Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

130. Przebicie na rynku technologii - Wielki przełom lokalnej firmy produkującej elektronikę.

oliwierr

Rekomendowane odpowiedzi

sxTUtyp.png

Przebicie na rynku technologii - ByteBridge. Wielki przełom w lokalnej firmy produkującej elektronikę.

Written by Jonah Everett - DAILY GLOBE, 11/07/2023

Konferencja lokalnej spółki z dnia 9 lipca pokazała nam wiele innowacji które zostaną wprowadzone na światowy rynek już w tym miesiącu. Przedmioty z prezentacji były przedstawione na scenie w budynku spółki oraz dostępne do zakupienia na obecnym na całym wydarzeniu stoisku. Dwójka udziałowców, dokładniej Travis Torres oraz Ray Bush wyjaśniła na czym ma polegać ekosystem ich sprzęty i z czym to się wiąże. Jest to postęp nie tylko na samego ByteBridge, ale też dla mieszkańców Los Santos. W mieście pojawił się rokujący konkurent na rynku technologii, dobrze dobrany zespół oraz cała kadra przedsięwzięcia pokazują tego efekty.

image.pngPowalające nowości pokazują jak bardzo Torres oraz Bush wierzą w przyszłość marki, śmiało mówią o sukcesach oraz przyszłych udogodnieniach dla posiadaczy ich sprzętu. Firma pnie się w górę wraz z przedmiotami które wprowadzają już w tym miesiącu, są to: Drony, słuchawki bezprzewodowe, kamery internetowe oraz gogle VR (Virtual Reality). Udziałowcy mówią nie tylko o korzyściach, ale także pokazują ile znaczy dla nich klient. Pod sam koniec konferencji zostały rozdane właśnie zaprezentowane nowości dla obecnych na miejscu osób. Przygotowano dla nas na miejscu także koncerty niejakiej Stormi Baldwin w towarzystwie dwójki innych tancerek. 

Naszemu reporterowi na miejscu udało się złapać na wywiad CEO Travisa Torresa, wyjawił nam w jaki sposób pracowali nad innowacjami, powiedział co dalej z udoskonalaniem własnych systemów oraz wyraził swoją opinię o aktualnym zarządzie International Online Unlimited którego jest byłym CEO.

Wywiad znajduje się na dole artykułu!

image.pngByteSense

Nowa generacja gogli VR ByteSense pozwoli ci wejść do wirtualnego świata. 

ByteSense to oferujący większą moc obliczeniową, obszerniejsze zasoby pamięci, lepszą rozdzielczość oraz zmniejszoną wagę – wszystko dla Twojego komfortu i satysfakcji. Z tym zestawem możesz posmakować prawdziwej wolności w immersyjnym wymiarze wirtualnej rzeczywistości. Zestaw gogli jest połączony z ekosystemem jaki oferuje ByteBridge. Twórcy łączą wszystkie urządzenia w jedno, dzięki czemu z gogli zobaczysz widok sterowanego przez samego siebie drona. ByteSense nie tylko połączy się z dronem, ale także ze słuchawkami BBPods, BBPhone X oraz BBWatch S.

image.pngBBPods

BBPods to bezprzewodowe słuchawki dokanałowe. Wygodne i nowoczesne słuchawki gotowe do użycia w każdym miejscu. Ich waga to niewiele ponad 4 gramy.  Wykonane z najwyższą starannością słuchawki zamknięte w białej obudowie. Dzięki gumce na końcu słuchawka dostosuje się do ucha posiadacza. Jakość dźwięku dzięki najnowszemu systemowi od ByteBridge pomoże ci we wsłuchaniu się w ulubione utwory nawet w zatłoczonym miejscu. System tłumienia otoczenia jest dostosowany tak, by móc się wtopić w rytm ulubionej muzyki czy podcastów.

image.png

Jonah Everett: Hey z jest strony Jonah Everett, a przy mnie Travis Torres, CEO ByteBridge. To on pokazywał wszystko, możliwe że nawet projektował. - Jak odczucia z tego wszystkiego, myślisz że udało się to?

Travis Torres: Cześć Jonah, hey.. Ogólnie, jestem zadowolony. Nie było tłumów, ale spodziewałem się tego - to miasto lubi dramy i tak dalej, a nie gadkę o takich rzeczach.. Ale tak - myślę, że się udało.

Jonah Everett: Rzeczy, które stworzyliście zabrały wam kupę czasu. Jednak jest to innowacja z waszej strony, pokazaliście coś co wiele firm wystawiło na rynek. Sądzisz, że macie szansę na przebicie się i wejście na sam TOP? Wasze pomysły, jakość i wykonanie..

Travis Torres: To co pokazaliśmy dzisiaj, to efekty wielomiesięcznej pracy. Wszystko było tworzone kilka miesięcy, po prostu nie mówiliśmy o tym. Czy mamy szansę na bycie TOP? Oczywiście, że mamy - do tego zmierzamy. Współpraca z Maze Bank i Flecca to pokazuje.

Jonah Everett: Wasz ekosystem zdaje się działać, ile czasu dajecie mu by dojść do perfekcji? Teraz działa to świetnie, sami o tym otwarcie mówicie. Macie na oku jakieś poprawki, udoskonalenia całego systemu?

Travis Torres: Udoskonalamy ten system na bieżąco, wszystko co wyjdzie z naszej fabryki, z naszym logiem ma działać jak najlepiej względem innych urządzeń. Ma być po prostu to przyjemne.

Jonah Everett: Okey.. Muszę zadać to pytanie, nie będzie odnośnie ByteBridge a ciebie. - Co sądzisz o aktualnym prowadzeniu International Online Unilimited przez aktualny zarząd?

Travis Torres: Co sądzę? Nie wiem czy mogę to ocenić. Za czasów jak prowadziłem to z Kaylee to prosperowało najlepiej od miesięcy. A teraz? Alice Moner - bo ona teraz jest CEO, nie prowadzi tego należycie, tylko zajmuje się prime.

Jonah Everett: Ciekawie, czyli jednak ByteBridge na większe szanse na wyjście wyżej.. - No nic, dzięki Travis za rozmowę. Musimy kończyć, chcesz coś od siebie powiedzieć? Kogoś pozdrowić?

Travis Torres: Chcę pozdrowić po prostu bliskie mi osoby, między innymi Lily Caufield, która wspiera mnie w trudnych chwilach i wszystkich, którzy po prostu mi pomagają. A Alice Moner, życzę na wizji aby zamieniła priorytety i zwróciła swoją korporację na dobre tory.

SZYLD-DZIA-W-DG-POD-ARTYKU-Y

Chcesz dołączyć do zespołu działu Daily News? Kliknij w reklamę i złóż aplikację!

Edytowane przez oliwierr