Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

GALAXY Records

Kbvcpr

Rekomendowane odpowiedzi

GalaxyRecords.png

Czy kiedykolwiek marzyłeś o tym, by Twoje muzyczne talenty zostały docenione i wyeksponowane na najwyższym poziomie? GALAXY Records, wytwórnia muzyczna założona przez lokalnego biznesmena Josepha Monteza, może spełnić Twoje marzenia!

galaxy1.png

GALAXY Records to oaza kreatywności i profesjonalizmu, gdzie młodzi artyści odkrywają swoje prawdziwe powołanie i rozwijają swoje umiejętności na niespotykanym dotąd poziomie. Nasze studio nagraniowe, wyposażone w najnowocześniejszy sprzęt i technologię, zapewni Ci doskonałe warunki do tworzenia niesamowitych dźwięków. Niezależnie od gatunku muzycznego, w którym się specjalizujesz, GALAXY Records oferuje Ci możliwość nagrywania i wydawania swoich utworów w profesjonalnej jakości, zarówno w formie fizycznej, jak i cyfrowej.

galaxy2.png

Przyłączając się do GALAXY Records, stajesz się częścią naszej muzycznej rodziny. Nasz zespół doświadczonych profesjonalistów, producentów, realizatorów nagrań, managerów i specjalistów ds. promocji, będzie Cię wspierać na każdym etapie Twojej kariery. Dzięki nim, Twoje utwory dotrą do szerokiego grona odbiorców, a Ty będziesz miał okazję zaprezentować swoje umiejętności na koncertach organizowanych przez GALAXY Stage Crew oraz GALAXY Event Agency - naszych oddziałów specjalizujących się w organizacji niezapomnianych wydarzeń muzycznych.

galaxy4.png

W GALAXY Records nie tylko oferujemy Ci wsparcie w sferze artystycznej, ale także dbamy o Twoje interesy. Dzięki naszym zaufanym prawnikom, zapewniamy elastyczne i sprawiedliwe umowy, które gwarantują korzystne warunki dla obu stron. Nasz cel to tworzenie relacji opartych na wzajemnym zaufaniu i wspólnym sukcesie.

galaxy5.png

Dołącz do GALAXY Records i wejdź na nowy poziom swojej kariery muzycznej! Razem stworzymy muzyczną galaktykę pełną nowych brzmień, emocji i inspiracji, która zostanie na zawsze w sercach słuchaczy.

Nie trać czasu - GALAXY Records czeka na Ciebie!

Spoiler

Dane rejestracyjne przedsiębiorstwa:

• Nazwa: GALAXY Records
  • Adres: (Po akceptacji.)
  • Numer konta grupy: (Po akceptacji)
  • Zarząd: Joseph Montez, Todd Bradford
  • Kapitał: $1 000 000

mafineeek, Orzeł i Kudlacz lubią to

Nie wyzywałem. Nie groziłem. Śmiałem się – z tego, co wielu widziało, ale niewielu miało odwagę nazwać. A potem przyszła cisza. Nie ta spokojna – ta, co knebluje. Ta, co wygodna dla tych, co rządzą zza kulis. Wyroki wypisane na kolanie, diagnozy z kapelusza — tam, gdzie zabrakło wiedzy, pojawiła się pewność siebie większa niż u prawdziwych ekspertów. Może powinniśmy się przepisać do specjalistów psychologii i psychiatrii pod spółką d2qube? 

Nie dostałem ostrzeżenia. Dostałem etykietę: toksyczny. Bo łatwiej jest wykluczyć, niż zrozumieć. Łatwiej zbanować, niż przyznać, że ktoś zadał niewygodne pytanie. A pytania? Znikają. Komentarze? Usuwane. Ludzie? Uciszani – zanim zdążą zapytać dlaczego. Bo prawda boli. Ale tylko tych, którzy mają coś do ukrycia. Większość społeczności widziała więcej, niż wolno było powiedzieć — i nie zgadzała się, choć milczała. Bo każdy, kto próbował powiedzieć to głośno, wiedział, że następny może być on — wystarczyło jedno zdanie za dużo. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

**Wytwórnia po spóźnionym starcie wreszcie wystartowała, kontraktując pierwszą osobę, przy okazji umawiając się na kolejne spotkania z firmami.**

Spoiler

image.png

Nie wyzywałem. Nie groziłem. Śmiałem się – z tego, co wielu widziało, ale niewielu miało odwagę nazwać. A potem przyszła cisza. Nie ta spokojna – ta, co knebluje. Ta, co wygodna dla tych, co rządzą zza kulis. Wyroki wypisane na kolanie, diagnozy z kapelusza — tam, gdzie zabrakło wiedzy, pojawiła się pewność siebie większa niż u prawdziwych ekspertów. Może powinniśmy się przepisać do specjalistów psychologii i psychiatrii pod spółką d2qube? 

Nie dostałem ostrzeżenia. Dostałem etykietę: toksyczny. Bo łatwiej jest wykluczyć, niż zrozumieć. Łatwiej zbanować, niż przyznać, że ktoś zadał niewygodne pytanie. A pytania? Znikają. Komentarze? Usuwane. Ludzie? Uciszani – zanim zdążą zapytać dlaczego. Bo prawda boli. Ale tylko tych, którzy mają coś do ukrycia. Większość społeczności widziała więcej, niż wolno było powiedzieć — i nie zgadzała się, choć milczała. Bo każdy, kto próbował powiedzieć to głośno, wiedział, że następny może być on — wystarczyło jedno zdanie za dużo. 

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin