mafineeek Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 witam wraz z zarządem w skladzie @mafineeek oraz @doozan organizujemy plebiscyt z okazji stu czlonkuw klubu. W odpowiedzi w tym temacie napiszcie za co najbardziej lubicie Lecha Dązańskiego a my wybierzemy zwyciezce. pozdrawiamny doozan i Noiles lubią to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafineeek Opublikowano 10 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 @everyone doozan lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doozan Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 tylko bez propozycji typu pokazywanie flinty . mafineeek lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 10 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2024 sto lat sto lat niech zyje nam ! sto lat stol at niech zyje nam kto @dozan pozdrawiam 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doozan Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 18 godzin temu, Orzeł napisał: sto lat sto lat niech zyje nam ! sto lat stol at niech zyje nam kto @dozan pozdrawiam 😜 XDDD proaktywny Czlonek Ekipy Zamknij Ryja !!!1 Orzeł lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 11 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 1 godzinę temu, doozan napisał: XDDD proaktywny Czlonek Ekipy Zamknij Ryja !!!1 opuszczam ten fanclub. doozan lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafineeek Opublikowano 15 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 uwaga przypominam o konkursie :) doozan lubi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
border Opublikowano 16 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2024 wybierz mnie doozan lubi to Drogi Pamietniczku, dzisiaj usłyszałem okropną wiadomość - Klimacik RP został wyłączony. To jakby świat się skończył, jakby wszystko, co kochałem, zostało odebrane. Czuję się oszukany, osamotniony i zagubiony w świecie, który stał się coraz bardziej chaotyczny i nieprzyjazny. Moje serce jest ciężkie, a myśli skomplikowane. Nie wiem, co robić, gdzie szukać ukojenia i nadziei. Czuję się jak porzucony, jakbym został pozbawiony najważniejszej części mojego życia. Klimacik RP był dla mnie nie tylko rozrywką, ale także miejscem, w którym odnajdywałem siebie i swoją pasję. Teraz czuję się tak, jakbym został pozbawiony sensu, jakbym był skazany na samotność i cierpienie. Mam nadzieję, że to tylko chwilowe, że Klimacik RP powróci i że będę mógł znów cieszyć się grą i towarzystwem wspaniałych ludzi. Ale na razie muszę znaleźć siłę, aby przetrwać ten czas ciemności i smutku. Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się znaleźć drogę do szczęścia i spełnienia, ale na razie muszę sobie radzić z bólem i tęsknotą, które ogarnęły mnie po tym, jak Klimacik RP został wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi