Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/Wright Royce]Havocc_141

Inter_Havi

Rekomendowane odpowiedzi

Link do Twojego konta:https://forum.v-rp.pl/profile/25106-havocc_141/
Link do konta oskarżonego: (jeśli nie znasz to podaj nicki IC)-Wright Royce
Powód składania skargi: Przenoszenie informacji z postaci na postać,oraz chęć zgwałcenia postaci bez zgody adminstracji.
Wyjaśnienie sprawy: Dnia 02.05.2024r.Gracz znalazł moją postać na siłowni coś tam odgrywał.Potem udal sie pod samochód mojej postaci zostawiając kartke.Jego postać nie mogla wiedzieć o tym że zostal zablokowany na Lifeinvaiderze ponieważ to nie ta postać gdzie dostał blokade podłożyła tą kartke. Od samego poczatku było widać że w jego RP chodzi tylko i wyłącznie o zgwałceniu mi postaci,sam poinformowałem go że do tej jest potrzebna zgoda Adminstracji. Odpowiedzaił mi że wystarczy moja zgoda. Oczywiście nie wyraziłem jej. Moja postać została pobitam w miejscu pracy bez powodu. Piszę tą skargę ponieważ  pytałem się na DC Suportera i polecono mi napisanie właśnie tej skargi.
Dowody:

Zrzut ekranu 2024-05-08 142123.png

Zrzut ekranu 2024-05-08 142155.png

Zrzut_ekranu_2024-05-02_103835.webp

Zrzut ekranu 2024-05-08 141715.png

Zrzut ekranu 2024-05-08 141739.png

Zrzut ekranu 2024-05-08 142009.png

Zrzut ekranu 2024-05-08 142030.png

Okej już się wypowiadam kolego,  nie było próby zgwałcenia. Gdzie takową widzisz? Było zagranie w wigwamie jak przyciskam cię do blatu łapiąc za pośladki ale to nie był gwałt. Niewiem czy wiesz ale gwałt to  zmuszenie drugiej osoby do obcowania płuciowego? Było to gdzieś? Odnosisz się do tego, że zostałeś pobity ale c, jak mam na opisie iluś tam letni chłop już nie pamietam 190 centymetrów wzrostu pierwszy wyprowadzasz cios no proszę cię. Odnoście Live invadera. Tak to była dokładnie ta postać - To, że dane osobowe na live invader nie były takie same jak ma postać IC to znaczy, że to nie ta postać i robię tak zwany metagaming? No nie bo dane można zmienić.

Edit: Dopisuję, że sam wątek został też już zakończyny i sam w pewnym momencie chciałeś go kontynuować.

Edit 2: Dorzucam ssy z logów   
image.png?ex=6645e309&is=66449189&hm=d93c40cd738d8df401b914227a9a22dad5876f7a6c0857e54ec7d32e148f2b81& image.png?ex=6645e2bf&is=6644913f&hm=c3c

image.png?ex=6645e242&is=664490c2&hm=bc8

Edytowane przez GothicDwaSuperGra
snotty2oppy lubi to

Wait? Czy ty w ogóle przeczytałeś co ja napisałem? Wydaje mi sie, że nie - Jasno tam napisałem co i jak jeśli chodzi o LI w dodatku masz ss mojego profilu. Nigdzie pod czas tej akcji nie napisałem na /b nakra jak grałem z departamentem więc, co ty wymyślasz? 

Edit: Wczytując się jeszcze raz w to co napisałeś. Ty mi nic nie pisałeś o żadnej zgodzie na gwałt, ba nie było nawet słowa na ten temat. Mixer jeśli chcesz mogę udostępnić całe moje logi z tamtej postaci na której to grałem aby rozwiać wszystkie wątpliwości, bo to co napisał Havoc jest kłamstwem.

Edytowane przez PePe.
HezoY i snotty2oppy lubią to

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin