Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[17.09] LILKAPONE - Long live Kevin [🎥VISUALIZER] (prod. JAY-T)

straightouttala

Rekomendowane odpowiedzi

**Dnia 17.09 2024 roku pod wieczór trafił do sieci na wszystkie streamingi lilkapone jego nowy utwór po dłuższej przerwie nie wystawiania niczego nowego, ze względu na prace nad nową epką - Kawałek opowiada o jego zmarłym ziomku który zginął na jego oczach gdy jeszcze obaj gang-bangowali, wyznaje też tam że bangował crip gang a dokładnie 87 kitchen crips i wspomina że jeśli będzie musiał wrócić to wróci by chronić swoich bliskich, kawałek jest nagrany w studiu ciendaguapo ( @rodeo ) i wymixerowany przez JAY-T ( @dzvkss ), a beat kupiony z internetu, wspomina również o Daevion Epps ( @1999 Wildfire ) w wersie "Potem znowu tam wróciłem gdy zatrzymali epps'a, on jest dla mnie jak brat - i mam nadzieje ze wyjdzie ze szpitala."**

uObO1UW.png       

Spoiler

[Intro]
jestem w tym całym gównie (Uh-uh)
Jestem, jestem po prostu w nowym jorku bo tak się czuje (Yo, this gotta be Jay-t)
Uh-uh-uh
Potrzebuje kobiety,która o mnie zadba, no cap
(Kapone, know he go crazy)

[Pre-Chorus]
Czarnuchu rest in peace kevin, oni zabili go (Uh-uh) --- Wspomina o zmarłym przyjacielu, który umarł na jego oczach
To było 24/7 gas station, wysyłali strzały z glock twenty two (Uh-uh)
Jeśli masz mnie zaczepić, to raczej zrób to szybko (Yeah)
O moich zmarłych czarnuchach będę pamiętał aż skończy się mój żywot --- Lilkapone wspomina że stracił wielu przyjaciół, ale o nich pamięta

[Chorus]
Dużo syfu we mnie jestem na innej planecie (Oh, uh)
Sippuje ciągle kode, nie czuje się dobrze na tym świecie (Uh)
Gdy będę musiał to wrócę tam i będę z niebieskim rag (Clatt) --- Lilkapone bangował 87 kitchen crips
Pamiętam to dokładnie 24/7 station gas, ja nie miałem na sobie strap
Jeśli oddam za ciebie życie, to nadal będę taki sam
Mogłem być twoją kamizelką, mogliśmy zrobić tak.. Albo oddać do nich strzał
Gdy on umarł był ciągle płacz, widziałem jak leży z dużą ilością postrzałowych ran
To dzięki kevinowi teraz wspinam się do gwiazd

[Verse]
To na pewno że za moich czarnuchów zrobiłbym ride or die
Gdy on umarł ciągle był płacz, widziałem wiele postrzałowych na jego ciele ran
Cały był czerwony mimo tego że bangowaliśmy obaj Crip gang ha-ha..
Zatapiam się w narkotykach, to jedyny sposób na ucieczkę tak samo pomaga mi w tym cash
Nie chciałbym po nocach spać, bo w myślach wyobrażam sobie to nadal
Fioletowy beam, mogliśmy się wtedy bronić ale nie zdążyliśmy, i brakło nam sił
Kurwa to jest pojebane bo miałem wtedy lat thirteen
Damn.. Chciałbym cofnąć czas, by nie mieć w głowie i w tych myślach ran
Kilka lat później trafiłem do county bo wykonałem za ciebie get-back
Potem znowu tam wróciłem gdy zatrzymali epps'a, on jest dla mnie jak brat - i mam nadzieje ze wyjdzie ze szpitala
Jeśli jesteś real one, to licz na to że będę stawał za tobą
Teraz jak jestem w wozie to trzymam tam AR-15, by taka sytuacja się nie powtórzyła
Odwiedzam twój grób co jakiś czas, wylewam tam żale i smutki co przynosi teraz czas
I pamiętaj że trafie kiedyś tam do ciebie, bo umieram i znowu jestem sam

[Pre-Chorus]
Czarnuchu rest in peace kevin, oni zabili go (Uh-uh)
To było 24/7 gas station, wysyłali strzały z glock twenty two (Uh-uh)
Jeśli masz mnie zaczepić, to raczej zrób to szybko (Yeah)
O moich zmarłych czarnuchach będę pamiętał na wieczność

[Chorus]
Dużo syfu we mnie jestem na innej planecie (Oh, uh)
Sippuje ciągle kode, nie czuje się dobrze na tym świecie (Uh)
Gdy będę musiał to wrócę tam i będę z niebieskim rag (Clatt) (Lilkapone bangował 87 kitchen crips)
Pamiętam to dokładnie 24/7 station gas, ja nie miałem na sobie strap
Jeśli oddam za ciebie życie, to nadal będę taki sam
Mogłem być twoją kamizelką, mogliśmy zrobić tak.. Albo oddać do nich strzał
Gdy on umarł był ciągle płacz, widziałem jak leży z dużą ilością postrzałowych ran
To dzięki kevinowi teraz wspinam się do gwiazd

Promocja;

Spoiler

https://li.v-rp.pl/post/102900_za-niedlugo-nowosci-a-potem-epka.html - Pierwszy wpis od dwóch tygodni informujący o nadchodzącej epce artysty, oraz nowościach czyli o tym kawałku
https://li.v-rp.pl/post/103165_long-live-kevin-utwor-trafi-za-jakis-czas-do-sieci-chcialbym-zeby-przyjal-sie-do.html - Leak nazwy i mówienie o tym ze utwor trafi za niedługo do sieci
https://li.v-rp.pl/post/103941_dzisiaj-na-wszystkie-streamingi-powinienem-wypuscic-utwor-long-live-kevin-no-chy.html - Wpis mówiący o tym że utwór trafi dziś lub jutro do sieci
https://li.v-rp.pl/post/104113_leak-okladki-zaraz-wrzucam-calosc.html - Leak okładki i informacja o tym że utwór zaraz pojawi się w sieci

Wydatki i ssy z gry;

Spoiler

5.000$ Za mix dla JAY-T (Musialbym wchodzic do gry by dac dowod z banku ale jesli trzeba to potem wbije)
500$ Za beat
SSY Z GRY; Nie po układane troche ale zapewniam ze wszystko jest

Informacje dla opiekunów;

Spoiler
Imię i nazwisko postaci: LeMaun Bailey
Numer konta postaci: 3725580726
https://forum.v-rp.pl/topic/32963-lemaun-lilkaponefrmdatrenches-bailey/

Edytowane przez straightouttala