Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Nicholas Bone - Producent muzyczny

Koksi

Rekomendowane odpowiedzi

Historia z muzyką: Urodzony 30.08.2005 w Los Santos. Od małego interesował się muzyką trapową, Nicholas chciał nauczyć się gry na gitarze lub pianinie ale niestety pianino to droga rzecz więc na swoje 14'ste urodziny dostał wymarzoną gitarę klasyczną i zaczął naukę. Po roku Nicholas chciał keyboarda więc rodzicie widząc że syn chce się rozwijać kupili mu keyboard z jedną oktawą, Nicholas nie był zachwycony że jest takie małe spektrum klawiszy ale zauważył że jest z nim klucz do darmowego programu Ableton i zaczął tworzyć tam jakieś swoje amatorskie trapowe beaty.

Jednak po dwóch latach przesiadł się na FL Studio na początku crackowane lecz z czasem kupił licencję i w tym programie dopiero beaty zaczęły mu wychodzić i kontynuował to aż do dziś.

Nicholas miał wiele wzlotów i upadków z produkcją muzyki, brak motywacji, przerwy itp. jednak udało mu się po 4 latach osiągnąć całkiem dobry poziom i teraz chce czegoś więcej, chce pracować w wymarzonym studiu i współpracować z artystami.

Historia poza muzyką: Nic, czy też Nicholas żył w normalnej nie patologicznej rodzinie która go wspierała, jednak przez towarzystwo wpadł w używki tj. marihuana i benzodiazepiny w wieku 18'stu lat spotkał swoją pierwszą drugą połówkę która go rzuciła po roku. Nic wpadł jeszcze mocniej w benzo i marihuanę aż trafił do szpitala gdzie czekał na niego dwu miesięczny odwyk. po odwyku powiedział sobie że nigdy więcej nie weźmie benzo. Aby tego nie robić Nicholas zaczął chodzić na siłownię.

Szkoła: Nic dopiero co skończył liceum i zaczął dorosłe życie, był przeciętnym uczniem ale często olewał szkołę dla muzyki jednak udało mu się ją skończyć.

Plan na przyszłość: Nic marzy o zarabianiu z muzyki więc nie podjął się nigdy pracy, żyje z zasiłku i szlifuje swoje beaty pokłada w tym duże nadzieje na sukces i jest "All in" marzą mu się współprace z dużymi wytwórniami muzycznymi oraz artystami z Los Santos. Nic wie że może w tym mieście dużo osiągnąć przez swoje umiejętności

Przykłady twórczości Nicholasa (nie chcę tutaj zasypywać beatami z moich folderów)

https://soundcloud.com/purple-night-884372996/tracks

Coś od siebie OOC:

Witam mam na imię Adrian i naprawdę tworzę beaty od 4 lat dlatego dla wprowadzenia ciekawej zozgrywki chciałbym zagrać rolę producenta na waszym serwerze wszystkie moje beaty są autorskie i będę tworzył ich więcej też pod postać IC. Chcę aby to nie było tylko odegrane że Nic zrobił jakiś beat ale też wysyłać pliki mp3 gdzie to artyści z projektu mogliby coś na tym potworzyć. dodam że gram trochę na roleplayach i staram się pokazywać wysoki poziom lecz nigdy nie grałem w tego typu akcjach. Mam nadzieję że dacie mi szansę i że będę miał okazję pograć coś mega ciekawego na waszym serwerze! 😄

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Nicholas Bone
Numer konta postaci: 

Odrzucam, aplikacja jest po prostu nieestetyczna, sama historia też nie pozostawia po sobie dobrego wrażenia. Pograj najpierw trochę na serwerze i spróbuj za jakiś czas, postaraj się na przyszłość żeby aplikacja zawierała jakąś grafikę nawiązującą do twojej postaci, zadbaj o formatowanie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin