Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[ 06.07.2024 ] ♿ DARCCSIDEDRAKEO - Steppin In Blood 🩸

cday

Rekomendowane odpowiedzi

**Światło dzienne w opaczności kanału VonfrmDarccside dostrzega kawałek "Steppin In Blood". Kawałek jest gangowym anthemem, Von przewija w nim o swojej wojnie z opozycją i Drillu w którym, brał udział. Otwarcie przewija federalne gówno w kawałkach, żyjąc tym życiem jak na razie nie boi się tego konsekwencji, ponieważ dotychczas nie został za nie skazany. Rzucił na tracku ksywami martwych gang-bangerów TTP, którzy zginęli właśnie dzisiaj o dziwko o tej samej godzinie, o której przewinął raper. Drakeo pokazuje w ten sposób to, że jest cały czas aktywny na ulicy i nie rzuca słowami na wiatr. Wysłał kolejne strzały w resztę członków TTP mówiąc, że są następni.*

LYRICS

Spoiler

[ VERSE 1 ]

Za każdym razem, gdy coś się dzieje, wskazują na mnie, pytając: "Drakeo, co robimy?".
We bouncem out, to te czarnuchy to zwykłe cipy, przechodząc obok nich zachowuję się jak szaleny, zaraz wszyscy będziemy strzelać (Fah, fah, fah, fah)
Ta mała dziwka powiedziała, że zostanie ze swoich braćmi, śmiałem się z jego dupska, "Co oni zrobią?" (Hahahaha)
Kiedy wyskakuję, najświeższy w pokoju, zdrapuję się w SRT, idę vroom.
Zrobię walk up z moim drace', chwycę również za switch jeśli ten czarnuch zachowa się jak dziwka (Come here, come here)
I nawet nie robię żadnego wewnętrznego gówna, najdalej posunę się do wrzucania gówna do sieci (On gang)
Jak mogłeś nie słyszeć o Bronemie? Został zaboksowany, sprawdź kanał 2
2022, nie będzie więcej walki, chyba że w szkole, ratuj się, walnij jego dupsko z 22, on bronem (Slatt)
Gra szalonego? Będzie spalony (No bap)
Moi opps są spłukani jak chuj, jestem wściekły jak cholera, nawet ich nie znam
Moje kieszenie są grube jak Święty Mikołaj, twój chłopak to suka, kiedyś go ho-ho-ho
Czterdziestka mówi, że pali martwych czarnuchów, uderzyłem w "Wood, to gówno paliło
Kiedy ja i Deebo ślizgamy po twojej sekcji, to zawsze wybijamy pierwsi, to jest to co zwykle robimy
Słyszałem o tym gównie, które powiedziałeś, nie muszę pytać, już wiem, że to prawda.
Jeśli zacznę wojnę, czarnuchu, stoję na linii frontu, czarnuchu, nie jestem niczym jak rankerzy Tank Tops.
Te cipki nie chcą wyjść? BET, właśnie dowiedziałem się gdzie pracują ich matki, zamierzam zabić je wszystkie.
Połowa gówna, które robisz dla tych czarnuchów, oni nawet nie zrobiliby tego dla ciebie.
Czarnuchu, na serio, o czym skłamałem? (Na serio)
To oczywiste - nie gram fair, to ulica wygra ten, który dusze zaprzedał demonowi (Drakeo ) czarnuchy umarły z powodu gówna, o które płakałem.
Właśnie dostałem lo', na te dziwki - są na zewnątrz, czarnuchu, ślizgamy teraz (Come on)
Będziemy się pieprzyć w 'Tank Tops?, jak ja kurwa wyglądam? Suko, jestem TTP KEY.
Wielu z tych czarnuchów nie było dla mnie, ale nie wiem, musiałem to rozgryźć.
Ten czarnuch ciągle gadał to gówno, teraz jestem na jego dupie, zobaczę o co mu chodzi.
Zbudowałem to gówno z ziemi, nie potrzebuję cię, zrobię to z tobą lub bez ciebie.
Suko, naprawdę taki jestem, stoję na biznesie, wielu z tych zabójców z GG mogłoby za mnie ręczyć.

[ CHOIR ]

10:30 PM, wyskoczyłem z tego durango jedyne co widziałem to swoje ofiary
Moje draco tak gorące, damn... Ta suka poparzyła mi ręce
Jestem wysoko po perkach, nie daje jebania o konsekwencje, moim celem jest morderstwo - federalne gówno, wiem że kiedyś się w tym zgubię
Słyszałem, że Spooky to zwykły przegryw, jego matka miała rację mówiąc mu, że ma zostać w domu
Zobaczyłem go, wypaliłem z tej suki dwa strzały czarnuch spadł
Z nim był jego czarnuch, damn... Ta dziwka dostała też, jebany dureń zginął za telefon
Był zwykłym głupkiem, powinien zostać w domu
Dla niego byłby to LifePack, przecież każdy wie, że jak wyskakuje nie ma we mnie człowieka