Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[08/07] Daphne Chamberlain - I'M STILL HOT (AUDIO)

high fashion

Rekomendowane odpowiedzi

**późnym wieczorem bez żadnych wcześniejszych zapowiedzi na oficjalnym kanale skandalistki z Los Santos - Daphne Chamberlain, pojawia się kawałek pt /I'M STILL HOT/. Może być to dość szokujące ze względu na /NAGŁE ZNIKNIĘCIE/ Daphne z social mediów czy życia publicznego - mimo to dziewczyna tym samym daje znać, że ŻYJE i MA SIĘ DOBRZE, a wręcz WYŚMIENICIE wydając kompletną nowość dla swoich fanów. Okładka przedstawia Chamberlain (w kolejnym, nowym kolorze włosów - brązowym) w skąpym stroju kąpielowym na tle plakatu VANILLA UNICORN, w którym jeszcze w zeszłym miesiącu dawała koncert (pokazała podczas niego cycki) - samym stylem mocno przypomina te sprzed ery /MYTHICAL CREATURE/. Tak samo można powiedzieć o podkładzie oraz tekście, który jest wulgarny, agresywny oraz energiczny - zaczepia w nim tym razem męską cześć show biznesu, a mianowicie: Chase Love @champagnenasti, Percy Pressey @pofalowany geet, Jakub Mlynarczyk @El Fenomeno, Latrelle Duval @Dupek12 oraz Ray Miller @ciamek (wszystkie wzmianki są nacechowane pozytywnie). Aferzystka pokazuje, że nie ma rzeczy, która byłaby ją w stanie złamać i spowodować, że TOTALNIE zniknie ze świata reflektorów - kawałek tekstu /jestem wciąż gorąca/ ma symboliczne znaczenie mówiące, że dziewczyna nieważne na ile zniknie, to i tak z każdym jej powrotem ponownie wróci na swoje miejsce - czyli na języki mieszkańców tego miasta, jak i nie tylko**

(napisy yt)

lifeinvader

TEKST:

Spoiler

Uwielbiacie płaskie dupy, a ja zrobiłam BBL
Ale wszystko w porządku, nadal jestem gorąca
Wy jesteście grzeczni, ja kontrowersyjna

Hey, wszystko w porządku, nadal jestem gorąca!

Wielbicie utalentowanych, a ja taka nie jestem
Wolicie gdy nie wciągam was cipką, ale znów to robię

Jestem napalona, jak nigdy dotąd
A wy, wy musicie dać mi natychmiast swoje fiuty
Obciągam Chase Love, oh tak, jego czarna pała
Wy wolicie nadal stać za ladą w cholernym Moka Cafe
Percy uwielbia, gdy jęczę mu do ucha i połykam co pozostało
Ale kochanie, nadal możesz zwalić mu dupskiem
Po Młynarczyku musiałam pojechać na szybkie szycie

Uwielbiacie cnotki, a ja jestem dziwką
Cipką wchłonęłam Latrelle Duval i już go tutaj nie ma
Zrobiłam blowjob Ray Miller i wypłynęło mi uszami
Wy skrycie kochacie tą ździrę Chamberlain
Opinia publiczna mnie nie obchodzi, nadal jestem gorąca

PROMOCJA:

Spoiler

ODGRYWKA:

Spoiler

WYDATKI:

Spoiler

WKŁAD WŁASNY ($15 000):

• opłacenie studio, producenta oraz osoby, która stworzyła okładkę - $15 000

CLICK

INFORMACJE:

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: Daphne Chamberlain
Numer konta postaci: 0797703703
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.):
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz):
Numer konta menadżera:
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera):
Edytowane przez attention