Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

087. Modelka Leah Rozen o swoich ambitnych planach na przyszłość: "Zaczęłam uczyć się gry na gitarze akustycznej, więc może kiedyś udostępnię swoje pierwsze nagranie". Szczere słowa o związku z producentem Kenny "KELLY" Whitfield

Nexisten

Rekomendowane odpowiedzi

DjVClPb.png

BY JAXON DE NIEVES | 20.07.2023

Modelka Leah Rozen o swoich ambitnych planach na przyszłość: "Zaczęłam uczyć się gry na gitarze akustycznej, więc może kiedyś udostępnię swoje pierwsze nagranie". Szczere słowa o związku z producentem Kenny "KELLY" Whitfield

**Na wszelkich oficjalnych stronach korporacji medialnej pojawił się zapis z wywiadu z dnia 19.05.2023, który odbył się w godzinach wieczornych. Całość jest dostępna jako wywiad w formie tekstu jako transkrypcja oraz jako nagranie ze studia. Możliwość komentowania jest włączona.**

1Y8EiHY.jpgJaxon De Nieves: Dobry wieczór, Santos! Standardowo mówi dla Was Jaxon De Nieves prosto ze wspaniałego studia SELF RADIO. Dzisiejszego wieczoru na mojej kanapie mam przyjemność gościć ambitną modelkę - Leah Rozen. Jestem pewny, że większość z Was już nie raz widziała ją na nie jednym wielkim bilbordzie w mieście! Leah, dziękuje że przyjęłaś moje zaproszenie. Jak się czujesz?

Leah Rozen: Hejka wszystkim! **uśmiechnęła się w stronę kamery** powiem Ci tak, jest świetnie - serio! Jestem miło zaskoczona wywiadem oraz nie mogę się doczekać pytań, które dla mnie przygotowałeś.

Jaxon De Nieves: To nie będę Cię dłużej trzymał w niepewności, przejdźmy bezpośrednio do pierwszego pytania dzisiejszego wieczoru! Jak wiadomo należysz do agencji PRIME. Skąd pojawiła się u Ciebie taka decyzja, aby nawiązać współpracę właśnie z tą agencją i jak aktualnie patrzysz na współpracę pomiędzy Tobą a samą agencją?

**Jaxon De Nieves uśmiechnął się ciepło w kierunku swojego gościa, przesunął palcem po swoim tablecie**

Leah Rozen: Wiesz, po rozstaniu z Santo Capra zaczęłam szukać wiele różnych współprac na własną rękę. Usłyszałam o agencji która rekrutuje nowe modelki i postanowiłam spróbować swoich sił i dołączyć w ich szeregi. Agencja PRIME dała mi sporo, szczególnie wypromowanie mnie na bilbordzie, swojej stronie i gazetce promocyjnej. Poznałam wiele bardzo miłych ludzi, pozdrawiam ich z tego miejsca. Patrzę na tą współpracę optymistycznie. Menadżerzy świetnie mnie prowadzą i myślę, że w krótkim czasie znowu dostanę od nich zlecenia.

**Leah Rozen uśmiechnęła się ponownie w kierunku kamery, sięgając po szklankę swoją szklankę z wodą. Pomieszała w ręku i upiła**

Jaxon De Nieves: Dołączam się bez dwóch zdań do pozdrowień. Mimo miana początkującej modelki udało Ci się współpracować z dość dużymi i szanowanymi domami mody, dla przykładu Santo Capra lub Covgari. Czy myślałaś że już na starcie swojej kariery osiągniesz taki sukces, czy było to dla Ciebie w jakimś stopniu zaskoczeniem?

Leah Rozen: Powiem tak, uczęszczałam do Academy of Art University. Planowałam w przyszłości zostać modelką, jednak moja przyjaciółka pokrzyżowała mi delikatnie plany. Postanowiła otworzyć swój własny butik odzieżowy i z nią wspólnie przez jakiś czas pracowałam. Jednak mimo tego czułam że czegoś mi brakuje w życiu i postanowiłam, że zaryzykuję. Jedna znajoma pomogła w sesji do portfolio a ja wysłałam aplikację do Santo Capra, gdy tylko dostałam pozytywną odpowiedź zauważyłam, że Covgari poszukuje chętnych influencerek, więc i tam się zgłosiłam. A później wszystko poszło samo z siebie, poznawałam różnych ludzi i z dnia na dzień stawałam się coraz bardziej rozpoznawalna. Według mnie warto gonić za swoimi marzeniami, powolne kroki do celu.

Jaxon De Nieves: Możemy w takim razie powiedzieć, że trafiła Ci się idealna okazja na początku swojej kariery, aby odpowiednio ją pchnąć na przód. Nie ma co się dziwić, w końcu w jakimś stopniu wyróżniasz się swoją urodą. Skoro już jesteś teraz wtajemniczona w swoją karierę to bez problemu możemy przejść do następnego pytania, które przygotowałem. Wiele osób jest zdania, że bycie modelką to w zasadzie łatwa praca. Jakie jest Twoje zdanie odnośnie tej popularnej wypowiedzi? Jest tak jak ludzie opisują, czy jednak trzeba włożyć w ten zawód sporo energii żeby dla przykładu.. pójść na wybiegu?

Leah Rozen: Oh! Dzięki za tak miły komentarz. Wiesz, ludzie zazwyczaj mówią, że mam piękne włosy. Bardzo o nie dbam, ale wróćmy do kolejnego pytania - już odpowiadam, bo pewnie jesteście tego ciekawi **uśmiechnęła się w stronę kamery** Praca modelki nie jest trudna, lecz trzeba dbać o ciało i wygląd jak Cię spostrzegają. W czasie sesji, czy też na wybiegu trzeba się nie stresować i być po prostu sobą. Pokazać że hej.. dam z siebie wszystko i przełamać swój strach. Raz miałam okazję uczestniczyć w próbach na wybiegu w Santo Capra, było świetnie, robiłam błędy, ale uczyłam się na nich i na każdej próbie coraz lepiej mi szło. Trzeba się nie poddawać i być wytrwałym.

R6rBtvN.png

l8LuHE6.jpgJaxon De Nieves: Jednym z ważniejszych aspektów w życiu jest właśnie uczenie się na własnych błędach, bo bądźmy szczery.. każdy je popełnia i to całkiem normalna sprawa. Skoro mówisz, że praca modelki bądź modela nie jest wcale taka trudna, to myślisz że po krótkim wstępie i ja bym podołał na wybiegu?

**Jaxon De Nieves zaśmiał się pod nosem, uśmiechnął się w kierunku Leah Rozen. Leah Rozen uśmiechnęła się szeroko rozbawiona jego pytaniem**

Leah Rozen: Oczywiście, że tak! Wydaje mi się, że kilka treningów i byłby z Ciebie jak się patrzy model!

Jaxon De Nieves: Idealnie! W takim razie jeśli kiedyś będę planował zmianę zawodu, to wiem w co celować **zaśmiał się** nie oszukujmy się, przez bardzo długi czas zawód modelki był traktowany przedmiotowo. Czy Twoim zdaniem w obecnych czasach to się zmienia i ludzie mają większą świadomość? Jak często i czy w ogóle spotykasz się z hejtem w Twoim kierunku?

Leah Rozen: No pewnie! Zgłoś się do mnie jak będziesz potrzebował lekcji, to pokażę Ci kilka kroków jak się poprawnie chodzi po wybiegu **mrugnęła do niego żartobliwie** wracając.. tak, to się zmienia. Ludzie na ulicach czy też jak chodzę na kawę zaczepiają mnie i mówią że mnie kojarzą, występowałam na bilbordzie który widzieli lub pytają czy to właśnie ja reklamowałam perfumy. Jest to bardzo motywujące, szczególnie jak ludzie chcą sobie ze mną zrobić zdjęcie. Hejt niestety się zdarza, ostatnio miałam sesję zdjęciową którą sama zorganizowałam wraz z fotografką w PRIME. Chciałam w tej sesji pokazać swój naturalny look i to, że jestem naturalną modelką. Niestety wielu stwierdziło, że nie podobają się kadry zdjęć lub po prostu im się cała sesja nie podobała. Wiesz, jestem zdania, że hejt jest w jakimś stopniu motywujący - ale nie przejmuje się nim. Po prostu daje do zrozumienia, że trzeba coś poprawić.

**Leah Rozen założyła pasmo swoich włosów za ucho czując, że w czasie rozmowy delikatnie opadło jej bardziej na oczy**

Jaxon De Nieves: Cieszę się, że masz do tego właśnie takie podejście. Leah, teraz tak totalnie szczerze! Jest jakaś sesja lub pokaz w którym za żadne skarby byś nie wzięła udziału?

Leah Rozen: Miałam być szczera i to powiem **zaśmiała się** nigdy bym nie wystąpiła w rozbieranej sesji zdjęciowej dla gazetki erotycznej lub podobnej gazety.

Jaxon De Nieves: Myślę że to dość rozsądne podejście. Ważne, że trzymasz się swoich własnych zasad i granic. A według Ciebie modeling wiążę się tylko i wyłącznie z samym wyglądem, czy może jednak trzeba mieć jakąś większą wiedzę na ten temat? W końcu wiele modelek jest idolkami dla młodych dziewczyn.

Leah Rozen: Coś o tym wiem! Miałam sytuację, że dzięki mnie moja fanka, a raczej już modelka PRIME - z miejsca pozdrawiam Ai - została modelką dzięki moim poradom. Jest to młoda dziewczyna, która szybko się uczy. Według mnie modelka czy model powinni też wiedzieć co chcą robić w swojej karierze, powinni wiedzieć jakie kroki podejmować. No i oczywiście rozwijać swoje zdolności fizyczne, mam tu na myśli ćwiczenia.

Jaxon De Nieves: Pozwolę sobie przejść na pytania które nieco bardziej celują w Twoje życie prywatne. Gdy KELLY udzielał wywiadu dla SELF RADIO ominął praktycznie szerokim łukiem Twój temat, a jednak nie przeszkodziło Ci to w tym, aby zjawić się na imprezie na której prezentowano jego EP. Chcesz nam rozjaśnić trochę bardziej, co na dzień dzisiejszy was łączy i jaki macie do siebie stosunek?

**Leah Roen westchnęła ciężko, lecz mimo wszystko delikatnie się uśmiechnęła i kiwnęła głową na pytanie prowadzącego**

Leah Rozen: Przyszłam na imprezę do niego, oficjalnie byliśmy przyjaciółmi, ale łączyło nas coś więcej. Kiedy wystąpił i zaśpiewał swoją piosenkę, przyznaję że w moich oczach pojawiły się łzy, bo śpiewał o swoich uczuciach. W jego teledysku jest też sporo nawiązań do naszego życia. Zaprzyjaźniliśmy się w górach i tam też się pogodziliśmy, miał złamane serce.. byliśmy parą przez kilka dobrych tygodni, ale od dziś już nie jesteśmy razem. Tak niestety w życiu bywa.

**Jaxon De Nieves lekko zaskoczony ostatnimi słowami kobiety przytaknął głową, kontynuował po chwili przerwy**

Jaxon De Nieves: Akurat dziś doszło do zerwania? Przykro mi tego powodu, mam nadzieje że tym pytaniem zbytnio tego wszystkiego nie rozszarpałem.

Leah Rozen: Nie szkodzi. Ważne, że szczerze ze sobą porozmawialiśmy i doszliśmy do takiego wniosku, że będzie lepiej jak się rozstaniemy. Życzę mu jak najlepiej i niech jego kariera się rozwija. Mam nadzieje, że słyszy ten wywiad.

nbM9AO8.jpgJaxon De Nieves: Skoro była to wasza wspólna decyzja, to najwidoczniej tak musiało być. Szczerze przepraszam jeśli to pytanie jakkolwiek w Ciebie uderzyło. Przejdźmy dalej. Grono Twoich fanów lub fanek pewnie też interesuje to, co robisz na co dzień w swoim czasie wolnym, czyli.. jakie zainteresowania ma Leah Rozen?

Leah Rozen: Czytanie książek, yeah! A tak poza tym to jazda na rowerze w teren, poranny bieg po parku, to to co najbardziej lubię robić. Oczywiście nie muszę wymieniać chodzenia na zakupy, nie? **uśmiechnęła się kącikami ust do prowadzącego**

Jaxon De Nieves: Myślę że chodzenie na zakupy jest dość.. oczywiste! **zaśmiał się** wróćmy jeszcze na chwilę do tematu Twojej kariery. Chcesz nam zdradzić, czy pracujesz nad czymś większym? Czym zaskoczysz swoich fanów w najbliższym czasie? Czy na razie to wszystko to słodka tajemnica?

Leah Rozen: Ostatnio zaczęłam uczyć się gry na gitarze akustycznej, więc może kiedyś wrzucę swoje pierwsze nagranie w internet jak na niej gram **uśmiechnęła się** a tak mogę powiedzieć, że na dniach prawdopodobnie zobaczycie mnie ponownie na bilbordach no i oczywiście czekamy wraz z ekipą z BLOOM na powrót Damiano z wakacji. Sama zresztą jeżeli mogę dopowiedzieć, w poniedziałek wyjeżdżam na małe wakacje.

Jaxon De Nieves: Ohh.. dokąd się wybierasz?

Leah Rozen: Karaiby! Chcesz jakąś pamiątkę? **zaśmiała się wesoło**

Jaxon De Nieves: Zazdroszczę, nie ukrywam! A pamiątkę z wielką chęcią przyjmę **podeśmiał się** trzymamy kciuki za udane wakacje i że wszystkie Twoje plany się powiodą! Jestem zadowolony z przebiegu wywiadu, myślę że możemy powoli go kończyć. Leah, to Twoja szansa na pozdrowienia lub szczere słowa prosto od serca do swoich fanów - kamera jest Twoja!

Leah Rozen: Oh, dzięki Jaxon! Ja również jestem zadowolona z przebiegu wywiadu, lekki stres przyznaję że był, ale myślę że chyba sobie dobrze z nim poradziłam, co? Pamiętajcie aby być sobą i warto spełniać swoje marzenia. Czasami musi być trudno w życiu aby później było lepiej. Trzymajcie się i obserwujcie mnie na różnych mediach społecznościowych!

**Leah Rozen po swojej wypowiedzi posłała dłonią w kierunku kamery delikatnego buziaka**

Jaxon De Nieves: Poradziłaś sobie świetnie, myślę że gdybyś nie wspomniała o stresie to nikt by się nie skapnął! Dołączam się do tych motywujących słów i dziękuje Ci za udzielenie tego przyjemnego wywiadu. Mam nadzieje, że w przyszłości jeszcze nie raz tutaj zasiądziesz.

Leah Rozen: Dzięki raz jeszcze za zaproszenie mnie na wywiad i mam nadzieje, że za jakiś czas znowu dostanę zaproszenie!

Jaxon De Nieves: Mówił dla Was Jaxon De Nieves prosto ze studia SELF RADIO, a dzisiejszego wieczoru odpowiadała na moje pytania ambitna modelka Leah Rozen! Do usłyszenia następnym razem, Santos!

Leah Rozen: Do usłyszenia i miłego wieczoru kochani.

**Jaxon De Nieves i Leah Rozen pomachali w kierunku głównej kamery, która zaczęła się powoli oddalać, ukazując tym samym końcowe napisy i nazwiska osób odpowiedzialnych za backstage oraz produkcję materiału. Odbiorców żegna logo korporacji.**

pbNdPR4.png

**Meredith Chastain przeczytała wywiad wiedząc, że padnie tam wzmianka o Santo Capra. Jest zadowolona, że Leah nie mówiła o Domu Mody w sposób negatywny. Pod artykułem pozostawiła pozytywną relację i wróciła do pracy w domowym zaciszu, ciesząc się z posiadania dobrej jakości klimatyzacji. **

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin