Skocz do zawartości

GRACZY ONLINE

Barry Tully

FajtereK

Rekomendowane odpowiedzi

BBD36AC5-761B-4F97-B286-56A55BAAAF0E.jpg?ex=66b02126&is=66aecfa6&hm=63999065765c254f18276edb5d35b75737b317d652e793b419afcfc974b82fe2&=

Bally Tully, szesnastoletni chłopak wychowany na przedmieściach Los Angeles, prowadził życie nie różniące się znacznie od innych dzieciaków w jego wieku – chodził do szkoły, spędzał czas z przyjaciółmi i marzył o lepszej przyszłości. Jednak pewnego dnia jego ścieżki skrzyżowały się z grupą znajomych, która miała na niego zły wpływ – z członkami gangu W/S ROLLIN 20's NEIGHBORHOOD BLOODS.

Wychowywał się w kochającej, choć niepozbawionej trudności rodzinie. Jego matka, Maria, była pielęgniarką, która pracowała długie godziny w miejscowym szpitalu, starając się zapewnić rodzinie godne życie. Ojciec, Jack, pracował jako mechanik samochodowy i prowadził własny warsztat, ale zmagał się z problemami zdrowotnymi, które często utrudniały mu codzienne funkcjonowanie.

W poszukiwaniu drogi wyjścia z trudnej sytuacji i inspirując się popularnymi ulicznymi raperami, których muzyka i styl życia wydawały się być odpowiedzią na jego problemy, Bally postanowił spróbować swoich sił w muzyce. W głębi duszy marzył, że dzięki rapowi uda mu się zarobić duże pieniądze i wyrwać swoją rodzinę z trudnych warunków.
Początki Bally'ego były skromne. Zaczął od nagrywania swoich tekstów na tanim sprzęcie w swoim pokoju. Jego pierwsze utwory były pełne surowych emocji i autentycznych opowieści z życia na przedmieściach Los Angeles. Mimo braku profesjonalnego wykształcenia muzycznego, jego naturalny talent i pasja do rapu szybko zaczęły przyciągać uwagę lokalnej społeczności.

Jednym z momentów przełomowych w jego życiu była pierwsza bitwa freestyle'owa w podziemnym klubie na ulicy Davis. Był tam ze swoimi przyjaciółmi, którzy namówili go, żeby spróbował swoich sił. Nervowy i pełen wątpliwości, wszedł na scenę, gdzie stanął naprzeciwko bardziej doświadczonych raperów. Ku jego zdziwieniu, publiczność szybko doceniła jego świeże podejście i autentyczność. Wygrał tę bitwę, co dało mu ogromny zastrzyk pewności siebie.

Sukces na scenie podziemnej przyniósł mu nowe znajomości i możliwości. Poznał DJ'a o pseudonimie "Spin", który zaprosił go do swojego domowego studia, aby nagrać profesjonalne demo. Ich współpraca okazała się owocna, a pierwsze utwory zaczęły zyskiwać popularność w internecie. Piosenki Bally'ego, pełne szczerych tekstów o życiu na ulicach, problemach rodziny i marzeniach o lepszej przyszłości, trafiały do serc młodych ludzi z całego miasta.

Mieszkańcy ulicy Davis i okolicznych dzielnic zaczęli go kojarzyć jako "tego młodego rapera z sąsiedztwa". Jego utwory były grane na lokalnych imprezach i spotkaniach, a Bally stawał się coraz bardziej rozpoznawalny w swoim otoczeniu. Ludzie podziwiali jego determinację i talent, widząc w nim kogoś, kto potrafił przekuć swoje trudne doświadczenia w coś wartościowego i inspirującego.

OOC

Spoiler

Cześć!

Od niedawna gram na serwerze Vibe. Moje doświadczenie pochodzi głównie z SAMP, ale czasem trzeba spróbować czegoś nowego. Mam doświadczenie w odgrywaniu roli rapera – na poprzednim serwerze prowadziłem taki projekt i całkiem dobrze mi to szło. Teraz chciałbym spróbować swoich sił tutaj, więc liczę że wszystko będzie szło po mojej myśli. Temat mam zamiar prowadzić aktywnie oraz aktualizować go w miarę możliwości

Edytowane przez FajtereK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności Regulamin