Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

𝕄𝕒𝕟𝕪 𝕄𝕖𝕟 - Retired gangster | Maurice Freeway

kacperkot71

Rekomendowane odpowiedzi

f3RyJ1w.png

IHKRIoC.jpgMaurice /𝔗𝔈ℭℭ(TECC)/ Freeway

Starszy już czarnuch zamieszkujący obecnie Groove Street, wcześniej Alondra BLVD, wraz ze swoim bratem (*)  wychował się pod opieką swojej ciotki. Jako młody chłopak, szybko dołączył do jednej z najbardziej wpływowych grup w okolicy - Kelly Park Compton Crips. której z biegiem czasu stał się znanym i szanowanym członkiem. Jako jeden z bardziej wpływowych gangbangerów, Tecc był zaangażowany w różne nielegalne działania, włączając w to handel narkotykami, wymuszenia, i przestępczość zorganizowaną. Upadek gangu, którego był częścią oraz śmierć jego brata jak i bliskich mu przyjaciół przyniósł mu chwilę refleksji. Zobaczył w tym szansę na nowy początek, na wyjście z życia przestępczego. Po latach spędzonych na ulicach Tecc postanowił zmienić swoje życie i opuścić gangsterskie życie. Z determinacją próbował zacząć na nowo, zdobywając pracę jako mechanik samochodowy. Miał nadzieję, że teraz, kiedy jego gang upadł, będzie miał szansę na spokojne życie poza przestępczym światem. Ale nawet po upadku gangu, Tecc nie mógł uciec od swojej przeszłości. Presja ze strony ostatnich żyjących gangbangerów z starej ekipy, brak możliwości znalezienia stabilnej pracy, oraz trudności w dostaniu się na właściwe tory sprawiły, że zaczął zbaczać z kursu. Wkrótce, przyciągnięty przez łatwe pieniądze i adrenalinę, wrócił do swoich starych nawyków, i zaczął spowrotem dealować na ulicach, jak i dokonywać kradzieży aut, w czym pomogło mu doświadczenie nabyte w warsztacie samochodowym. 

4VMu1qb.jpgKontakty, które Tecc nawiązał w trakcie Gangbangerki, odegrały również kluczową rolę w jego powrocie do przestępczego życia. Jego stare kontakty dają mu cenne informacje o potencjalnych okazjach do zarobku, nowych graczach na scenie przestępczej, a także o ryzykach związanych z nielegalnymi działaniami. Dzięki kontaktom, które miał w mieście, był w stanie szybko zorganizować nowe źródła dochodu i powrócić do swoich wcześniejszych działań, takich jak handel narkotykami czy kradzieże. Kolejną jego motywacją było zamieszkanie u niego swojego bratanka od strony zamordowanego Brata, którego trzeba utrzymywać.

OOC

Spoiler

Strzała, chciałbym Kontynować przygodę mojej postaci, na której grałem kilka miesięcy temu jednego z można by rzec OG. Mam zamiar unikać gry mafiozy, a bardziej typowego gangbangera który dealuje na ulicy i kradnie fury. W wątku jest także bratanek, którego gra mój znajomy i na którego będę poświęcał część gry i funduszy. Doświadczenia nabrałem trochę poprzez grę czy to w lso, u Włochów w paleto czy kilku gangach czarnych. Kontaktów też złapałem dosyć sporo, no i nie będę grał nic odrealnionego od możliwości serwera. Jak jakieś pytania to śmiało podbijać, no i liczę na akcept. Zapał mam ponieważ starałem się nabrać wiedzy po radach opiekunów półświatka. No nic widzimy się w grze

Edytowane przez kacperkot71

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin