Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

LeMaun "lilkaponefrmdatrenches" Bailey

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

ieCuSFN.jpeg
LeMaun "lilkaponefrmdatrenches" Bailey / lilkaponetrenchkid | Social Medias; lilkaponefrmdatrenches / Mr. lilkaponedashininstar | 6'0", 174 lbs | born in 2006/12/15

LeMaun urodzony piętnastego grudnia 2006 roku w Overlake Medical Center & Clinics, chlopak jest islamistą od 14 roku zycia, uczęszcza on do Fremont High School gdzie zdobywa dosyć dobre oceny i nie sprawia większych problemów poza bójkami które są u niego regularne ze względu na to że ma zdolność również do tego, nie tylko do rapowaniu. LeMaun posiada trudne dzieciństwo za sobą ze względu na to że nie poznał nigdy ojca, oraz jego bliski przyjaciel chłopaka został zamordowany gdy LeMuan miał tylko zaledwie trzynaście lat, co sprawiło u niego załamanie psychiczne oraz popadł w używki w tak młodym wieku jakie są marihuana, oraz kodeina w syropie od której jest uzależniony, chłopak jest wychowany w biednej dzielnicy gdzie na porządku dziennym są strzelaniny pomiędzy dwoma rywalizującymi gangami w którym między innymi jest LeMaun, lecz nie affiluje się z tym tak jak reszta bo chcę opuścić takie życie, uważa siebie jako TrenchKid bo na jego dzielnicy jest po prostu Low-Life, jego matka stara się go również od tego odciągnąć a LeMaun idzie za głosem matki bo jest nieproblemowym dzieciakiem jeśli chodzi o gangowe życie, chłopak posiada zamordowanego najlepszego przyjaciela który był z tego samego gangu oraz używał broni i zginął od broni. Chłopak mimo to jednak posiada dwóch kuzynów którzy byli z gangu CVT13 a teraz działają na własną rękę, cieszy się z tego że posiada takich kuzynów jak Raul oraz Mauricio Estevez ze względu na to że mogą go obronić oraz wspomogą go w każdej sytuacji, chłopak chce zostać popularnym raperem oraz wykarmić swoją matke która przelała wiele łez ze względu na chłopaka oraz na to ile pieniędzy wydała na jego utrzymanie gdy nie było ojca. Chłopak chce się wbić na wyżyny przez swój talent który ma do rapowania, zdobyć nowe kontakty które pozwolą mu na to oraz znaleźć wytwórnie która wypromuje jego talent, który planuje pokazać w niedalekiej przyszłości. Aktualnie nagrywa piosenki w roznych studiach ktorych poszukuje przez LIFEINVANDERA, mieszka u Shawn Jacquard JR który zapewnił mu pokój oraz jedno auto do codziennego użytku by nie musiał jeździć niczym innym a mogl czasami je wziąść i gdzieś pojechać. Chłopak aktualnie idzie w dobre strony i odpuszcza sobie ulice, mimo to nie traci kontaktów z ludźmi z niej. LeMaun jest chory na depresje.

Kid from the trenches can be a legend..?

• Twórczość

- COLD HEART
- TRENCHKID
I'M DROWNIN' AND I FEEL THAT
- G.O.A.T FREESTYLE
- PRAY FOR ME
- EPKA PRODUCENCKA LILMY, KAWAŁEK SO SICK AND TIRED
- LONG LIVE KEVIN
- KID

• Feats
- Jay-t - No mercy feat. lilkapone

• Wzmianki
-ARESZTOWANIE TRÓJKI ARTYSTÓW; LILKAPONE, EPPS Z LIBIDUO ORAZ NASHAR
-Pobicie mayhema percy z libiduo (MyWay) przez Barry fishera oraz ekipie mongols. Po tym jak był hypemanem na koncercie lilkapone
-Lilkapone wraz z innymi artystami rozkręca imprezę w bahama mamas gdzie na parkiet nie da się wejść
-Brutalne pobicie Lilkapone z udziałem narzędzia białego

• Live Performances
- Ocean Bounty Pearl Club
- Marrakech Nights 

• Informacje

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: LeMaun Bailey
Numer konta postaci: 3725580726
Przynależność (np. do wytwórni muzycznej jeśli grasz artystę, do agencji menadżerskiej jeśli grasz menadżera, do klubu sportowego jeśli grasz sportowca itd.): XXX
Imię i nazwisko menadżera (jeśli posiadasz): XXX
Numer konta menadżera: XXX
Kontrakt zawarty z menadżerem (dot. podziału zysków, np. 10% zysków trafia do menadżera): XXX

Edytowane przez straightouttala

• 3 tygodnie później...

ZWyXriM.jpeg
PODSUMOWANIE #1

- Lilkapone wypuścił swój pierwszy utwór o nazwie COLD HEART, nawiązując tym samym współprace z farushem alias LILMA ( @Tito Toscani)

- Był hypemanem na koncercie blueberry blanco jak i lilmy, co dało mu większy rozgłos

- Wystąpił na klipie w piosence lilmy

- Zoorganizował wielką imprezę celebrytów która skończyła się wjazdem jednostek specjalnych i odbiła się dużym szumem w mediach społecznościowych

- Wypuścił swój kolejny kawałek TRENCHKID

- Zaczął wypuszczać coraz to nowsze kawałki jak I'M DROWNIN AND I FEEL THAT, G.O.A.T FREESTYLE

- Został oznaczony w poście ONSPOT jak był aresztowany wraz z NASIR HARPER oraz deavion epps z LIBIDUO

- Zagrał swój pierwszy koncert w ocean bounty pearl club wraz z hypemanem na czele Mayhem Percy z LIBIDUO

Edytowane przez straightouttala

• 5 tygodni później...

40XLZeQ.jpegPodsumowanie #2
- Pobicie M.Percy z libiduo po byciu hypemanem na koncercie LILKAPONE, któremu również się oberwało za wstawienie się za przyjacielem

- Oznaczenie w poście Celebrity Preview po tym jak wraz z Mikayla Lykes oraz Jaden Morrow zrobili show oraz dance battle gdy cały parkiet był zapełniony, po tym stawianie drinków dla każdego który sobie go zażyczył

- Oznaczenie w poście Celebrity Preview po tym jak artysta został brutalnie pobity z użyciem baseballa przez nieznanego napastnika, już znanego ze względu na to że lilkapone wielokrotnie wypomina go w piosenkach, całe pobicie sprawiło mu wstrząs mózgu oraz problemy z lewym barkiem

- Złapał kontakt oraz wystąpił na feacie u Jay-T w piosence "No mercy" gdzie wypomina pobicie i wyznaje kto to zrobił

- Złapał kontakt z producentem "Lil Jay" który wybija się w górę współpracując z wieloma już raperami

- Wypuścił nowy utwór o nazwie "Long Live kevin" Gdzie wyznał przynależność do gangu oraz wspominając swojego przyjaciela z day-one który umarł gdy obaj byli młodzi, broniąc go swoim ciałem

- Wystąpił gościnnie na epce producenckiej lilmy

- Został hypemanem na koncercie Ciendaguapo oraz Libiduo, stał na scenie jedynie gdy libiduo grało swoje kawałki

- Ogłosił informacje o tym że planuje wydać swoją EPKE nad którą pracuje, i ma się ona pojawić w nie dalekim czasie

• 2 tygodnie później...

2reZZjg.png
**Dnia 05.10.2024 na social mediach lilkapone został wrzucony post gdzie informuje że dokańcza i robi ostatnie kawałki w studiu i niedługo wypuści swoją EP, oraz dnia 06.10.2024 informuję o tym że gra swój koncert w klubie Marrakech Nights (https://li.v-rp.pl/MarrakechNights) gdzie zagra przedpremierowo kawałek z EPKI na feacie z dwiema osobami, można spekulować że to będzie LIBIDUO bo artysta jest najbardziej widziany w ich towarzystwie lub był, a duo na piosence do tego idealnie pasuje, również wypuszcza jeden kawałek z EPKI o nazwie "KID" który będzie zapowiedzią pracy artysty**

Spoiler

[Intro]
Lil jay got that pressure
87
Y-y-yo lilkapone
Ooh
Woah
Uh

[Chorus]
Zażywam leki by zaspokoić trochę swoje nerwy (Meditate)
Musiałem odciąć się od świata za dużo nędzy, yeah
Jestem zwykłym dzieciakiem z trenches który próbował przeżyć, ayy (Woah)
Teraz wyszedłem, mogę się teraz cieszyć
Zwykły dzieciak a pokazał wam że da się, jestem zwykłym dzieciakiem (With my eyes)
Just a kid, pokażę wam dalej (Tellin' mе lies)
Ayy, nie mam na to czasu więc nie trać mi go wcale (Ain't got no timе)
Staram się ciągle ale myślę sobie że to gówno warte, yeah

[Verse]
Nie mów mi że mnie kochasz, gdy wiesz że that shit be flawed
Mój kuzyn w county, dostał life sentence ale on wyjdzie wreszcie
Mam ziomka który nie żyje, a było blisko do wspólnego życia we śnie (Brr)
Czemu oglądasz moje kieszenie? Boli cię to że zarabiamy twoją pensje
Pozwoliłem by demony zabrały mnie
Dzwoniłem tyle razy ale telefonu nikt nie podniósł by odebrać, niee..
Przeszedłem za dużo, nie mogę się cofać bo skończymy w karetce
Zarabiamy dużo forsy, i robimy to codziennie
Nie oceniaj jeśli nie znasz mnie
Przeszedłem dużo, jestem dzieciakiem z trenches (No)
Mam barsy które podbijają podziemie
Jeśli nie chcesz ich poznać, to zejdź na ziemie
Mam nadzieje mimo moich grzechów że gdy umre to będę w niebie
Wiesz kiedy wejde na scene, to ją rozjebie 
Nie wiesz co ja przeszedłem
Trace umysł i głowę codziennie (Yeah)
Nie wpychaj się w kolejke

[Chorus]
Zażywam leki by zaspokoić trochę swoje nerwy
Musiałem odciąć się od świata za dużo nędzy, yeah
Jestem zwykłym dzieciakiem z trenches który próbował przeżyć, ayy (Woah)
Teraz wyszedłem, mogę się teraz cieszyć
Zwykły dzieciak a pokazał wam że da się, jestem zwykłym dzieciakiem (With my eyes)
Just a kid, pokażę wam dalej (Tellin' mе lies)
Ayy, nie mam na to czasu więc nie trać mi go wcale (Ain't got no timе)
Staram się ciągle ale myślę sobie że to gówno warte, yeah

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin