Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga/Ayame Miyamoto] Quake18

Quake18

Rekomendowane odpowiedzi

Data złożenia skargi: 29.07.2024
Link do Twojego konta
https://forum.v-rp.pl/profile/23015-quake18/
Link do konta oskarżonego: Ayame Miyamoto  
Pełniona funkcja oskarżonego: -
Powód składania skargi: Brak odgrywania strachu.
Oczekiwania wobec efektu skargi: (nieobowiązkowe)

Wyjaśnienie sprawy: Dzisiejszego wieczoru (29.07) Ayame Miyamoto wraz z postacią Cameron Hermes weszli do naszego spotu organizacyjnego Hakobyan Delight. Cameron użył na wejściu słów, że słuchamy Pakistanskiego Disco, co uraziło nasze postacie i kazaliśmy im stamtąd spadać, ale Cameron oczywiście musiał być nieustraszony i będąc wręcz otoczonym przez 4 postacie i tak rzucał tekstami "jesteś tego pewny?". Udało się nam go stamtąd przegonić wraz z postacią oskarżoną w skardze. Mija załóżmy 20/25minut i postacie te zjawiają się w obstawie LSPD - Cameron zostaje pobity natychmiast przy tym przez dwóch członków mojej organizacji, a policja próbuje zapanować nad całym zajściem. Między nami czyli 4 osobami związanymi z moją grupą stoi oskarżona Ayame_Miyamoto i nie robi sobie dosłownie nic z gróźb kierowanych pod jej adresem przez moją jak i postacie, które się znajdują w miejscu akcji - nie idzie do LSPD, dosłownie nic. Dodatkowo nas prowokuje w głupi sposób. Gra takich termiantorów nieznających strachu jest naprawdę uciążliwa.
Dowody:

uQOpylV.png
brPCBoj.png
aofKabB.png
MRlMOao.png

Poinformowałem Ayame_Miyamoto o skardze na forum.

a62Uhz7.png

Edytowane przez Quake18
Katharina i dygiii lubią to

• 2 tygodnie później...

Fakt, jako kobieta raczej powinna choć w mniejszym stopniu odegrać strach a nie rzucać się jak popadnie, skargę przyjmuje - zaś osobę oskarżoną w wypadku niezgodzenia się z werdyktem zapraszam do działu apelacji - kara werdyktem skargi jest to blokada postaci.

Quake18 i dygiii lubią to

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin