Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

AMERICAN / RUSSIAN-AMERICAN-JEWISH CRIMINALS

Never Hurts

Rekomendowane odpowiedzi

Imię i nazwisko postaci:  Maximus Stone

Krótki opis postaci, bez lania wody i bzdur nt. ulubionej marki fajek:  Maximus "Trucker" Stone | 1998r robotny introwertyk chorujący na zespół Tourette'a ze smykałką do majsterkowania. Pasjonat ciężkich maszyn, prywatnie początkujący motocyklista nieodnoszący się symboliką do żadnej z popularniejszych grup - zawodowo kierowca w branży logistycznej, która to z biegiem czasu niekoniecznie z własnej woli wciągnęła go w ciemne interesy pod groźbą przymuszając go do coraz ryzykowniejszych przemytów/przewozów lewego towaru. Dla chłopaka wciągniętego na ciemną stronę motorem napędowym nie stało się wzbogacenie z wszelką cenę a zapewnienie sobie stałej pozycji, uczestnictwa w czymś większym.. Bycia częścią historii, która piszę się na nowo.
Zamysł jest prosty i całkiem spokojny opatrzony niewielkimi smaczkami pasującymi do typu samotnika. Rzemiosło w kierunku branży narkotykowej/paserstwo. Dalsze ewentualne ruchy, rozwój zależne od tego, co spotka mnie w gierce.

Nick na discord: hansikoslav

Doświadczenie (ogólnie, nie tylko w półświatku, chodzi oczywiście o grę roleplay): Nie uważam się za wybitnego gracza jak na staż no 10 lat spokojnie minęło. Głównie obracałem się w strefach cywilnych. | LSFD, Dziennikarstwo (W tym raz liderka/zarząd frakcji), Strefa biznesowa | eventowa. Organizacje głównie zmotoryzowane, ściganci z bardziej legalnej formie bez DMu oraz kluby MC z niezbyt długim stażem.

6 godzin temu, Hansikoslav napisał:

Imię i nazwisko postaci:  Maximus Stone

Krótki opis postaci, bez lania wody i bzdur nt. ulubionej marki fajek:  Maximus "Trucker" Stone | 1998r robotny introwertyk chorujący na zespół Tourette'a ze smykałką do majsterkowania. Pasjonat ciężkich maszyn, prywatnie początkujący motocyklista nieodnoszący się symboliką do żadnej z popularniejszych grup - zawodowo kierowca w branży logistycznej, która to z biegiem czasu niekoniecznie z własnej woli wciągnęła go w ciemne interesy pod groźbą przymuszając go do coraz ryzykowniejszych przemytów/przewozów lewego towaru. Dla chłopaka wciągniętego na ciemną stronę motorem napędowym nie stało się wzbogacenie z wszelką cenę a zapewnienie sobie stałej pozycji, uczestnictwa w czymś większym.. Bycia częścią historii, która piszę się na nowo.
Zamysł jest prosty i całkiem spokojny opatrzony niewielkimi smaczkami pasującymi do typu samotnika. Rzemiosło w kierunku branży narkotykowej/paserstwo. Dalsze ewentualne ruchy, rozwój zależne od tego, co spotka mnie w gierce.

Nick na discord: hansikoslav

Doświadczenie (ogólnie, nie tylko w półświatku, chodzi oczywiście o grę roleplay): Nie uważam się za wybitnego gracza jak na staż no 10 lat spokojnie minęło. Głównie obracałem się w strefach cywilnych. | LSFD, Dziennikarstwo (W tym raz liderka/zarząd frakcji), Strefa biznesowa | eventowa. Organizacje głównie zmotoryzowane, ściganci z bardziej legalnej formie bez DMu oraz kluby MC z niezbyt długim stażem.

Mało tu podań które mnie przekonują i to jest kolejne z nich.

No ale chłopaki coś tam pisali że Cię chcą, także akceptuję.

Imię i nazwisko postaci: Leonardo Anderson

Krótki opis postaci, bez lania wody i bzdur nt. ulubionej marki fajek: 26 letni mężczyzna który wrocil do miasta po morderstwie jego dobrego przyjaciela, planuje zaistnieć w tym mieście i zemscic się za jego przyjaciela, przebywał w Berlinie gdzie był znany jako jeden z najgrozniejszych gangsterów w Berlinie co wiąże się z jego bardzo dobrymi umiejętnościami 

Nick na discord: adwkt

Doświadczenie (ogólnie, nie tylko w półświatku, chodzi oczywiście o grę roleplay): no to ta zaczęło się od gry w mta na pylife i xyzyrp było to z 6/8 lat temu jak się nie mylę w mta skończyłem grać w 2019 i zacząłem grać w fivem lecz dwa lata pozniej na fivemie roleplay praktycznie nie istniał więc stwierdziłem że zagram na rage mp na serwerze five life lecz szybko mi się znudziło i zacząłem grać na Alcie 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin