Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

NOMAD: ROAD WITH NO TURNING BACK

mridoghoes

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

No i cóż.. Nomadzio dojechał już do końca. 859 godzin w półświatku przestępczym, mnóstwo nakręconych wątków. Cała rozgrywka była prowadzona rzetelnie i czysto IC, każdą znajomość jaką miałem była nawiązana czysto IC i szczerze mogę polecić każdemu graczowi półswiatka by również stronił od ugadywania rzeczy drogą OOC, bo dzięki temu wychodzi mnóstwo ciekawych i nieprzewidywalnych wątków. Z tego miejsca chcę również podziękować @aikon, który dawno temu na swojej postaci Ruben Semyonov pozwolił mojej postaci jako przyjezdnemu przestępcy rozpocząć swoją karierę w wielkim mieście. Dziękuję też wszystkim z którymi miałem możliwości toczyć rozgrywkę, zarówno te pozytywną, jak i negatywną. Mam nadzieję, że udało mi się dołożyć jakąś fajną cegiełkę do półswiatka i ciekawy charakter z którym ludzie mogli toczyć rozgrywkę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin