A jaki jest czas Rawlingsa?
Zoe Andersson mówi: 00:42;6... coś.
Martin Faye mówi: Blake! Jadę po Twój czas! **Martin Faye zaśmiał się i ścisnął kierownicę.**
**Zoe Andersson słysząc jego słowa zatrzasnęła mu drzwi, odeszła z toru ustawiając go powoli do startu.**

Zrzut_ekranu_1305.pngZrzut_ekranu_1306.pngZrzut_ekranu_1307.pngZrzut_ekranu_1296.pngZrzut_ekranu_1297.pngZrzut_ekranu_1299.png

**Ekran lekko się ściemnił a akcja przeniosła się do studia.**

Zoe Andersson mówi: No dobra a jak jest z Sessanta Nove? Nawet na torze reprezentowałeś ich barwy. **Zoe Andersson podrzuciła brwią słysząc jego odpowiedź, od razu uciekła od tematu zostawiając pole do popisu samej Asami.**
Martin Faye mówi: Ale! Nie zapominam nigdy o najbliższych. Dlatego chciałbym pozdrowić Lexie, która dochodzi do siebie po ataku na jej osobę. Lexie jesteśmy z Tobą. Wracaj do zdrowia! Co do Sessanta Nove, to łączy mnie z nimi współpraca ambasadorska. Po prostu lubię tą markę. Ja jak biorę współpracę to najczęściej takie, które mi się podobają. Jeśli czegoś nie lubię to od razu odmawiam. Stąd, jeśli ktoś widzi w moim ubiorze elementy jakichś marek to może łatwo zgadnąć z kim mógłbym nawiązać współpracę.
**Zoe Andersson posłała serduszko z palców do kamery gdy Martin wspominał o Lexie. Po chwili wróciła do tematu ambasadorki.**
Martin Faye mówi: [...] Ciekawe kto zgadnie o jakie marki może dokładnie chodzić.
Zoe Andersson mówi: A jakieś konkrety? Kwoty? Czy to barter? A może jakieś inne korzyści?
Martin Faye mówi: Tak jak wspomniałem wcześniej, nie jestem materialistą. Dla mnie liczy się idea, jeśli ktoś podziela moją wizję to z nim nawiązuję współpracę. Pieniądze tutaj nie grają roli. W Sessancie podoba mi się niezwykła jakość tkanin i wygoda. Szczerze mówiąc nie zamieniłbym tych ubrań na żadne inne, bo są po prostu dla mnie najwygodniejsze.
Zoe Andersson mówi: Hmm... no dobra... może to na ten momenty tyle... chociaż czuję, że coś ukrywasz albo czegoś nie mówisz! Przejdziemy może do aktywności? **zebrała się powoli z kanapy, dała mu chwilę na odpowiedź**
**Martin Faye podniósł się z kanapy zachowując uśmiech na twarzy.**
**Zoe Andersson widząc, że ten już nic nie dopowiada podbiła do kamery i przykryła dłonią obiektyw.**

Zrzut_ekranu_1360.pngZrzut_ekranu_1361.png

Zoe Andersson mówi: I wracamy, co prawda po kilku dniach przerwy i w inny dzień nagrywkowy ale się udało! Jesteśmy w ogromnej hali garażowe Martina i przejrzymy co on takiego trzyma w czeluściach swoich czterech ścian!
Martin Faye mówi: Zobaczycie najbardziej ciekawe pozycje w moim garażu, które są godne waszej uwagi. Na pewno nie doświadczycie tu samochodów za grube miliony, ponieważ według mnie są po prostu... nudne. Po co mi samochód, którym nie mogę wjechać praktycznie wszędzie?
Zoe Andersson mówi: **Udała lewą dłonią kłapiącą twarz wyśmiewając lekko Martina, po chwili mu przytaknęła.** No tak, tak... prawda! Zaczynamy oood jednej marki, prosto z Europy a dokładniej z Niemiec! **skinęła lekko za siebie**.
Martin Faye mówi: Zgadza się, nie da się ukryć, że jestem fanem Benefactorów. Wszystko zaczęło się od modelu XLS, który mi towarzyszy bardzo długo, lecz nie najdłużej! Jeżdżę nim praktycznie codziennie niezależnie czy są to spotkania biznesowe, czy podróż do lokalu. 

Zrzut_ekranu_1363.pngZrzut_ekranu_1366.pngZrzut_ekranu_1364.pngZrzut_ekranu_1365.pngZrzut_ekranu_1373.png

Zoe Andersson mówi: Okey, właśnie miałam mówić, że strasznie biznesowo! Wygląda jakby... trzymał pod maską najmocniejsze V8, co tam siedzi? Pięć i pół? Cztery litry?
Martin Faye mówi: Jest to najmoczniejsza możliwa wersja na rynku. Można powiedzieć, że zostało w nim wykonane wszystko co tylko możliwe. Jednak nie jest to jakiś demon szybkości. Cenię sobie bezpieczną jazdę po drodze. Ważne, żeby było bezpiecznie i komfortowo.
Zoe Andersson mówi: Jest to zdecydowanie definicja bezpieczeństwa i wygody! Długo go masz? Ile tam może być przebiegu?
Martin Faye mówi: Z tego co pamiętam to przebyłem w nim między pięćset, a sześćset mil. Nie jest to mój rekord, ponieważ on należy do Mammotha Patriota Sport, który również zobaczymy.
Zoe Andersson mówi: Okey! Na pewno ja Cię nim widziałam na drodze, chyba nawet wczoraj więc... używa! Ta starsza DTM-ka mnie interesuje chyba najbardziej z całej czwórki! Chyba, że coś pomijamy to nie będę Ci się wtrącać.

Zrzut_ekranu_1367.pngZrzut_ekranu_1368.pngZrzut_ekranu_1369.pngZrzut_ekranu_1370.pngZrzut_ekranu_1371.pngZrzut_ekranu_1372.pngZrzut_ekranu_1374.pngZrzut_ekranu_1375.pngZrzut_ekranu_1376.png

Martin Faye mówi: Możemy przejść do tej DTM-ki. Z nią wiąże się najkrótsza historia, ponieważ zakupiłem ją nie tak dawno z komisu na Pillbox Hill. Trafiła się okazja, więc ją wziąłem, jednak
nie wiem na niej temat za wiele, więc możesz ją sprawdzić dla naszych widzów.
Zoe Andersson mówi: Dobra! Sprawdźmy! myślisz, że replika czy oryginał? **Od razu dopadła się do maski i złapała za spinki, odkręciła je paznokciami by chwilę po tym unieść maskę na amortyzatorach.**
Martin Faye mówi: Trudno powiedzieć, nie ruszałem jej w ogóle, więc na pewno jej nie popsułem. **zaśmiał się i zerknął pod maskę samochodu**

Zrzut_ekranu_1377.pngZrzut_ekranu_1379.pngZrzut_ekranu_1378.png

Zoe Andersson mówi: Okey... jest to perełka... aż dziwne, że stał w komisie! **Zoe Andersson pochyliła się nad motorem Benefactora doglądając się pojemności, turbiny i oznaczeń. Przytaknęła lekko głową zdziwiona.**
Martin Faye mówi: Widocznie specjalnie tam stał, żebym go kupił. Widocznie szczęście mi dopisało. W każdym razie nie stał tam za długo, bo jak tylko pojawiła się informacja o dostępnym modelu to pojechałem go zakupić.
Zoe Andersson mówi: Kurcze nooo... chyba muszę zacząć spacerować po komisach! **prychnęła śmiechem** serio... rodzynek!
Martin Faye mówi: Polecam, jakoś bardziej im ufam niż zwykłym sprzedawcom, bo wtedy praktycznie wszystko załatwiam na miejscu. Taki urok komisów. Szybko i bezpieczenie. Przynajmniej tak to widzę z mojej perspektywy.
Zoe Andersson mówi: Pewnie! **zaczęła szeptać nieco głośniej** jak będziesz go sprzedawać to daj znać!
Martin Faye mówi: **pokiwał twierdząco głową śmiejąc się** Jeśli najdzie mnie taka potrzeba. Muszę Ciebie zmartwić, ale nie lubię sprzedawać swoich samochodów. Jak już do mnie trafią to na pewno na długo. W każdym razie na pewno Ci go mogę pożyczać do Twoich odcinków lub na tor wyścigowy.
Zoe Andersson mówi: Rozumiem! Idziemy dalej? **zatrzasnęła maskę, dokręciła spinki**... Markowo! Tematycznie to na pewno... to faction?
Martin Faye mówi: Przed nami kolejny samochód, który jest Willard Faction Donk. Zakupiłem go pod sesję zdjęciową dla Sessanta Nove, która nie ujrzała światła dziennego, więc może w przyszłości się taka pojawi, zobaczymy.

Zrzut_ekranu_1382.pngZrzut_ekranu_1381.pngZrzut_ekranu_1380.png

Zoe Andersson mówi: Czyli mamy jakiś przeciek? Całkiem ciekawie się prezentuje! Jak nie lubię wozów zrobionych na Donk tak ten... jest... okey.
Martin Faye mówi: Jest zrobiony praktycznie pod jeden kolor, jednak nie jest to jakaś specjalna wersja z kosmicznym silnikiem. Fabryczny standard w wersji Donk.
Zoe Andersson mówi: Rozumiem... jest to coś innego. Odskocznia na pewno co do reszty pojazdów tutaj.
Martin Faye mówi: Zgadza się, teraz możemy przejść do najszybszego samochodu w moim garażu. Tak przynajmniej wykazały testy, jest to potężna bestia, która potrafi zawstydzić niejeden super samochód. Jest to samozwańczy książę super samochodów, który wjedzie wszędzie! Mammoth Patriot Sport, z którego wyciśnięto ile się tylko da. Na hamowni uzyskał wynik 166 mph, moim zdaniem jest to bardzo dobra liczba jak na samochód offroadowy.
Zoe Andersson mówi: Wooow... okey! To całkiem sporo ale jednak... raczej nie jechał z oporami powietrza. Jest strasznie kanciasty i obawiam się, że przy takiej prędkości mógłby być problem z utrzymaniem go na drodze. Mimo to statystyka... jest... bardzo imponująca.

Zrzut_ekranu_1391.pngZrzut_ekranu_1383.pngZrzut_ekranu_1384.pngZrzut_ekranu_1389.pngZrzut_ekranu_1390.pngZrzut_ekranu_1385.png

Martin Faye mówi: Zgadza się, nie były to testy robione na drodze, więc nie nadaje się do jazdy z oporem powietrza tak jak wspomniałaś. Na papierze jest okej, jednak w momencie gdy wjedzie na ulicę to już nie do końca. No chyba, że za kółkiem siądzie jakiś zawodowiec.
Zoe Andersson mówi: Brzmi jak wyzwanie! **podeśmiała się ciszej** Na pewno Mere zza kamery się już gotuje! Bo co tutaj pod maską siedzi? V8 sześciolitrowe?
Operatorka kamery: **Przytaknęła cicho podsmiechując się.**
Martin Faye mówi: Zgadza się, możemy zajrzeć pod maskę. Znajduje się tam dokładnie tak jak mówisz V8 sześciolitrowe. Jest on praktycznie z każdej strony wzmocniony. Można, więc rzecz, że jest to czołg na czterech kołach. Jednak testy były robione przed wzmacnianiem, by uzyskać mniejszą wagę.
Zoe Andersson mówi: No są to... pancerne silnik jeżeli na czas wymienia się płyny, filtry, wtryski... rozrząd... chyba tyle tutaj trzeba i ćwierć miliona przejedzie. Mówisz, że jeszcze jest wzmocniony... no tak - seria by takich parametrów nie wydmuchały. **podparła się o błotnik, zerknęła pod maskę** Dużo nim pewno nie jeździsz, co? Taka moc na drogę nie jest przyjemna - w teren też pewno więcej strachu niż zabawy.
Martin Faye mówi: Zależy, jak już jadę nim, to za miasto, w dodatku jeżdżąc bardzo ostrożnie. Do jazdy po mieście się całkowicie nie nadaje, dlatego najczęściej sięgam w tej sytuacji po Benefactory.
Zoe Andersson mówi: No wiadomo... sama mambę zbyt często nie ruszam. Ma zdecydowanie za dużo mocy i zawija asfalt pod siebie. To może coś kolejnego?
Martin Faye mówi: Z najciekawszych samochodów raczej to wszystko. Jest jeszcze drugi Mammoth, którego udało się zdobyć w licytacji UCCD. O nim Ty Zoe będziesz mogła coś więcej powiedzieć, ponieważ pośredniczyłaś w sprzedaży tego samochodu. Jeśli chodzi o samą historię z tym modelem samochodu, to mogę tyle powiedzieć, że jest to drugi egzemplarz jaki kupiłem. Pierwszym egzemplarzem był Mammoth, który finalnie dzierży Paulo Rodrigues w związku ze zdobytym tytułem mistrzowskim.

Zrzut_ekranu_1393.pngZrzut_ekranu_1394.pngZrzut_ekranu_1395.pngZrzut_ekranu_1392.png

Zoe Andersson mówi: Aaa... no tak! Tooo był wóz treningowy... ojejku **podrapała się po głowie** skąd to już nie powiem... ale był na poligonie treningowym. Zdemilitaryzowany i puszczony do obiegu publicznego! Seryjnie pewnie tak pancerne motory jak ten robiony przez Ciebie obok... Ale to też... krowa, co? Ciężko to skręca, skrzynia strasznie szarpie.
Martin Faye mówi: Zgadza się, zdecydowanie ciężej skręca od modelu Sport, strasznie szarpie i ciężko się nim jeździ. Jednak fajnie wygląda w garażu i tak jak w przypadku poprzednika biorę go do jazdy poza miasto.
Zoe Andersson mówi: To wózek na weekendowe przejażdżki i odreagowanie. Wiem co mówię **podeśmiała się** ale tam na samym końcu widzę coś jeszcze ciekawego! **skinęła na swoje prawo** Mamy coś z słonecznej Italii! Michellin GT?
Martin Faye mówi: Michelli GT, z nim również jest ciekawa historia, ponieważ pierwotnie był on zrobiony pod wersję offroadową. Jednak nie chciałem go katować poza miastem i zawiozłem go prosto do Muscle and Classic Workshop, gdzie został przywrócony do oryginału.
**Zoe Andersson słysząc markę własnego warsztatu lekko się ukłoniła.**
Martin Faye mówi: Został odwzorowany pierwotny kolor wraz z symboliką włoskiej flagi, jak również zdemontowany bagażnik z dachu. **uśmiechnął się do kamery widząc kłaniającą się Zoe.**
Zoe Andersson mówi: Huuuh... nawet go nie pamiętam! Wiem, że byłeś z czymś mniejszym ale nie pamiętałam, że to ten konkretny model. Kurcze... i takie smaczki mnie bardzo cieszą! Niby chłop z offroadu a tutaj taki rodzynek! Bardzo fajnie zachowany! Auto z lat sześćdziesiątych ubiegłego wieku, przepiękny! I niby ponad dwa litry pod maską to moc jakby z kosiarki... to była motoryzacja! **podeśmiała się** pierw słychać a później widać.

Zrzut_ekranu_1400.pngZrzut_ekranu_1397.pngZrzut_ekranu_1399.png

Martin Faye mówi: Właśnie zdążają mi się takie przebłyski jeśli można tak to ująć. Jak coś mi sie podoba to stwierdzam, że muszę to mieć i tyle. Nieważne jakiej klasy jest to samochód.
Zoe Andersson mówi: Jest świetny, serio. Kurcze... aż by się chciało niektóre wyrwać na ulicę... Chcesz nam jeszcze coś pokazać?
Martin Faye mówi: Niestety skończyły mi się godne uwagi rodzynki. Zostały same wielkie kostki czekolady.**zaśmiał się kiwając przecząco głową na słowa Zoe.**
Zoe Andersson mówi: Okey! To zwijamy chyba na nowo do studio! Poznamy w końcu wyniki iii zadam Ci jeszcze jakieś pytanie!

Zrzut_ekranu_1401.png

Zoe Andersson mówi: I wracamy na wygodne kanapy! Po przechadzce w chłodnym lochu Martina jesteś na nowo w studio... Słuchaj Martin.... jaki był Twój pierwszy pojazd? Taki w pełni Twój.
Martin Faye mówi: Pierwszym moim pojazdem był Ubermach Sentinel SG4, zakupiłem go od jednego z kolekcjonerów w oryginalnym niebieskim kolorze. Mogłaś go zobaczyć u mnie w garażu, stał niedaleko Patriotów.
Zoe Andersson mówi: Coś było! Czyli zachował się z Tobą do teraz?
Martin Faye mówi: Zgadza się. Nie należy do samochodów po które sięgam jeśli chodzi o jazdę. Jednak ma swoje miejsce w garażu. Jest to jedyny Ubermacht jakiego posiadam.
Zoe Andersson mówi: No dobra... kwestia bardzo emocjonująca teraz... gotowy na wynik czasu?
Martin Faye mówi: Zgadza się, jestem bardzo ciekawy jak mi poszło. Mam nadzieję, że nie będzie to bardzo odległy czas od Blake'a, a nawet lepszy jeśli oczywiście szczęście mi dopisało.
Zoe Andersson mówi: No to słuchaj! **zgarnęła notatnik z czasem Martina** zero-zero z przodu tak samo jak Rawlings!
Martin Faye mówi: O, to już rzuca jakieś pozytywne światło na ten czas. Mam nadzieję, że w kolejnej cyfrze znowu będzie podobnie.
Zoe Andersson mówi: liii czwórka tak samo jak Rawlings na sam początek...
Martin Faye mówi: Na sam poczatek? Czyli nie mamy równych czasów... Cholera, ciekawe kto uzyskał lepszy czas. Mam nadzieję, że ja.
Zoe Andersson mówi: Lecz niestety po czwórce jest trójka! 00:43;340 to Twój czas... wolniejszy lekko ponad o 0,42 sekundy od Twojego poprzednika **podała mu wydruk z jego czasem**.
Martin Faye mówi: **Martin Faye odebrał wydruk z czasem i spojrzał na niego kiwając głową** To prawda, 00:43;340 jak dla mnie świetny czas **obrócił kartkę i pokazał wynik do kamery.**
Zoe Andersson mówi: Dokładnie, aktualnie plasujesz się na drugiej pozycji. Pomiędzy Blak'iem i Isabellą.
Martin Faye mówi: Czyli jestem na podium, wspaniale! Mam nadzieję, że długo osiądę na tej pozycji i nikt mnie w przyszłości nie pobije.
Zoe Andersson mówi: Oby było jak mówisz Martin chociaż kolejni goście na pewno nie dadzą Ci wygodnie się usadowić!
Martin Faye mówi: No cóż, niech wygra lepszy. Jak ktoś uzyska lepszy wynik ode mnie to chętnie mu ustąpię pozycję wicelidera. Dużo szczęścia w takim razie dla Twojego kolejnego gościa!
Zoe Andersson mówi: Słuchaj... będziemy chyba już powoli kończyć... chcesz coś dodać? Zapytać o coś może?
Martin Faye mówi: Chciałbym, aby w Twoim odcinku wziął udział Baby Ray. Zobaczymy kto uzyska lepszy wynik na torze. **Martin Faye zaśmiał się próbując podkręcić atmosferę odcinka.**
Zoe Andersson mówi: Baby Ray... okey! Wszystko zależy od tego kogo wybiorą widzowie - właśnie na taką formę dobierania gości przeszliśmy. Więc jeśli chcesz możesz zrobić teraz mu jakieś promo by ludzie wiedzieli na kogo głosować! **Zoe Andersson skinela palcem w dół dając znać, że jest coś w opisie filmu.**
Martin Faye mówi: W takim razie zostawię wszystko w rękach fanów. Zobaczymy czy byłoby to dla nich emocjonujące starcie, a jeśli nie to niech wybiorą kogoś innego. Również się chętnie zmierzę z innym wyborem widzów.
Zoe Andersson mówi: Świetnie! W takim razie to by było już na tyle! Bardzo dziękujemy Wam za spędzenie tego czasu razem z nami iii... zapraszamy do ankiety kto kolejny znajdzie się na tej kanapie! **wskazała wprost na Martina lekko się podśmiechując**.
Martin Faye mówi: Jeśli chcecie zobaczyć swojego ulubieńca na tej kanapie to głosujcie na niego w ankiecie. Na pewno wam się odwdzięczy fajnym odcinkiem, a przy okazji ujawni rąbek tajemnicy o swoim garażu! Dziękuję za możliwość udziału!
Zoe Andersson mówi: To ja dziękuje Ci bardzo za wystąpienie i do zobaczenia! **Pokiwała do kamery zaraz to podniosłą się z miejsca, wystawiła żółwika do Martina.**.
Martin Faye mówi: Do zobaczenia! **również podniósł się z kanapy i zbił żółwika z Zoe.**

Zrzut_ekranu_1402.png

**Na sam koniec odcinka wskoczyła informacja o możliwości adopcji psiaka o imieniu Hux. W opisie filmu znalazła się odnośnik do strony AnimaCareFoundation.com**

Wziął udział:
Martin Faye - @Mitsu,
Zoe Andersson - Ja,
Operatorka kamery aka Meredith - @DeadlyNeon zdrówka stary!
Wzmianki:
Asami Kiyoko - @blacksugar
Blake Rawlings - @Necro
Isabella Ferguson - @ThePilator
Baby Ray(Braylon Higgins) - @bajtek

Odgrywki IC z kosztami:

Spoiler

hy7DjHY.pngO9d2p9u.pngimage.png8js7NHm.pngVKiABl6.pngYXwbEut.pngu1yBZCp.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngNxHXSVY.pngimage.pngimage.png

OD0PrZW.png+22xmliR.png=$292.000

Promocja:

Spoiler

YEdmVnt.pngYrTwCBC.png

Dane postaci:

Spoiler

Imię i nazwisko: Zoe Andersson
Numer konta: 8630192742

Edytowane przez Rollo