Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

👑✌️Mr. Wickeddamoneychaserr - Trees story PT.2 | (Official Music Video)

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

**Piątek, popołudnie wyszedł nowy kawałek twórcy "👑✌️Mr. Wickeddamoneychaserr" Na jego kanał soundcloudowy oraz v-tube, kontynuując storytelling z poprzedniej piosenki Trees Story, Styl nawijania jest luźny oraz opowiada o morderstwie dwóch osób z TTP ze szczegółami, jak i zastępczyni A.Wang, która została zamordowana na ostatniej strzelaninie która trwała prawie dziesięć minut na osiedlu Tree Top Piru, wszystko można powiązać z wydarzeniami które były w NEWS, zapewne można spekulować że do morderstwa dwóch osob mógł doprowadzić artysta**

LYRICS;

[Intro]
Hm hm Fuck everybody look..
ay ay ay..

Opowiem ci historie, słuchaj mnie uważnie
To był czwartek, godzina dwudziesta pamiętam to dokładnie
wybiłem z domu jak zawsze, poszedłem na rampe bez strachu z glockiem zza paskiem
Spotkalem swoich ziomkow przywitałem się, zaczęło się gadanie
stoimy i stoimy, trzydzieści minut później whip podjedża
Widzę tylko maski odrazu zaczyna się pierdolona rzeźnia
zaczęli strzelać, jak john wick przeturlałem się do whipa przyjaciela
strzelam, raz dwa bang bang skurwysyn widzę że wysiadł wychyliłem tylko łeb
postrzeliłem go kilkukrotnie, krzyknąłem HEAADSHOT DAMN
Od drugiej stronie podjechał cross, koles chyba nie był kierowcą bo zablokował się
dopadłem jego łeb, spadl na ziemie ja podbiegłem i zdjąłem jego twarz, krzycząc FAAAACESHOT AYY
Sprzątnąłem dwóch rankerów, sama przyjemność - Szkoda że śmieci zostawiłem na swojej sekcji
Stałem tam przez chwile, ale zobaczyłem syreny, zacząłem spieprzać jak usain bolt
Lady boo get yoo manz up.. Tyrone i Montez zostali sprzątnięci, T-Dawg w moim blancie palony jest
zostały z niego prochy jestem jak żniwiarz, zabijam dla zabawy yeahh
Mimo to przygotowaliśmy się kilka godzin później, uzbrojeni aż po zęby w karabiny i pistolety
Przeładowałem tylko swoje draco, miałem z sto trzydzieści naboi w drumie
Podjechalismy na ich sekcje było nas dużo, prawie jak w wojsku
zaczęliśmy wyprowadzać ostrzał, trochę padło ale pierdolony departament.. nagle wszystko wjechało
było ich z trzydziestu a my jak armia się broniliśmy, strzelaliśmy to scena jak z filmu
Scena jak filmu yeah.. Mimo to walczylismy do konca, dla nas ulica jest normalna a dla ciebie to pierdolona wojna
Wbiegłem na dach myśląc by przetrwać, mimo to chciałem dalej strzelać
Więc cofnąłem się do tyłu no i zobaczyłem to.. Jeden na siedmiu to jebane piekło
Gdy mówiłem że jestem strzelcem to nie kłamałem, rozpierdoliłem laske..
Ale jednak dostałem, postanowiłem uciekać z rozpierdolonym kolanem
Bolało jak cholera, ale adrenalina nie pozwalała mi przerwać. 
gdy dobiegałem do sekcji to nagle wszystko pękło upadłem na ziemie jak marionetka
Departament mnie znalazł i było po wszystkim.. Pietnascie miesiecy w county jail to znów piekło
Mimo to nie powiązali mnie z gównem, damnnn
Jestem demonem, to mnie tak wychowało.. Nie poddam się, mam tylko dwie opcje więzienie albo death.
To wesside trees story part 2 

(Morderstwo)

Edytowane przez straightouttala