Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Khalil Ruelthy

Synthol

Rekomendowane odpowiedzi

9WykZ9U.thumb.png.b70131d5f11722f39b44d13fc490a154.pngKhalil Ruelthy znany również pod pseudoninem Rueh; 20'sto letni czarnoskóry facet, urodzony w New Jersey, gdzie dorastał wraz ze swoją jedyną siostrą. Jednym z faktów dotyczącym Khailil'a jest to ze wychowywał się w rodzinie gdzie nie mógł narzekać na brak pieniędzy, był ulubieńcem swoich rodziców, którzy odstawili Emily na dalszy plan, skupiając się nad rozwojem chłopaka. Rueh w swoim dzieciństwie miał wiele problemów z narkotykami czy alkoholem, do dnia dzisiejszego jest uzależniony od nich, z każdym dniem walczy by z tego wyjść.  Jednym z zainteresowań chłopaka jest tworzenie muzyki, dając upust swoim emocjom które wylewa na papier, ale również jest uzdolnionym beatmakerem, chłopaka nie można nazwać jedynie raperem, ale również producentem muzycznym który te umiejętności nie ma zbyt małych ze względów na ukończenie szkoły muzyczne, z pieniędzy rodziców.  Wyjechał z Jersey w poszukiwaniu nowego lepszego życia, nie będąc uzależnionym od swoich rodziców, tak znalazł się w mieście, ma zamiar robić to co kocha, czyli tworzyć beaty oraz muzykę. Ale czy odniesie sukces w mieście, w którym często ciężko o jakikolwiek sukces? Nikt tego nie wie, nawet on sam, jest gotowy ponieść sukces jak i porażkę.  

Social media:

Lifeinvander.

Twórczość oraz wzmianki:

- na ten moment brak.

Przynależność:

brak.

Spoiler

mię i nazwisko postaci:  Khalil Ruelthy.

Numer konta postaci:  5058449769

Spoiler

OOC: Mam juz jedną postać w branzy, djkę ale postanowiłem tez odpalić drugą, rapera oraz producenta muzyczynego mysle ze polacze to ze sobą i znajdę czas na grę na dwóch postaciach, mam ambitny plan jesli chodzi o tą postać a jak sie rozwinie to zobaczymy. 

Edytowane przez Syntek
MarceI lubi to

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin