Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Studio Tuningowe] .101 Customs

ThePilator

Rekomendowane odpowiedzi

**Po dłuższej ciszy w socialach studia pojawiła się informacja o nawiązaniu współpracy pomiędzy .101 Customs a Eastwood Car Design. Studio to zajmuje się od a do z projektowaniem wszelkiej maści unikalnych projektów bez względu na rodzaj pojazdów. W aspekcie pracy nad pojazdami marki premium nawiązala wspołpracę z wieloletnim liderem segmentu premium i supercar. Firmy te dzieląc się wzajemnymi doświadczeniami będę w stanie zapewnić najwyższą jakość oferowanych usług dla najbardziej wymagających klientów.
Pierwszym owocem tej biznesowej relacji jest powstanie Grotti Itali GTO-RR Competizione.**

QqAb0kD.jpeg

Spoiler

PI7aeK1.png

CxxFETM.png

1F80YsF.png

qQ1HiJ7.png

7AnsgJv.png

xLQzvp2.png

bn3Ee1H.png

Edytowane przez ThePilator
Enzo lubi to

• 1 miesiąc temu...

**Studio tuningowe .101 Customs z dumą ogłasza swój udział w największym motoryzacyjnym wydarzeniu roku – VOCS24™, które odbędzie się już jutro o godzinie 19:00.

To wyjątkowa okazja, podczas której .101 Customs zaprezentuje swoje najnowsze osiągnięcie – Grotti Turismo Omaggio by .101. Ten ekskluzywny projekt stanowi hołd dla klasycznego designu, wzbogaconego nowoczesnymi technologiami i unikalnymi rozwiązaniami tuningowymi, z których słynie studio. Grotti Turismo Omaggio to symbol pasji i zaangażowania zespołu .101 Customs w tworzenie pojazdów, które nie tylko zachwycają estetyką, ale także oferują niesamowite osiągi na drodze.

Podczas VOCS24™ na stoisku .101 Customs każdy odwiedzający będzie miał także możliwość odebrania darmowego zestawu kosmetyków samochodowych .101in1 - Car Care. Ten kompleksowy zestaw został stworzony z myślą o miłośnikach motoryzacji, którzy chcą dbać o swoje pojazdy w najlepszy możliwy sposób.

Obecność .101 Customs na VOCS24™ to nie tylko okazja do zobaczenia jednego z najbardziej wyczekiwanych projektów motoryzacyjnych roku, ale także do spotkania z ekspertami w dziedzinie tuningu, którzy chętnie podzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Nie przegapcie tej szansy – jutro o 19:00 na VOCS24™!**

YXdZShf.jpeg

verun, Enzo i Pawel lubią to

• 2 miesiące temu...

🚗 Dołącz do zespołu .101 Customs! 🚗

Szukamy pasjonatów motoryzacji, którzy chcą tworzyć wyjątkowe projekty w świecie tuningu! Jeśli masz znajomość mechaniki i potrafisz pracować w zespole, to właśnie Ciebie potrzebujemy!

Jeśli chcesz pracować nad autami klasy premium i być częścią naszego dynamicznego zespołu – napisz do nas! Aplikuj już teraz --> https://discord.gg/R5QQB2VZpT

nf8puz5.jpeg

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

image.png.65d3a427bb3c94a71f71ab26f349e5ce.png

Cztery lata temu, gdy zakładaliśmy ten projekt wraz z @Necro i @Diego nie sądziłem, że tak długo tutaj zostanę. Czasami przychodzi moment, kiedy musimy pożegnać się z miejscami, które przez lata były dla nas czymś więcej niż tylko wirtualnym światem. Po czterech pięknych latach wspólnej gry nadszedł czas, abym i ja powiedział "do zobaczenia".

101 Customs było moim oczkiem w głowie od samego początku. Przez te cztery lata warsztat nie był tylko miejscem pracy w grze – był przestrzenią, gdzie działo się coś wyjątkowego. To tutaj mogliśmy razem tworzyć wiele projektów, współprac czy setek godzin zwykłego simsowania. Wasze wsparcie, współpraca, a także te drobne codzienne interakcje były dla mnie czymś więcej.

Chciałbym podziękować każdej osobie, która w jakikolwiek sposób wpłynęła na historię tego miejsca. Graczom, którzy zaufali naszym usługom i pozwolili nam grać przy autach i tworzyć ciekawe projekty a także tym, którzy aktywnie uczestniczyli w rozwijaniu tego miejsca i zawsze byli gotowi działać ramię w ramię. Wszystkim tym, którzy odwiedzali nas, nawet tylko po to, by porozmawiać, wymienić się pomysłami czy spędzić razem czas. Każda z tych chwil była ważna i na zawsze pozostanie w mojej pamięci.

Nie ukrywam, że przez te lata serwer przeszedł wiele zmian. Czasem były one ekscytujące, innym razem wymagały dostosowania. Niestety, te ostatnie zmiany sprawiły, że prowadzenie warsztatu stało się coraz trudniejsze. Od dłuższego czasu walczyłem, by 101 Customs mogło nadal działać po ostatnich sektorowych zmianach, które w nasz projekt uderzyło niestety najmocniej. Jednak życie czasami stawia przed nami wybory – a u mnie nadszedł moment, kiedy muszę oddać się w pełni życiu prywatnemu.

Przyznaję, że to pożegnanie nie jest łatwe. Jestem osobą sentymentalną, która mocno przywiązuje się do miejsc i ludzi. 101 Customs to coś więcej niż biznes – to część mnie, a Vibe to miejsce, które pozwoliło mi przez te lata realizować pasję i budować coś wyjątkowego.

Dziękuję Wam wszystkim. Dziękuję za każdą rozmowę, za każdy wspólnie spędzony wieczór, za wsparcie w trudnych chwilach i za chwile pełne radości. To była piękna podróż, która na zawsze zostanie w moim sercu.

Życzę Wam wszystkim dalszych sukcesów – zarówno w grze, jak i poza nią. Twórzcie dalej historie, rozwijajcie swoje postacie i projekty, bawcie się i wspierajcie nawzajem.

Do zobaczenia, przyjaciele. Trzymajcie się!

P.S Nic nam nie udowodnicie! Wszystkie faktury spalone!!

Edytowane przez ThePilator
Wifi, Verevi, mathelusz i 20 innych lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin