Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

002 BEHIND THE NAME. Alice Moner w pytaniach - przez co aktualnie przechodzi? Co z przyszłością kariery?

oliwierr

Rekomendowane odpowiedzi

1(1).png.8f14fc38216dd6616b72fdb1d8ea9fd7.png

Behind The Name - wieczorny talk show prowadzony przez Jonaha Everetta, byłego strażaka z Fire Departamentu. Program skupia się na ludziach biznesu, filantropach, specjalistach i członkach wszelakich służb porządkowych. Prowadzący będzie zwiedzać tajniki zawodów i kwestionować stereotypy z nimi związane. Behind The Name okazjonalnie pojawi się w edycji specjalnej, w terenie, gdzie widzowie będą mieli okazję wcielić się w rolę obserwatora "z tylnej kanapy". 

fotadlamafio2323.png

Jonah Everett: Cześć Los Santos! Z tej strony Jonah Everett, a ze mną Alice Moner - wpływowa kobieta, nie tylko w świecie biznesu. Mam przyjemność gościć Alice u nas w Daily Globe i zadać kilka pytań. - Jesteś gotowa?

Alice Moner: Hej Jonah, cześć wszystkim. Dzięki za miłe przedstawienie, niezmiernie miło mi dzisiaj tutaj gościć. Jak najbardziej, jestem gotowa. Zobaczymy, co tam dzisiaj przyszykowałeś.

Jonah Everett: Zanim przejdziemy do bardziej pobocznych pytań muszę cię zapytać o najważniejsze. Jak się czujesz? Podoba ci się wystrój studia w naszej siedzibie? Pewnie sporo znajomych lub po prostu osób bliskich nas słyszy.

Alice Moner: Czuję się wyśmienicie, ostatnio trochę zapracowana, ale jest okej. Co do wystroju, bardzo lubię nowoczesne wnętrza. Może zmieniłabym te fotele tylko? **zaśmiała się**

Jonah Everett: Fotele, mi się wygodnie siedzi.. Mniejsza, to nie jest dzisiejszy temat rozmowy Alice. - Zaczniemy od pierwszego pytania. Co przeszło przez ciebie gdy usłyszałaś słowa Travisa Torresa, CEO ByteBridge? Jednak trochę chciał w ciebie uderzyć słowami.

Alice Moner: Nie mam z Travisem jakiś złych relacji, wczoraj miałam okazję prowadzić konferencję jego firm. Zdziwiłam się lekko, nie ma co mówić. Mimo wszystko przemyślałam to sobie i... Zgadzam się po części z jego słowami.

Alice Moner: Zobaczyłam lukę w innej branży i na niej się skupiłam. Każdy z zespołu skupił się na jakiś innych projektach. Ja zaczęłam rozwijać PRIME, Kaylee przejęła Chocoa, a Travis podbija rynek technologiczny.

Jonah Everett: A w co dokładniej celował Travis mówiąc te słowa? Co było głównym punktem całego zamieszania? Mówił coś o zostawieniu International Online Unlimited na boku, a zajęcie się tylko PRIME. - Wyjaśnisz dokładniej?

Alice Moner: Może chciał zwrócić uwagę na to, że porzuciłam lekko International Online Unlimited? A może lekko chciał się wywyższyć? Trudno mi powiedzieć, zmieniliśmy w ostatnim czasie strategie korporacji. Może nowy plan działania mu nie odpowiada?

Jonah Everett: Jeśli już jesteśmy przy International Online Unlimited, powiesz coś o tym więcej? Może ktoś nie wie czym się zajmujecie, na czym to polega. Ja sam bym się chciał dowiedzieć, czy macie dalsze plany rozwoju?

Alice Moner: International Online Unlimited to korporacja finansowa, skupiająca się na wspieraniu różnych przedsiębiorstw. Co do planu rozwoju, na ten moment chcemy lekko zwolnić. Skupić się już na aktualnych inwestycjach, odbudować kadrę pracowniczą.

Jonah Everett: Chcecie lekko zwolnić. Myślisz, że korporacja sama się utrzyma z tego powodu? Jeśli chcecie odpuścić na jakiś czas, to wszystko wraz z tym czasem pójdzie w dół. Jednak International Online Unlimited jest spore..

Alice Moner: Wraz ze spółkami wcielonymi tworzymy silną grupę. Uważam, że możemy się skupić na aktualnych inwestycjach, pomagając im się rozwijać. Kolejne inwestycje mogą być tylko dodatkiem.

Alice Moner: Dużo się zmieniło, zaczynaliśmy we wrześniu w czwórkę, zostałam sama. Mam lekko inny plan na siebie, nie chcę prowadzić przez całe życie jednego projektu. To nie dla mnie.

Jonah Everett: Właściwie, to chyba wszystko z tematu International Online Unlimited wykorzystaliśmy. - Alice, może chcesz się z naszymi słuchaczami podzielić planami na przyszłość. Nie patrzymy teraz na to co masz pod ręką. Bardziej na twoją osobę.

Alice Moner: Wiesz co Jonah, ostatnio znalazłam kierunek, w którym chcę się rozwijać - branża rozrywkowa. Czuję się spełniona i cieszę się ze swojej pracy. Widocznie przyszedł czas na zmiany, ile można liczyć na pieniądze. **zaśmiała się**

Jonah Everett: Czyli wszystko idzie w kierunku PRIME. Gdyby tak połączyć fakty i przemyśleć to co mówisz, branża rozrywkowa to PRIME właśnie.

Alice Moner: Dokładnie, PRIME to miejsce dla mnie. Wkładam w ten projekt całe swoje serduszko, moim celem jest aby PRIME w przyszłości zostało liderem w branży.

Jonah Everett: Dobrze, PRIME.. Jesteśmy w tym punkcie by zapytać się ciebie, Alice, o ludzi którzy się z wami podpisali. W jaki kierunek ich pchacie? Skupiacie się na każdej jednej osobie?

Alice Moner: Staramy się skupić indywidualnie na każdej osobie. Wiadomo, nie wszyscy mają szansę się wybić. Z każdego staramy się wycisnąć ile można.

Jonah Everett: Przyszłościowy projekt, wy czerpiecie z tego więcej, rozwijacie się. - Alice, muszę ugryźć ten temat. Co w ciebie najbardziej uderzyło? Masz jakieś słowa, wydarzenie które pamiętasz do teraz i chciałbyś by inaczej całość się potoczyła?

Alice Moner: Takim wydarzeniem, które we mnie uderzyło była śmierć Jamesa Morningwooda. Wspierał mnie prawie od początku mojej kariery, wspólnie tworzyliśmy International Online Unlimited. Może nie zawsze żyliśmy ze sobą w zgodzie, ale zawsze brałam z niego przykład.

Jonah Everett: Współczuję, to na pewno wielka strata. Tym bardziej, że współpracowaliście i tworzyliście tak jak mówisz - od początku International Online Unlimited. Dołożył swoją cegiełkę do aktualnego stanu.

Jonah Everett: Dobrze, Alice.. Powoli zbliżamy się do końca audycji. Chcesz zdradzić nam jakieś projekty o których wiesz tylko ty? Może powiesz chociaż ułamek o czymś, na pewno wiele osób jest tego ciekawa.

Alice Moner: Możecie spodziewać się mnie w branży muzycznej. Kiedy? Tego jeszcze nie jestem w stanie powiedzieć, to się okaże.

Jonah Everett: Słyszycie? Alice Moner wchodzi z własnym projektem do branży muzycznej! **zaśmiał się krótko** PRIME, teraz muzyka.. Wszystkiego trzeba w życiu spróbować.

Jonah Everett: Alice, chciałbym ci podziękować za przyjście. Niezmiernie miło się z tobą rozmawia, dużo rzeczy wyszło na światło dzienne i również wiele się dowiedzieliśmy. - Na ten moment skończymy. Mam nadzieję, że to nie ostatni raz kiedy rozmawiamy.

Alice Moner: Wszystkiego trzeba w życiu spróbować... Tego muszę się trzymać. Dzięki Jonah, było naprawdę miło. Do zobaczenia następnym razem!

Jonah Everett: Jeszcze byś zapomniała o najważniejszym - pozdrowienia i parę słów od siebie dla naszych słuchaczy, śmiało!

Alice Moner: Drodzy słuchacze... Bądźcie sobą i nigdy się nie poddawajcie. Chciałabym powiedzieć coś więcej, ale mentorem nie jestem. Dzięki za wysłuchanie!

Jonah Everett: Hah, dziękujemy za bycie z nami przez ten czas. Alice mentorem nie jest, o czym sama mówi - ja tak samo.. Więc, bądźcie bezpiecznie Santos, miłej nocy!

ECMxxx9.pngChcesz dołączyć do zespołu działu Daily Talk Shows? Kliknij w reklamę i złóż aplikację!

Edytowane przez MarceI