Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[BIZNES/SALON TATUAŻU] Highline Inkworks

pstrys2000lol

Rekomendowane odpowiedzi

image.thumb.png.92388b06b229d6af4faca252a09012fd.png                                                   Czym jest Highline Inkworks i jak powstało?

Highline Inkworks to zwyczajne studio tatuażu zlokalizowane w dzielnicy Del Perro w Los Santos. Prowadzone przez utalentowaną i skromną kobietę Veronice Garcia, która od dzieciaka uwielbiała rysować, szkicować przez co narodziła się pasja z tatuażami. Salon wyróżnia się nie tylko wysoką jakością prac artystycznych, ale także przyjazną atmosferą.

Veronica swój pierwszy tatuaż wykonała na swoim przyjacielu w wieku 15 lat, w jego profesjonalnym salonie, od tamtego momentu dziewczyna postawiła sobie cel stworzenia swojego własnego studia tatuażu.

Highline Inkworks narodziło się z pasji i marzenia Veroniki Garcii, lokalnej artystki tatuażu w Los Santos. Veronica, zainspirowana światem sztuki ciała i chcąca stworzyć miejsce, które łączyłoby profesjonalizm, kreatywność i przyjazną atmosferę, postanowiła zrealizować swoje własne studio tatuażu.

image.png.275ca2bf6d780d84a42a451bfcdd3d92.png

Gdzie można znaleźć nasz salon?

Highline Inkworks znajduje się w dzielnicy Del Perro w Los Santos, nie daleko słynnego mola nazwanego tak samo jak dzielnica oraz bardzo blisko departamentu służb policji, gdzie z dumą oferujemy nasze usługi sztuki tatuażu. Nasza lokalizacja została starannie wybrana, aby zapewnić łatwy dostęp dla klientów z różnych części miasta. Przed lokalem znajduję się wielki parking dla naszych klientów, żeby nikt nie miał problemu z pozostawieniem swojego pojazdu.

image.png.e12cc86d705a19478c92947ac617c4d4.png                            Co oferujemy?

W Highline Inkworks oferujemy szeroką gamę usług związanych z sztuką tatuażu, zapewniając klientom profesjonalne podejście, kreatywność i wyjątkową jakość. Oto kilka z usług, które dostępne są w naszym studio tatuażu:

• Tatuaże na zamówienie
  • Korekty i cover-upy
  • Tatuaże artystyczne
  • Mikro-tatuaże
  • Konsultacje i projektowanie
  • Wydarzenia artystyczne i promocje
  • Pielęgnacja tatuażu

Spoiler

OOC

Także witam, jestem nowym graczem który chciałby otworzyć swój biznes, myślę że nie brzmi to dobrze haha, ale serio można mi zaufać w kwestii prowadzenia biznesu i rozgrywki roleplay. 

Czytałem dużo poradników oraz publikacji na temat serwera 😉

Mam nadzieję, że dostanę szanse jako nowy gracz, chce się przetestować w roli właściciela jakiegoś lokalu, padło akurat na salon tatuażu bo uznałem że nie jest to serio skomplikowane i nie wymaga dużo nauki.

Dziękuje za uwagę. ❤

Spoiler

Informacje

Postać lidera: Veronica Garcia
UID postaci lidera z panelu gracza: 43131
Link URL do mapy z lokalizacją biznesu/projektu: jest w apce
Typ biznesu (Gastro, Salon Tatuażu...): Salon Tatuażu
Wybrany interior* (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a
Link do tematu organizacji** (jeśli nie dotyczy, to n/a): n/a

Edytowane przez pstrys2000lol

Odrzucam. Pograj troche i poznaj serwer doświadczając, a nie tylko czytając publikacje. Rekrutując ludzi na liderów biznesów chce mieć pewnośc, że podołają zadaniu i znają realia serwera, których znajomośc jest niezbędna do prosperowania biznesu.

Po zapoznaniu się z twoimi logami i grze, która łącznie trwała 4 godziny - po prostu pograj 🙂

pstrys2000lol lubi to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin