Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Brutalne pobicie na Venice Beach] Dźgnięty publicznie nożem, bestialsko 'nadepnięty' na twarz afro-amerykanin (Huntington)

Never Hurts

Rekomendowane odpowiedzi

**15.06.2024 był bardzo słonecznym dniem, szczególnie w porze południa i szczególnie w okolicach wybrzeża LA. Niby wszystko jak zwykle, a jednak miało miejsce przykre zdarzenie, na dodatek w miejscu w którym każdy powinien czuć się bezpiecznie.

Nagrania z kamer i zeznania świadków bardzo jasno opisują zdarzenie. Wychodzi na  to że do grupki rozmawiających na parkingu osób, podszedł ofensywny-żartowniś, który zainicjował rozmowę słowami 'fajny zegarek, mogę przymierzyć?'. Nikt nie wie dlaczego sytuacja odrazu wybuchła jak granat, ale najczęstsze i najbardziej prawdopodobne teorie, mówią że..

Czarnoskóry pół-rabuś/pół-komik podszedł najwidoczniej do niewłaściwej osoby, w niewłaściwym miejscu i niewłaściwym czasie. Sytuacja wygląda jakby to ofiara rozpoczęła awanturę.**

(( Podkreślę tylko, wiem że godzina i miejsce najgorsze możliwe, aczkolwiek moja postać i tak jest w epizodzie 'ukrywania się przed departamentem', a za uszami ma dużo więcej niż to pobicie o które gość się sam prosił. Była to akcja dynamiczna.))

**Zebrane w kupę zeznania i dowody przedstawiają sytuację mniej więcej tak:**

x3XnLoC.png

hxprVCm.png

iu442o4.png

Po wszystkim, sprawca ulotnił się pędem, zaułkami i promenadą wśród tłumów przetransportował swoją dupę na Huntington, a następnie ruszył ścieżkami, które gliniarze obcinali na kamerach po nie jednej już zbrodni w okolicy. Jeśli ktoś to dokładnie zbada, to jak zwykle uciekł kanałami do swojej wynajętej kawalerku w bloku na Huntington.

Edytowane przez Never Hurts

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin