Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

[Skarga]

KubaSkull

Rekomendowane odpowiedzi

gracz o Al3hemik robi Metagaming bo znał wcześniejsza postać Rudej która teraz gra postać Vanessa Allen i znikąd wie przez kogo jest grana jak Ruda ma ukrytą postać tez wiedział o śmierci jej wcześniejszej postaci czyli zrobił Metagaming mowie wam robi Metagaming i chce zabić mnie to i tak nie ma powodu bo zagadałem niby jej pracownicy i ze niby randka tez znikąd wie jak się nazywa postać rudej czyli Vanessa i ze niby zna ją na wlot jak dopiero zobaczył ja dziś i chyba poznał robi ciągle Metagaming a jeszcze bez powodu będzie robił haracz Rudej w ic jak nic nie zrobiła nie ma powodu a ic nie zna jej i mnie jest 3 świadków tego zdarzenia moim zdaniem powinien dostać perma bo niszczy rozgrywkę ciągle nie da się grać np. była taka akcja ze moja postać dawna się zabiła i on wiedział znikąd wykorzystał z informacje z OOC i nadal tak robi albo wie znikąd kim jest Vanessa Allen a ona jest Córka wcześniejszej postaci Rudej i wie gdzie umarła postać wcześniejsza Rudej a nie powinien tego wiedzieć uczepił się na Rudą np nie miał styczności z mną i Vanessą a juz mowi jej ze ją obserwuje jak nie powinien znac bo to OOC 

Zrzut ekranu 2024-08-02 205830.png

Zrzut ekranu 2024-08-02 205854.png

Zrzut ekranu 2024-08-02 205911.png

Zrzut ekranu 2024-08-02 205920.png

image-6.png

sss.png

ssssss.png

image-7.png

image-5.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin