Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Venture] 05. ILE DE STYLO - PIĘKNO WYSOKICH DOCHODÓW I PRÓBA PODBOJU RYNKU KOSMETYCZNEGO

CZEMP1ON

Rekomendowane odpowiedzi

WYWIADILEDESTYLO.png.65095866ce103588e096524506a7d015.png

**Na stronie internetowej miesięcznika "Venture" pojawił się kolejny nowy wywiad w formie nagrania video. Tym samym zapowiadając ich nadchodzące trzecie wydanie czasopisma**

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Raymond Hall : Witajcie nasi drodzy czytelnicy, słuchacze... Oraz najważniejsi nasi oglądający nasze wywiady! Mówi Raymond Hall i widzimy się dzisiaj w bardzo ciekawych okolicznościach. Gościmy dziś dwie przepiękne oraz przedsiębiorcze kobiety, z niesamowitą i bogatą wiedzą w branży beauty, działające od jakiegoś czasu w naszym mieście. Współpracując z wieloma rozpoznawalnymi twarzami tego miasta, przedstawiam Państwu - Tatiana Parrish oraz Selena Rochefort!

**Raymond Hall delikatnie unosi prawą dłoń wskazując na kobiety zachęcając do przywitania z widzami do kamery, posyła uśmiech.**

Selena Rochefort : Co za przedstawienie, bardzo mi miło - Raymond!

**Selena Rochefort zaśmiała się, błyskając swoimi śnieżnobiałymi zębami.**

Tatiana Parrish : Dzień dobry, hey! Tatiana Parrish - cieszę się, że mogę dzisiaj gościć u Raymonda na wywiadzie. Nie spodziewałam się tego, bardzo mi miło!

*** Raymond Hall zaśmiał się krótko, jednak dość cicho by nie zagłuszać przywitania Tatiany z widzami. Przytaknął głową na jej słowa.**

*** Tatiana Parrish uśmiechnęła się do kamery, spojrzała na Selenę.**

Raymond Hall : Zapewne musiałyście sobie na to zasłużyć Waszą pracą, którą włożyliście w swoją działalność w tym mieście. Jednak nasi widzowie tak naprawdę nie znają Waszej działalności, nie wiedzą o jakiej dokładnie działalności mówimy - Selena oraz Tatiana prowadzą salon urody z dość dobrze wyrobioną w naszej opinii marką! Tak naprawdę najlepsze możliwe przedstawienie Waszej działalności będzie gdy zadam od razu pierwsze nasze pytanie!

Raymond Hall : Prowadzicie salon urody - Ile De Stylo, można by powiedzieć w jednej z bardziej ruchliwych ulic w naszym mieście. Jak i ładniejszych dzielnic naszego miasta. Jak wiele osób decyduje się na spróbowanie Waszych usług? Czy macie do czynienia z dużą ilością klientów czy raczej jest to dość standardowa ilość i pracownicy zdecydowanie nie mogą narzekać na nadmiar obowiązków?

Tatiana Parrish : Hmm... To zależy szczerze od wielu czynników - Jak zbliżają się jakieś święta, imprezy to możemy śmiało stwierdzić, że ruch w salonie jest bardzo duży. Jeżeli natomiast mówimy o zwykłych dniach, to ruch ten zdecydowanie jest mniejszy... Ale dalej na wysokim poziomie - jest, co robić. Na co dzień ludzie szykują się na spotkania biznesowe, randki czy też imprezy. to bardzo chętnie nas odwiedzają na wszelakiego rodzaju upięcia koloryzacje, czy też do kosmetyczki - można by tu wymieniać i wymieniać. Ludzie są pomysłowi, a my staramy się nadążać z ich myślami, jak i trendami!

*** Tatiana Parrish zaśmiała się cicho i uśmiechnęła.**

Raymond Hall : To bardzo wyczerpująca odpowiedź, Tatiana! Takie odpowiedzi lubimy! ***zaśmiał się po czym dodał*** - Mamy rozumieć, że mimo wszystko trzeba zapisywać się z wyprzedzeniem? Ciężko klientom liczyć na typowe niezapowiedziane wizyty w dowolnej godzinie i dowolnym dniu?

Tatiana Parrish : Zależy, na kogo się trafi w danej porze z naszej kadry! Codziennie mamy otwartą strefę fryzjerstwa - Tutaj akurat nie trzeba się umawiać. Zostaje tylko zdecydowanie na zmiany w sobie! Ale zdecydowanie zachęcałabym do umówienia się przez aplikację - nie każda dziewczyna zajmuje się wszystkim w naszym salonie - każdy ma inne profesje, jak i zainteresowania!

Raymond Hall mówi: To prawda, dobra organizacja pracy to podstawa! Lepiej ograniczyć ewentualne wyjątkowe sytuacje, mieć wszystko zaplanowane. Choć nie zawsze się da! Gdy mówimy o klientach, jak duża różnica tkwi w różnicy płci? Czy zdecydowanie więcej gościcie kobiet od mężczyzn?

Tatiana Parrish : Działam już kilka lat w tej branży i śmiało mogę stwierdzić, że zdecydowanie więcej kobiet mnie odwiedziło przez ten czas!

Selena Rochefort : Chociaż Panów jest równie sporo! Za każdym razem, kiedy pracuję z biura, zawsze odwiedzi nas jeden, lub dwóch Panów.

*** Raymond Hall przytakuje głową z uśmiechem, wpatruje się w Selene wsłuchując w jej dodatkową odpowiedź.**

Raymond Hall : Nie zamykacie się na konkretną płeć, staracie się dostosować swoje usługi pod każdego możliwego odbiorcę. Jak wygląda Wasza oferta w postaci usług, czy macie może pomysły, aspiracje do pozyskania lekarzy i oferowania również usług medycyny estetycznej?

Tatiana Parrish mówi: Myślałyśmy nad medycyną estetyczną, jednakże to kompletnie inna bajka jest dla nas - tutaj mimo wszystko trzeba mieć wykształcenie, skończoną jakąś uczelnię i doświadczenie przede wszystkim... Musiałybyśmy otworzyć do tego osobny gabinet i przede wszystkim zebrać od tego osobny zespół - od lekarzy, do osób, co kierowałyby tą strefą! Na razie skupiamy się na tym, co mamy i rozwijamy się dalej - jeszcze sporo pracy przed nami... Możemy zdradzić szczegół, że pracujemy aktualnie nad uruchomieniem naszego lokalnego sklepu z kosmetykami - pracujemy nad pierwszym produktem... Tutaj więcej szczegółów zdradziłaby nam Selena - jest u nas dyrektorem kreatywnym właśnie od kosmetyków!

*** Tatiana Parrish uśmiecha się, spogląda na Selena Rochefort.**

*** Raymond Hall uśmiecha się bardzo szeroko, unosi delikatnie dłoń wskazując na Selene.**

Selena Rochefort : To prawda, Ile De Stylo jest znane przede wszystkim jako salon w którym możemy doświadczyć wysokiej jakości usług na każdą kieszeń. Jako dyrektor kreatywna pracuję też, by część naszego serca i codziennej ciężkiej pracy przenieść do domu każdego Mieszkańca Santos. Zaczynamy małymi krokami, od kosmetyków kolorowych dla kobiet. Jednakże w laboratorium z którym współpracujemy i regularnie odwiedzam, pracujemy nad formułami kosmetyków przeznaczonych do pielęgnacji  naszych skóry, twarzy no i przede wszystkim - Włosów. Jest to żmudna praca, ale nie mogę się doczekać reakcji tłumu na nasz premierowy drop.

Raymond Hall : Wierzę, że debiut będzie sukcesem! Tego Wam życzę, czy Wasze produkty będą dostępne normalnie w detalicznej sprzedaży w lokalnych sklepach? Czy na Waszej stronie internetowej? Czy może lokalnie w salonie?

Tatiana Parrish : Tak, jak wspomniałam - Na samym początku skupimy się na uruchomieniu naszego lokalnego punktu sprzedaży, planowałyśmy to od dawna a teraz będziemy realizować nasze marzenia! Nie zamykamy się, co do zamówień przez internet - Mamy dwudziesty pierwszy wiek. Dla niektórych jest to w końcu bardzo wygodne! Ale są takie osoby, które mimo wszystko wolą najpierw sprawdzić lokalnie próbki danego kosmetyku!

Tatiana Parrish : Póki co, to skupiamy się na naszej marce - Rozwiniemy ją, to i przyjdzie pora na kolejne współprace. Nie zamykamy się na nic!

Raymond Hall : Dobrze, że poruszyłaś kwestię próbek! W Waszej branży jest to bardzo często obecny sposób promocji nowych produktów! Często są dodawane przy zakupach, czy korzystaniu z różnych usług. Jest to też pewna metoda! Powiedzcie mi, jak zapatrujecie się na przyszłość funkcjonowania salonu? Jakie macie pomysły na jego dalszy rozwój i pozostanie w centrum uwagi klienta?

Tatiana Parrish : Od jakiegoś czasu prowadzimy kampanię reklamową z metamorfozami naszych klientek! Nastawiamy się właśnie na bezpośredni kontakt z klientami - nie tylko promocja dzięki lokalnym gwiazdom! Program przyjął się tak dobrze, że postanowiłyśmy wdrożyć go jako stałą promocję salonu! Dodatkowo wzięłyśmy się za sponsorowanie różnych wydarzeń - Na przykład nadchodzący event charytatywny Coyotes Bike Run!

** Tatiana Parrish uśmiechnęła się, przeleciała wzrokiem po zgromadzonych osobach.**

** Raymond Hall reagując na wzrok Tatiany, również uśmiechnął się szeroko, odwzajemniając jej ciepły uśmiech. **

Raymond Hall : Wielokrotnie badając rynek przedsiębiorczości w naszym mieście, zauważyliśmy jedną pewną zależność. Wiele działalności odnotowało wzrosty, bądź nawet udało się uciec od wielu kryzysów wystarczyło tylko wyjść czasami z ręką do klienta, traktując go bardzo dobrze. Dając mu same pozytywne emocje, powody do kolejnych powrotów do naszej działalności. Dobrze, że otwieracie się na klientów i ich różne potrzeby.

Raymond Hall : Czy Ile De Stylo to marka na tyle przez siebie wypracowana, że jest rozpoznawana wśród klientów i jest pewnym synonimem luksusu? Posiadanie możliwości wykonywania usług w Waszym salonie?

R2MsYF1.png

Selena Rochefort : Uważam, że tak? To co wyróżnia nas na tle innych salonów to fakt, że pamiętamy o jednej fundamentalnej zasadzie prowadzenia takiego biznesu. My istniejemy dla klienta i próbujemy go uzyskać, oferując dla niego usługi najwyższej jakości, do tego wprowadzamy w naszym salonie przyjazną i przytulną atmosferę. Nie rzucamy katalogu fryzur przed oczy klienta. Pozwalamy mu usiąść, nawiązujemy kontakt i rozmawiamy, czy klient wie w jakim stanie są jego włosy? Co chciałby zrobić i czy miałoby to sens? Niektóre osoby decydują się na przykład na drastyczne zmiany, na szalone zmiany koloru włosów, choć nie są do końca przekonani. Wychodzimy im wówczas na przeciw, że może założymy na jakiś czas perukę na głowie takiej osoby, aby mogła wyjść i zobaczyć, jak ta osoba się czuje w takich włosach, jak reaguje na nią otoczenie? Ludzie po takim ugoszczeniu i załapaniu kontaktu po prostu do nas wracają, bo wiedzą, że każdy z nich jest naszym najlepszym i ulubionym klientem.

Raymond Hall : Wykazujecie się ogromnym zainteresowaniem dla klienta, staracie się zrobić dla niego jak najlepiej i jest to godne podziwu, wszelkiej pochwały. Co do dobrej atmosfery, negocjacji i porad, mogę to osobiście potwierdzić!
**zaśmiał się i uśmiechnął patrząc w obiektyw kamery**

Raymond Hall : Czy w Waszym salonie goszczą głównie osoby z wyższej klasy społecznej? Celebryci, artyści? Biznesmeni? Ludzie dobrze prosperujący finansowo? Czy Wasze ceny usług również odnajdują akceptację wśród portfeli zwykłych mieszkańców?

Tatiana Parrish : Nie zamykamy się dla jednej klasy społecznej - każdy znajdzie coś dla siebie u nas - niezależnie od tego, kim jest! Najczęściej jest to mimo wszystko średnia klasa - jeżeli chodzi o fryzjerstwo... Chcemy, aby każdy poczuł się bardzo dobrze w swoim życiu i bardzo nas to cieszy, jak wychodzą od nas osoby zadowolone i z uśmiechem na twarzy po naszych zabiegach, metamorfozach!

**Tatiana Parrish uśmiecha się do kamery, spogląda na Selena Rochefort**

Selena Rochefort : Tak! Zachęcam wszystkie osoby aby kontaktowały się w sprawie metamorfoz!

**Raymond Hall przytakuje głową słysząc odpowiedź Tatiany, zawiesza wzrok na Selenie zaciekawiony i oczekujący jej odpowiedzi ze względu na spojrzenie Tatiany.**

Selena Rochefort : Tak w sumie się poznałyśmy, Nevaeh i Tatianę chyba urzekła moja kreatywność, rozmawiałyśmy tylko o sesji zdjęciowej i nagle zaczęłam sypać im pomysłami z rękawa - a, no i przede wszystkim, nie mogę się doczekać pierwszej metamorfozy któregoś z Panów!

Tatiana Parrish : To prawda - jeszcze żaden z Panów się do naszego programu nie zgłosił. Także zapraszamy, musi być ten pierwszy raz!

Raymond Hall : Zachęcamy! Jak najbardziej! Niejedna kobieta doceni swojego mężczyznę po takiej metamorfozie w Waszym salonie! Jest to jakaś myśl! Jakie pomysły posiadacie na walkę z konkurencją? Czy jest to nieustanna walka o klienta? Czy raczej Ile De Stylo może pochwalić się wypracowaną renomą i nie musi w zupełności obawiać się jakiegokolwiek innego konkurencyjnego tworu?

Selena Rochefort : Wiadomo, wszyscy walczymy o swoją pozycję na rynku, chociaż każda konkurencja jest zdrowym objawem. Dobrze, kiedy klient ma wybór, z czyich usług chce skorzystać. Czy jakoś specjalnie z tym walczymy? Pewnie nasza aktywność na social media i wcześniej wspomniane programy, oraz poboczne projekty przyciągają klientów do naszego salonu.

Raymond Hall : Jakimi projektami możecie się pochwalić jeżeli mówimy o marketingu? To fakt, Wasz Life Invader może się pochwalić pokaźną aktywnością, ilością postów.

Tatiana Parrish : Staramy się udzielać w mediach społecznościowych - przez wspieranie różnych inicjatyw, promowanie ich również na naszej stronie! Jakiś czas temu nawet nawiązałyśmy współpracę marketingową z salonem urody Losari - niestety już nie istniejącym dla nas nie ma czegoś takiego, jak konkurencja - chcemy być przykładem dla innych branż beauty, jak się rozwijać i dbać o klientów!

**Tatiana Parrish zaśmiała się cicho, poprawiła sobie włosy; uśmiechnęła się do kamery.**

Raymond Hall : W pewnym stopniu już z pewnością jesteście! Zwłaszcza wyznaczając takie standardy dbałości, troski o klienta! Jakie koszty związane z prowadzeniem takiej działalności towarzyszą Waszemu salonowi? Jakie są to uśrednione kwoty?

Tatiana Parrish : Hmm... Myślę, że pięćdziesiąt tysięcy - Jeżeli chodzi o same akcje promocyjne salonu. Dołóżmy do tego samo utrzymanie salonu - wszystkie rachunki, wynagrodzenia dla kadry... Siedemdziesiąt tysięcy na miesiąc - i to w taki bardzo produktywny okres!

Raymond Hall : To całkiem spore koszty jeżeli mówimy o samym utrzymaniu, jednak tak jak mówiliście prowadzicie ogromne działania promocyjne. To wszystko pochłania wiele środków, zapewne! A ile z tej całej sumy pochłaniają w głównej mierze materiały i kosmetyki użyte do wykonywania tego typu usług?

Tatiana Parrish : Jeżeli mowa o naszym programie metamorfozy - to na spokojnie zamkniemy się w tysiącach dolarów za same kosmetyki i materiały potrzebne do jej przeprowadzenia! Wszystko jest odpłatne dla osoby, która tego doświadcza of course!

Raymond Hall : Widzieliśmy w Waszej ofercie możliwość wykupienia kart lojalnościowych w trzech wariantach - Od brązowej po złotą. Każda osoba wykupująca taką kartę ma zniżkę w zależności od wariantu karty, jest to od dziesięciu do trzydziestu procent. Czy jest to dobra forma promocji która przekłada się na realny zysk? Jak wiele osób zdecydowało się na takie dobro i czy statystycznie zauważyliście różnicę w ilości usług wykonywanych dla takiego klienta który nabył takową zniżkę? Czy dzięki takiej karcie decyduje się na większą ilość usług w skali miesiąca?

Tatiana Parrish : Hmm... Jeżeli chodzi o te karty, to wyszłyśmy w ręką do naszych klientów - Śą takie osoby, które lubią poczuć się wyjątkowo w ten sposób, a też i takie, które zwyczajnie chcą nas wesprzeć w ten sposób!

Tatiana Parrish : Jeżeli chodzi natomiast o ilość tych usług, to wzrosły one znacząco - Większość osób, które się zdecydowały na ich zakup, to takie, które są strasznie zapracowane. Posiadacze tych kart mają pierwszeństwo w terminach zgodnie z naszym regulaminem co bardzo im się podoba - żyjemy w takich czasach, gdzie nie każda osoba ma na wszystko czas, ma napięty plan na dzień. Dzięki temu mogą ustalić sobie z nami dogodny termin bez większych komplikacji!

Raymond Hall : To prawda, klienci czują się wyjątkowi, lepsi. Jest to dla nich bardzo przyjazna sytuacja do korzystania z kolejnych usług, częściej niż zwykle! Jakie zyski towarzyszą Ile De Stylo w skali miesiąca? Oczywiście mówimy o uśrednionej kwocie, zapewne każdy miesiąc nie jest równy sobie - Jednak chcielibyśmy poznać takie widełki. 

Tatiana Parrish : Hmm... Tutaj też wspomnę o tym, że w taki najbardziej produktywny miesiąc możemy zarobić do dwustu tysięcy... I to jest taki maksimum, jaki do tej pory osiągnęłyśmy - Może to się zmieni, jak uruchomimy nasz lokalny punkt sprzedaży kosmetyków.

Raymond Hall : Trzeba śmiało przyznać, że to godne pochwały wyniki! Dla wielu brzmi jak marzenie! Jaka ilość klientów średnio odwiedza Wasz salon w ciągu dnia? Są to raczej stali klienci? Czy są również nowi?

Tatiana Parrish : Powiedziałabym, że koło trzydziestu osób codziennie nas odwiedza - Najczęściej są to właśnie stali klienci!

Raymond Hall : Zbliżamy się do końca wywiadu, mam nadzieję, że drodzy słuchacze - Dalej słuchacie z niesamowitym zainteresowaniem co mamy dla Was jeszcze przygotowane a nasze urocze właścicielki salonu, które dziś gościmy nie są zbyt przytłoczone ilością zadanych przeze mnie pytań! 

**Tatiana Parrish uśmiechnęła się, pokiwała głową na boki.**

Tatiana Parrish : Nie jesteśmy przytłoczone w żadnym stopniu, Raymond! Cieszymy się, że dałeś nam szansę i nas zaprosiłeś tutaj - mogłyśmy uchylić rąbka tajemnicy, jak działa nasz salon!

Raymond Hall : Chętnie przyjmiemy jeszcze jakieś kolejne... Tajemnice, ciekawostki! Tylko na to liczymy, zawsze!

Raymond Hall : Czy Ile De Stylo używa kosmetyków pochodzenia wegańskiego? Które są cruelty free? Propagujecie ruchy związane z ochroną zwierząt i nie akceptujecie ich zaangażowania w procesy produkcyjne tego typu produktów? Czy raczej jesteście otwarci na każdego producenta, niezależnie od jego procesów produkcyjnych?

Selena Rochefort : Oczywiście, stawiamy na jak najwyższą jakość produktów oferowanych przez nasz salon. Dbamy o etykę pracy i przyjmujemy każdego klienta bez względu na jego pochodzenie etniczne, wyznanie, czy poglądy etyczne. Takim poglądem jest też weganizm. Poza tym, większość naturalnych kosmetyków, które nie są testowane na zwierzętach i pochodzą z surowców roślinnych często są o wiele wyższej jakości, niż szampon ściągnięty z półki w drogerii.

Raymond Hall : To bardzo dobre wieści, podziwiam takie podejście. Jednak to bardzo ważne być przyjaznym dla środowiska oraz dla zwierząt, które bardzo często cierpią na skutek produkcji wszelkich środków czystości dla nas. Co jest niesamowicie smutnym zjawiskiem. Posiadacie własne kosmetyki których używacie od własnych prywatnych podwykonawców? Czy głównie nabywacie sprawdzone i dobre kosmetyki od sprawdzonych producentów? 

Tatiana Parrish : Póki co nabywamy kosmetyki od sprawdzonych producentów - najpierw je prześwietlamy porządnie i sprawdzamy, zanim się zdecydujemy na nie... Ze względu właśnie na to, o czym wspomniała Selena!

Selena Rochefort : Tak, na nasze szczęście - wprowadzenie kosmetyku i development odpowiedniej receptury nie jest wcale takie proste i najpierw musi przejść szereg wewnętrznych testów, zanim produkt może w ogóle opuścić laboratorium. Chcę ludziom przedstawić kosmetyk. Najlepszej jakości, dlatego premiera naszych szamponów i odżywek do włosów niskoporowatych i wysokoporowatych - Oops, spoiler
**śmieje się** trwa trochę czasu.

**Tatiana Parrish roześmiała się, pokiwała głową na boki.**

Raymond Hall : Oho! Podobno spoilery nie są mile widziane, ale tutaj jak najbardziej są! Kiedy możemy się spodziewać ich debiutu? Są jakieś przypuszczenia? Co do realizacji całej produkcji i jej logistyki?

Selena Rochefort : Myślę, że jesteśmy na etapie dość zaawansowanym. Nie chcę niczego obiecywać, ale może pod koniec wakacji? W salonie oczywiście  pojawi się wcześniej.

Raymond Hall : O, to już jakieś konkretne informacje. Jestem niesamowicie wdzięczny, mówię to jako ja, nasza redakcja i słuchacze. Za to, że podzieliłyście się z nami tyloma istotnymi informacjami, które z pewnością zainteresowały wiele, wiele osób! Z racji na taki natłok informacji z naszej strony obiecujemy, że jeszcze dziś wywiad pojawi się na naszej stronie internetowej. Także nasi kochani oglądający mają możliwość zapoznania się z Waszymi działaniami jeszcze tego wieczoru! Czy na koniec naszego wywiadu, macie coś do przekazania? Może chcecie kogoś pozdrowić? Macie chwilę dla siebie!

Selena Rochefort : Pozdrawiam mojego partnera, Luciusa - tęsknię i kocham Cię mocno! I naszą kochaną Nevaeh, która wygrzewa się na urlopie!

**Raymond Hall przytakuje głową, szeroko uśmiecha się do Seleny słysząc o Luciusie**

Tatiana Parrish : Ja chciałam pozdrowić wszystkich moich znajomych, przyjaciół i bliskich - dziękuję Wam, że zawsze mnie wspieracie - bez Was nie byłoby mnie i nas tutaj! No i swojego męża też - żeby skończył się obijać, haha... Niech całe Santos to usłyszy - może to go zmotywuje!

Raymond Hall : Serdecznie pozdrawiamy, co do uwagi ze strony Tatiany - Liczymy na to, że ta piękna uwaga na antenie naszego programu będzie idealnym miejscem do wielkiej przemiany! Dziękujemy jeszcze raz, że mogliśmy Was gościć mówił do Was Raymond Hall oraz Tatiana Parrish i Selena Rochefort reprezentujące salon urody Ile De Stylo! Do usłyszenia w przyszłych materiałach!

**Raymond Hall przytakuje głową w kierunku kobiet zachęcając do pożegnania z widzami**

**Tatiana Parrish pomachała do kamery, uśmiechnęła się.**

Selena Rochefort : Dziękuję! Życzę miłego wieczoru Tobie Raymond i wszystkim naszym oglądającym i słuchającym. Do zobaczenia w naszym salonie, paa!

Raymond Hall : Również życzę Wam miłego wieczoru, tak samo naszym oglądającym! Niech to będzie miły oraz niezapomniany dla nas wszystkich wieczór! Pełen odpoczynku i miłych chwil.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Edytowane przez CZEMP1ON
Hmm, ka6i, Vigdis i 14 innych lubią to