Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

22.12.2023 [Pobicie] Pobicie bogatego faceta w jego rezydencji. (Projekt Zarobkowy)

AdaśMinecraft2016

Rekomendowane odpowiedzi

22 Grudnia, mieszkańcy przechadzający się po Rockford Hills mogli usłyszeć groźby śmiertelne, jęczenie z bólu i tym podobne. Jeden z przechodniów zadzwonił 
na policje, gdy służby przyjechały na miejsce weszły na teren jednej z rezydencji. W środku znaleźli prawie martwego faceta, na szczęście udało się go uratować.
Policjanci z miejsca zdarzenia mówią że mogła to być nie udana próba morderstwa. Facet miał ślady po pobiciu. Najwięcej było ich na brzuchu oraz twarzy. Na miejscu znajdowała się znaczna ilość krwi.

-Na miejscu nie było żadnych odcisków palców, przestępca miał na sobie rękawiczki.

Zeznania pobitego po kilku dniach.
- Nie pamiętam tego dokładnie, siedziałem przed telewizorem.. Piłem piwo, wróciłem zwyczajnie z pracy chciałem odpocząć. Nagle pojawił się jakiś zamaskowany typ
kazał mi się poddać, nie wiem co ode mnie chciał. Moja żona bała się do niego podejść, dlatego skończyłem jak skończyłem. Celem była raczej kradzież z mojej szafy 
zniknęła gotówka oraz zegarek.. 

Edytowane przez 77.DEAMONS

Jakby były jakieś pytania odnośnie postaci pobitej (postać epizodyczna) albo żony pobitego (postać epizodyczna) to oznaczać mnie (jako żonke) albo @Pearce (Jako pobitego).

Obie postacie były grane pod nadanymi papierami z panelu Crime Support gdyby było takie pytanie. Jak będzie też potrzeba zagrania jakiejś interakcji z LEA z naszej strony to feel free, pojawimy sie.

Edytowane przez Dalmian

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin