Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Freelancer] Hamdi Safar

Pablo Escobar

Rekomendowane odpowiedzi

usa.png.3fb141900661e0a1b90a3a9379c01edb.png

Hamdi Safar - przyszedł na świat we Francji w szpitalu we Avranches 1985r. Wtedy jeszcze nikt nie wiedział, że dołączy jako członek armii amerykańskiej. Przez swoje lata dojrzewania sprawiał dużo kłopotów w szkole i rodzicom w domu. Był lubiany między rówieśnikami bo wiadomo, że odpierdolił coś głupiego, albo zrobił coś odważnego - miał jaja od samych młodych lat. Gdy jego matka zachorowała na raka nie widział innego wyjścia jak zabrać ją do USA, gdzie ma większe szanse na przeżycie - a czemu? Bo tam mieszkał jego ojciec, którego było stać na dłuższe leczenie swojej byłej żony i matki Hamdiego. Tak więc się stało, ale nie lada moment Hamdi trafił przez swojego ojca do więzienia, gdzie spędził kilka lat swojej młodości, a następnie na przepustce dostał kontrakt, gdzie miał wylecieć i służyć kilka lat dla armii amerykańskiej w Afganistanie, gdzie walczył z grupą ISIS i wyjeżdżał sporadycznie na takie misje. Jego matka zmarła jak miał 25 lat podczas pobytu w więzieniu nie miał nawet okazji, aby udać się na pogrzeb. Został skazany za nieumyślne spowodowanie śmierci swojego ojca, który jak był pijany rzucił się na niego a ten go odepchnął i uderzył głową niefortunnie zmarł na miejscu. Przejął majątek jego ojca przyszywany syn, który szybko wyprowadził się z mieszkania swojego ojca i nie utrzymywał kontaktu z Hamdim. Po tym jak minął kontrakt Hamdiego z wojskiem amerykańskim po prostu wylądował na ulicy, gdzie musi nauczyć się żyć od nowa. Jest dla niego nie lada wyczynem, aby odbić się od dna i nie wylądować znowu w więzieniu, gdzie tak na prawdę nie wyszedłby z niego. Kombinuje jak tylko może. Próbuje zakręcić się w swoich byłych kontaktach, które oferują mu pracę. Na sam początek próbuje swojej pracy jako śmieciarz w firmie Fast Logistic, a jak mu to wyjdzie? Historia pokaże..

Cytat

Cześć. Chce pograć coś swojego gdzie będę miał największy wpływ na swój rozwój bez osób trzecich i narzucania mi ogólnego stylu grania przez inne organizację przestępcze. Jak się postać moja dobrze zaaklimatyzuje na serwerze to będę próbował stworzyć coś większego i wystawić aplikację z organizacją przestępczą. Generalnie chce grać starszego, a dokładnie 36 letniego wetarana wojennego, który został tak na prawdę zmuszony do swojej służby, gdzie zdobył charakter i umiejętność przeżycia w ciężkich warunkach. Moją postacią w życiu serwera chce oferować wiele ciekawych akcji, a nawet takich jak picie i wspominanie starych czasów podczas wojny w jakimś klubie motocyklowym czy barze. Nie będzie to postać spotykana w restauracjach czy nowoczesnych klubach. Raczej on sam będzie szukał Ciebie, a nie Ty go. Chce grać coś pod siebie i pod serwer, aby rozwijać organizacjom wątki. Będę chciał współpracować z @Kordian@Satan666 mają fajny pomysł na grę, a moja postać może im się przydać w tym co będzie potrafiła najlepiej czyli pozbyć się jakiegoś celu za odpowiednią sumę - w końcu całe życie to robiła. Jeśli są jakieś problemy, albo modyfikację co do chęci mojej gry to proszę pisać. Na pewno nie będzie to postać do CKowania każdego od tak. Po prostu jak organizacja będzie chciała kogoś pozbyć się przychodzi z tym do mnie, a ja im pomagam, albo nie. Bardziej chodzi mi o interakcji i charakterze postaci, niż zarabianiu na mordowaniu innych bo będąc w papierach Departamentu nie będzie problemem mnie złapać, ale jak mnie złapiecie to jest Wasza wygrana i idę na krzesło - nie mam z tym problemu. Chce zagrać tą postacią tak długo jak będę mógł, albo jak będzie miało to sens. Liczę na pozytywny odzew. 

Pod swoją postać zrobię projekt, który będzie wspierał byłych weteranów wojennych wiedząc co przeżyli, ale to jak będą chętni gracze na odgrywanie takich wetaranów. 

Edytowane przez Pablo Escobar

#001 - Dzień jak co dzień ..

M8hQ0v4.png

Dzień jak każdy inny. Hamdi wstał poszedł umył zęby wziął prysznic, a następnie udał się do kuchni, gdzie zrobił sobie kanapki i wyszedł z motelu, który wynajmuje obecnie i udał się do pobliskiego baru, gdzie upił się do nieprzytomności i miał koszmar, że zrzucają go amerykańce z wysokiego parkingu w Los Santos.

jluFjAJ.png

Planuje wyjść z depresji i udać się do psychologa, a następnie zrobić coś ze swoim życiem..

Czekam na PW od prywatnego psychologa, albo Event Team, który odegra ze mną epizod w moim życiu. Bo moja postać będzie potrzebowała kontaktu z psychologiem dosyć często po ranach na wojnie.

Edytowane przez Pablo Escobar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin